Ne yapmalıyım ?

nesti06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
3
0
36
Ankara
Insanın ilk aşkını görmesi nasıl bir duygudur hepiniz bilirsiniz.beni hayatından çıkarmak istemediğini söyleyip .nişanlısıyla evlenmesine göz yummamı istedi.ama ben yılların evliliğini onun için ve evli olduğum insan duyduğum saygı nedeniyle bitirirken onun bana bu yolu göstermesi beni bir hayli kırdı.bende nişanlısına aramızda olanları tam olarak anlatamadım ama onu hayatında olduğumu anlattım.kız başta bana inandı bırakacağım dedi ama şimdi ona ne yalanlar söylediyse kız bana inanmıyor.üstüne üstlük adam beni şizofrenlikle suçluyor.benim onun için yaptığım fedakarlıkların hem farkında olup hem birşeylerin doğru olması adına yaptıklarımın yanlış anlaşılması benim kaderim olmamalıydı.herşeyi anlatırsam beni çocuklarımla tahdit ediyor.sorun şu ki zaten geri bana dönemez ben istemem ama onun bana yaptıklarınında yanına kalmasını istemiyorum.dua etmek bir yere kadar ama ben kandırıldım,onurumla oynandı...şimdi ne yapmam lazım kafam allak bullak...bitmiş bir evliliğim,güvendiğim bir adamın vefasızlığı ve gerçekler inanmayan bir bayan var karşımda..

peki siz eşinizden neden boşandınız? ilk sevgiliniz için mi?
bence kendinizi mutlu etmek için bir hayat kurun. sakın ilk aşkınıza da inanmayın. şimdiden sizi ortada bıraktığına göre amacı sizi 2. yapmak mı acaba?
aşk maşk kalmamış bu adamda o sizinle bir hayat düşünmüyor bence.

adam sanmışım yanılmışım ...sevgiye olan inancımı kaybettim...ben kimseyi yarı yolda bırakmadım...ne söylediysem hepsini yaparım...ama yüreksiz birine sadakam olsun...koskoca bir hayal kırıklığı...ama umudum bitmedi benim Allah onun yanına bırakmayacak...hep dua edeceğim... yüzü gülmeyecek...doğruları söylediğim içi hiç pişman değilim...gerçek yüzünü gösterdi.yüreksizlerle yola gidilmezmiş...İnsanları tanımak için tüm gücünüzü verin.Ama tüm sevginizi vermeyin.Onları tanımaya başladıkça verdiğiniz sevgiye acıyacaksınız..ben çok çok acıyorum...ona ve onunla hayatını birleştirecek insana .güvensiz bir düzen içinde birilerine güvenmek büyük aptallıktır.yanlış insanlardan dogru beklemek ise yapılabilinecek en büyük hatadır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…