- Konu Sahibi mercan3573
16 yıllık evliyim 15 ve 11 yaşlarında 2 kızım var eşimle 5 yıldır devam eden sorunlarımız var eşim 1,5 yıl önce yatağını ayırdı boşanalım diyorum ben biliyom boşancağım zamanı diyor sizce ne yapmalıyım teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok özel diilse sebebi nedir. neden böyle düşünüyor eşin?
aslında sorunlar evliliğimizin ilk yıllarında başladı evlendiğimiz günden beri bana maddi konularda yalan söyledi sonra bunun devamı geldi kartımı çantamdan alıp harcamalar yaptı bileziklerimi habersiz bozdurdu ve daha birçok şey huzursuzluk hergeçen gün arttı en son beş sene önce çantamda ertesi gün hapının kutusunu buldu 3-4 aydır birlikte olmuyorduk ben yazlık çantamda yazın kullandığım hapın kutusunu unutmusşum onu bulmuş ve bana ağza alınmayacak şeyler söyledi hakaretler etti sen kimlerle napıyorsun diye sorunlarım bunlar canım
çocukları almakla tehdit ediyor beni eşim çok gözüaçık biri karda yürür izini belli etmez bana fiziksel değil ama duygusal şiddet uyguluyor çıldırmak üzereyim
babalarına çok düşkünler iş oraya gelirse ne olur bilemem çocuklarıda tehdit eder bir şekilde bu adam
babalarına çok düşkünler iş oraya gelirse ne olur bilemem çocuklarıda tehdit eder bir şekilde bu adam
şimdi oturup ona bir mail yazdım içimi döktüm ayrı yaşamayı ve olmuyorsa da bosanmayı önerdim bakalım ne olacak