Ne yapmalıyım

seehaka

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
9
0
16
Bursa
MRB HANIMLAR
Yaklaşık bir yılı aşkın bir ilişkim var.
Erkek arkadaşım çok fazla ilgili değer veriyor ve seviyor.Bir günümüz ayrı geçmedi bu güne kadar.
Onsuz nefes bile almamı istemez o kadar yoğun sevgi dolu on dakikamız olsa onda bile görüşelim der.
Bense ilişkimizin yönlenmesi düşüncesindeyim.Eğer bu kadar yoğun bi aşk birbirimiz olmadan nefes alamıyoruz madem hayatı beraber yaşayalım diyorum. Ya da bu kadar yoğun yaşamayalım
Konuştuğumda ise çok sevdiğini asla ayrılamayacağını haftada bir iki gün görüşmeyi kabul etmeyeceğini ilerde her şeyin güzel olacağını söylüyor.Fakat şimdi kafası rahat değilmiş.
Anladığım kadarıyla korkuları var.Erkenmi pişman olurmuyum hazırmıyım gibi
Bu konuları daha öncede konuştuk düşünmesi için epeyce zaman geçti üzerinden hala aynı
Ne yapmalıyım bilmiyorum…

Yaşlarınızı yazmamışsın.
Anladığım kadarıyla,sen evlenmekten yanasın.
Ancak aşıkken evlenmek,sarhoşken evlenmek gibidir derler:)
Birlikte bir ömür geçirmeye karar vermeden önce,aşkın ilk hızını atmak lazım diye düşünüyorum.

Hemen evlenmek istememesi,seninle evlenmeyi düşünmediği anlamına gelmez.
Onun da kendine göre planları veya kafasında netleştirmek istedikleri olabilir.

Görüşün bol bol,birbirinizi tanıyın,gelecek planlarınızı paylaşın.
Gerisi kendiliğinden şekillenir zamanla.

25-26

Ama bu süre bi karar vermek için yeterli değilmi
Maddi durumu-işi konusundada sıkıntı yok ayrıca

Planı bile yok 3 sene sonra ya da 5 sene sonra diyemiyo

Her erkek ne kadar cok sevsede bıraz evlılıkten korkar o tıp bısy olmus olabılır sonucta senı sevıyormus cok deger verıyo dıosun ıstemem yada pısman olma gıbı bısy olcagını sanmıyorum sonucta oyle ufakta deılmıs yası herseyın farkında olabılecegı bı yas bunlara kafanı takma sana bunu unutturup suprızle karsına cıkacaktır belkı sasır dıe.

Bu kadar sık görüşmelimiliyiz diye mi soruyorsunuz anlayamadım ki ben...:44::44::44:

yaşlarınız müsait ama 1 yıllık ilişki evlilik kararı almada erken bence 2 sene kadar daha bekle

şuanda aşıksınız aşk biraz durulduğunda da birbirinizi isteyecek misiniz? bu önemli bence...1 yıl çok erken

ben böyle seven insanların aşkından hep korkmuşumdur.
çok fazla birbirine bağlılık kişiyi yıldırır, yıpratır.
biraz daha zaman geçirin. evlilik için 1 yıl yeterli değil bence. ama son karar sizin.

Back
X