ne yapmalıyım :(

menatrib

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
18
0
86
İstanbul
meraba hanımlar kafam çok karışık ve sanırım birilerinin tavsiyesine ihtiyacım var. bundan 1 sene önce biriyle tanıştım gerçekten çok iyi bi insandı. ilk görüşte aşk derler ya öyle bi şey oldu bende. hayatımda ilk defa bi insana bi şeyler hissederek dolu dolu sarıldım çok farklı bi duyguydu benim için. aynı semtte oturuyoduk ve her hafta sonu buluşuyoduk. ama beyfendi çok ilgisizdi. 2 3 günde bir arardı her gün bi kaç kere mesaj o kadar hiç güzel bi söz işitmedim . ben bu durumdan şikayet edincede ben böyleyim huyum bu her zaman böyleydim falan fisman bir şeyler söylüyodu. o kadar seviyodum ki hep kendimi kandırmaya çalıştım belki gerçekten öyledir diye. ama biliyodum ki seven insan bu şekilde davranamazdı. bi kaç kere ayrıldı bahaneside ben sınava hazırlanıyomuşum (kpss) derslerimi etkiliyomuş. her seferinde de kendisi geri döndü. ama dönme sebebinin ne olduğunu bilmiyorum biraz yakınlaşıyoduk aynı ortamda bulununca illaki oluyo şimdi çok pişmanım ama sanırım bunu istiyodu. onun yüzünden günlerce ağlıyodum ders falan zaten kimin umrunda. neyse bunun tayini çıktı türkiyenin bi ucuna. beyfendi o zmanda yeni dönmüştü onun için sorun olmuyodu hayatımı alt üst demek. ancak tayin çıkınca sanki her şeye bi nokta koyalım tarzında konuştu. sanki mesafeler engel gibi. tabi ben o günü hatılamak istemiyorum bile ağlamaktan gözlerim şişti onun yanında. sen beni bu kadar seviyomuydun bilmem ne bir sürü şey dedi ben de saydırdım tabi o da bi kaç tane çokkkk kırıcı laf etti. bi yandan kendide ağlıyo ama. ve bu gitti. eve geldim buna bir mesaj attım saadece ama çok dokunucak şeyler bütün ahımı sitemimi yazdım ve telini sildim. neyse allahtan bi okulda çalışmaya başaldım bana meşgale çıktı. arada sırada geceleri telefonum çalıyodu özelden biri arıyodu bi kaç ayda bir işletmek için değil sadece sesimi dinliyo. neyse 1 sene oldu. geçen gün yine özelden biri aradı ama içime doğdu onun olduğu. sonra kendi numarasından aradı tabi ben silmiştim. şok oldum ki onun da sesi de titriyodu. konuştu işte cesaret edemedim aramaya beni unutmuşundur falan diye. bende gayet soğuk konuştum sen çok farklıydın falan diyip durudu. özlediğini hissettim. her gün beddua ettiğmi söyledim. ama o konuşmaya çalışıyodu hep aklımdasın dedi beni hiç aramadın sevseydin arardın dedi sanki bekliyomuş gibiydi. en son seninle yaşadığım hiç bi şeyden pişman değilim çok samimi arkakadaş olalım( espiri yapıyo burda direk görüşelim diyemediği için ) dedi. ben istemiyorum senin arkdaşlığını dedim düşman gibi görüşelim o zman diye bi şeyler daha dedi. biriyle görüşüyomusun okulda kesin birileri vardır falan dedi ben halan onu sevdiğimi söyledim biliyo yani. öyle kapattık işte ve ben hala onu çok seviyorum ilk günkü gibi ama nefret de ediyorum çok karışık duygularım canımı çok yaktı çünkü. allahtan aramama gibi inat bi huyum var. 1 sene durdum. şimdi ne yapmalıyım. sizce o ne yapmaya çalışıyo ben anlamadım. acaba vicdanını mı rahatlamaya çalışıyo yoksa gerçekten istiyo mu. benden telefon beklediğine eminim şu an . sizce ne yapmalıyım çok uzun oldu kusura bakmayın

uzaktan bi ilişkiyi yürütmek çok zor. hele de benim kadar şüpheci ve kıskanç bi insansan kendini harab edersin derim.

ya ben kendime güveniyorum onu ömür boyu da beklerim de ona güvenemiyorum ki. kıskancım ama napim. sanmıyorum hayatına birinin girdiğini. kimi bulcak gittiği yerde türkiyenin bi ucu kçük bi yer.ancak şöyle de bi durum var eski kız arkadaşının buna aşık olduğunu biliyorum zaten o kız hep canımı sıkıyodu. bilmiyorum ya çok değişik bi çocuktu onu anlamak çok zor. bi yandan pişman olsun daha çok beklesin istiyorum bi yandan da aramak istiyorum. iyi bi insan kötü biri değil ama benim ahımı almayı başardığı yani. kafam çok karışık valla yine beni üzmesinden korkuyorum zaten kendide bundan korkuyo bence böyle arada sırada aklına gelince bi beddua edersin ama hep beraber olsak hep üzülcektin dedi. kendinede güvenemiyo zaten bi yandan da ipleri koparmak istemiyo sanırım

Merhaba Kızlar,
bir konuda acil görüşünüze ihtiyacım var.
geçen hafta (tam geçen hafta salı) biriyle tanıştım.
arkadaşım ona telefon numaramı verdi.
bir yerde görüştük. yaklaşık 40 dakika birbirimizi tanımaya çalıştık.
ben uzun süredir kimseden hoşlanmıyordum.
bu sefer gerçekten hoşlandım.
bu görüşmelere sinir olduğum için hep reddediyordum. bu sefer arkadaşımın ısrarı ile görüştüm. hoşlanacağımı bilseydim görüşmezdim. :(
şimdi onun aramasını bekliyorum. arkadaşım ilk o arasın dedi.
sizce ne yapmalıyım.
olumsuz da olsa bir cevap dönmesi gerekmez miydi ?
7 gündür bekliyorum.
sizce de ilk erkek mi aramalı ?
bu konuda hiç tecrübem olmadığı için afallamış durumdayım.
eğer hoşlanmamış olsaydım cevap da bekliyor olmazdım.
eğer hoşlansaydı arardı şimdiye kadar değil mi?
beklemem çok saçma ama yine de bekliyorum.
moralim çok bozuk.

Bence içindeki sesi dinle. Onun, senin onu sevdiğin gibi seni sevebileceğini düşünoyosan yeniden birlikte olabilirsin.

ahh keşke güvenebilsem ama malesef yine aynı şeyleri yapıcak diye korkuyorum. zaten tam olarak ne amaçla ardığından emin olamıyorum. vicdanını mı rahtlatıyo yoksa istiyomu yeniden bilmiyorum :50:

Back
X