ne yapmalıyım...

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
7 aydır birisinden hoşlanıyorum.seviyorum diyemem çünkü bu zamanla olacak bir durum.
o seviyor mu bilmiyorum ama haliyle hareketiyle,konuşmasıyla sanki bir şeyler varmış gibi hissediyorum ama tabii gerçeği nedir bilemeyiz.
utanga,sakin birisi ve bunun üstüne benim de biraz soğuk yapılı olmamdan kaynaklı bence ielriye dönük bir şeyler olmuyor.
ne yapmam gerekiyor ki onu kendime çekebileyim sevdiğini öğreneyim ya da duygularını açıklaması için benim neler yapmam gerekir.
sen duyguların aç gibi öneri de bulunmayın çünkü bunu yapacak yapı da birisi değilim.
ya da hoşlanıyorsa zaten gelecektir de demeyin sadece nacizane ufakta olsa fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen.. !

canım bu hoşlandıgın kişi iş yerınde mı okulda mı her gun bırlıkte olabılıryor musunuz uzaktan mı goruyorsun yoksa bır arkadaslıgınız var mı bunlarıda yazarsan daha detaylı fıkırler alabılırsın

ama benım genel dusuncem hoşlandıgını soyleme ama bellı et ışıgı alır o zaten karsılıgı varsa ataga gececektır...

canım bu hoşlandıgın kişi iş yerınde mı okulda mı her gun bırlıkte olabılıryor musunuz uzaktan mı goruyorsun yoksa bır arkadaslıgınız var mı bunlarıda yazarsan daha detaylı fıkırler alabılırsın

ama benım genel dusuncem hoşlandıgını soyleme ama bellı et ışıgı alır o zaten karsılıgı varsa ataga gececektır...

okuldan canım. her gün göremiyorum ama denk geldikçe yani. 1 hafta içerisin de 3 4 defa sohbetimiz oluyor.
tamam canım teşekkür ederim ama işte nasıl yapabilirim bilmiyorum..

Seni daha iyi tanımak adına sorular soruyorsa
Sürekli aynı yerde mesela hergün geçtiğin yerde karşına çıkıyorsa
Sevdiğin ve ilgi duyduğun şeylere evet ben de seviyorum diyor ve gülümsüyorsa.
Sana gerekli gereksiz dokunuyorsa
Selam vermediğin zaman sitem ediyorsa

Hoşlanıyor demektir :34:

Seni daha iyi tanımak adına sorular soruyorsa
Sürekli aynı yerde mesela hergün geçtiğin yerde karşına çıkıyorsa
Sevdiğin ve ilgi duyduğun şeylere evet ben de seviyorum diyor ve gülümsüyorsa.
Sana gerekli gereksiz dokunuyorsa
Selam vermediğin zaman sitem ediyorsa

Hoşlanıyor demektir :34:

evet ailemle,benimle ilgili sorular sordu.
selam vermediğim zaman çok sitem ediyordu hem de nasıl..
bana değer verdiğini söylemişti bir kere de.
sürekli benimle konuşma çabalarında.
telefon numaramı istedi felan.
çok uyumlu olduğumuzu söylemişti vs... :1:

tamam o zaman şimdiden hayırlı olsun. Çok istekli gibi görünme, hemen kabul etme koşsun biraz peşinden ki kıymetini bilsin :34:

ortak arkadaşınız varsa eğer onu devreye sok derim yada etrafında arkadaş olabilceğin birileri varsa daha yakın davran aynı ortamda daha sık bulunman kendini sık sık hatırlatman için elinden geleni yok

ilk adimi sen at, anlattigin kadariyla cok cekingen birine benziyor... bir cafeye bir seyler icmeye davet et onu... orada belki daha derin mevzular konusup birbirnize acilabilirsiniz... ki bence ilk önce o acilmali... ama sen önce ortami yapmis olursun...

tamam o zaman şimdiden hayırlı olsun. Çok istekli gibi görünme, hemen kabul etme koşsun biraz peşinden ki kıymetini bilsin :34:

teşekkür ederim canım ya.istekli görünmenin aksine hep geri çekilen benim zaten o daha yakın yani.ama canı gönülden de olsun istiyorum bu iş. yine de yapmam gereken bir şey var mı kesitemiyorum

ortak arkadaşınız varsa eğer onu devreye sok derim yada etrafında arkadaş olabilceğin birileri varsa daha yakın davran aynı ortamda daha sık bulunman kendini sık sık hatırlatman için elinden geleni yok

tamam canım teşekkür ediyorum tavsiyelerin için.
arkadaş ortamına pek güvenemiyorum işte gidipte direk konuyu söylerse gibisinden çünkü ilk adım atan olmak istemiyorum yapmam bunu

ilk adimi sen at, anlattigin kadariyla cok cekingen birine benziyor... bir cafeye bir seyler icmeye davet et onu... orada belki daha derin mevzular konusup birbirnize acilabilirsiniz... ki bence ilk önce o acilmali... ama sen önce ortami yapmis olursun...

evet çok çekingen,uatnagç yüzüme bakmaya yanıma gelip konuşmaya bile çekiniyor bir de boğa burcu ister istemez yavaş adıma tıyor.tamam canım teşekkür ediyorum tavsiyen için..

evet ailemle,benimle ilgili sorular sordu.
selam vermediğim zaman çok sitem ediyordu hem de nasıl..
bana değer verdiğini söylemişti bir kere de.
sürekli benimle konuşma çabalarında.
telefon numaramı istedi felan.
çok uyumlu olduğumuzu söylemişti vs... :1:

Telefonda falan konuşuyo musunuz yada mesajlaşıyo musunuz ?
Bi yerlere gidip oturdunuz mu hiç
Zamanla gelişir kendiliğinden olaylar :34:

Burcu'ya katılıyorum. Canım bişiler istedi şuradaki kafeye gidip alacağım sn de gelmek ister misin? Muhabbet ederiz gibi bir davet olabilir mesela. Açılacaktır sana. Açılmazsa da birşey deme sen. Zamanını bekle. :34:

Telefonda falan konuşuyo musunuz yada mesajlaşıyo musunuz ?
Bi yerlere gidip oturdunuz mu hiç
Zamanla gelişir kendiliğinden olaylar :34:

telefon numaramı o istedi ilk sürekli değil ama nadir olarak telefonda görüşüyoruz.
bir yerlere de gitmedik canım hiç.

Burcu'ya katılıyorum. Canım bişiler istedi şuradaki kafeye gidip alacağım sn de gelmek ister misin? Muhabbet ederiz gibi bir davet olabilir mesela. Açılacaktır sana. Açılmazsa da birşey deme sen. Zamanını bekle. :34:

haklısın canım. teşekkür ederim zamanla neler olacak bakalım :34:

evet çok çekingen,uatnagç yüzüme bakmaya yanıma gelip konuşmaya bile çekiniyor bir de boğa burcu ister istemez yavaş adıma tıyor.tamam canım teşekkür ediyorum tavsiyen için..

bilmezmiyim ben boga burcu erkegini... benimkide boga burcu... bana acilmasi 1 senden fazla sürmüstü... adimlarini yavas ve cok saglam atmayi tercih ederler... bir yandan iyi bir yandanda cok sabir ister... ama genellikle boga erkegini buldunmu kacrima derler diye cok duydum... insAllah fazla sürmeden sana acili verir eniste beyimiz :1::1::1:

Benim sevgilim de boğa burcu. Bana zamanında yaptıklarını yazmıştım biraz önce. :127:

öyle mi bu daha iyi oldu o halde :1:
peki canım sana açılması zaman aldı mı genel de bopa burçları için bu konu da emin olmadan adım atmaz denilyior merak ettim doğru mu ?

bilmezmiyim ben boga burcu erkegini... benimkide boga burcu... bana acilmasi 1 senden fazla sürmüstü... adimlarini yavas ve cok saglam atmayi tercih ederler... bir yandan iyi bir yandanda cok sabir ister... ama genellikle boga erkegini buldunmu kacrima derler diye cok duydum... insAllah fazla sürmeden sana acili verir eniste beyimiz :1::1::1:

hadi ya demek ki doğruymuş boğanın yavaşa adım atması :1:
senin ki 1 seneden fazla sürdüyse ben o zaman daha bekleyeceğim sonuçta 6-7 ay oldu
amin inşallah canım. aynen boğa burcu buldun mu kaçırma o da tam öyle birisi :34:

Back
X