ne yapmalıyım

mercan3573

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
38
0
86
İzmir
16 yıllık evliyim 15 ve 11 yaşlarında 2 kızım var eşimle 5 yıldır devam eden sorunlarımız var eşim 1,5 yıl önce yatağını ayırdı boşanalım diyorum ben biliyom boşancağım zamanı diyor sizce ne yapmalıyım teşekkür ederim

canım çok özel diilse sebebi nedir. neden böyle düşünüyor eşin?

aslında sorunlar evliliğimizin ilk yıllarında başladı evlendiğimiz günden beri bana maddi konularda yalan söyledi sonra bunun devamı geldi kartımı çantamdan alıp harcamalar yaptı bileziklerimi habersiz bozdurdu ve daha birçok şey huzursuzluk hergeçen gün arttı en son beş sene önce çantamda ertesi gün hapının kutusunu buldu 3-4 aydır birlikte olmuyorduk ben yazlık çantamda yazın kullandığım hapın kutusunu unutmusşum onu bulmuş ve bana ağza alınmayacak şeyler söyledi hakaretler etti sen kimlerle napıyorsun diye sorunlarım bunlar canım

ortada çocuk olunca boşanmak kolay diil çözümde diil çok zor bir durum. konuşmak işe yaramıyor mu konuşamıyor musunuz?

çok konuştum ben depresyon tedavisi görüyorum aile terapistine gitmeyi önerdim kabul etmedi tek düşüncem çocuklarım ama sabrım takatım kalmadı artık dayanamıyorum stresle gelen bir çok hastalık pençesindeyim

aslında sorunlar evliliğimizin ilk yıllarında başladı evlendiğimiz günden beri bana maddi konularda yalan söyledi sonra bunun devamı geldi kartımı çantamdan alıp harcamalar yaptı bileziklerimi habersiz bozdurdu ve daha birçok şey huzursuzluk hergeçen gün arttı en son beş sene önce çantamda ertesi gün hapının kutusunu buldu 3-4 aydır birlikte olmuyorduk ben yazlık çantamda yazın kullandığım hapın kutusunu unutmusşum onu bulmuş ve bana ağza alınmayacak şeyler söyledi hakaretler etti sen kimlerle napıyorsun diye sorunlarım bunlar canım

10 senelik evliyken size bu imalarda nasıl bulunabilir :53: Lütfen eşyalarınıza dikkat edin belli ki eşiniz köşe bucak karıştırıyor :ssz:
Hakkınızda hayırlısı olsun..Ama emin olun çocuklarınız için huzursuz bir ortamda büyümektense,ayrı ama mutlu ortamda büyümek daha iyidir.
Görülüyor ki evlilik sadece kağıt üzerinde kalmış. Kaldı ki eşinizde boşanma düşüncesinde ama onun işine geldiği zamanda.... :ssz:

evet özel hiçbişeyim yok eşim bana güvenmiyor çok farklı kültürlerin insanıyız beni kendi kalıplarına sokmaya çalıştı uzun süre başaramayınca da sözüm ona güvensizlik ortamı yarattı beni bu şekilde sindirmeye çalışıyor inanın ne yapacağımı bilmiyorum sanırım bir başkası da var hayatında yoksa bir erkek 1,5 yıl eşiyle ayru yatarmı

başka yol kalmadıysa bilmiyorum yinede çok zor boşanmak . dıştan boşan gitsin demek çok kolay ama o durumda olana çok ağır

bence senin eşinde suç bastırıyor bunun güvensizlikle alakası yok 16 yıldan bahsediyoruz ne güveni eşelesen bir sürü şey çıkarırsın.ayrı yatmak,eşini davranışları vs.bir erkek sanmıyorum 1,5 yıl hiçbişey yapmadan ayrı yatsın.çalışyorsan ve psikolojik olarak kendini iyi hissetmiyorsan neden evde bir görüntü gezinsinki.boşanacağım zamanı ben biliyorum demek ne demek yani ozaman kendine bir düzen kuruyor sende tekmeyi yemeyimi bekliyorsun.kusura bakma ama sonuç bu yani.

çocukları almakla tehdit ediyor beni eşim çok gözüaçık biri karda yürür izini belli etmez bana fiziksel değil ama duygusal şiddet uyguluyor çıldırmak üzereyim

çocukları almakla tehdit ediyor beni eşim çok gözüaçık biri karda yürür izini belli etmez bana fiziksel değil ama duygusal şiddet uyguluyor çıldırmak üzereyim

Şuan elinizden alamaz, anne de olur velayet..
18 yaşına gelince ne düşünürler bilemiyorum, sizi seçmez mi kızlarınız?

babalarına çok düşkünler iş oraya gelirse ne olur bilemem çocuklarıda tehdit eder bir şekilde bu adam

Valla durumlarınızı bilemem ama işiniz olacağına varır gibi..
Siz boşanmasanız bile adam zamanı var demiş, inşallah çocuklarınız sizinle olur.

babalarına çok düşkünler iş oraya gelirse ne olur bilemem çocuklarıda tehdit eder bir şekilde bu adam

İş o noktaya gelince emin olun size de düşkün olurlar.. ayrıca maddi gücünüz de var çocuklarınıza bakabilirsiniz.
çocuklarınızı almak eşinizin kararı değil, mahkemenin kararıdır.

Bir şeylerin düzelebileceğine dair umudunuz varsa deneyin ama yoksa :(

Şöyle düşünün, bütün yaşadıklarınızı siz değil de başkası yaşasa ona ne derdiniz, kendi hayatına dışarıdan bakmaya çalışmak belki kararınızı netleştirir.

şimdi oturup ona bir mail yazdım içimi döktüm ayrı yaşamayı ve olmuyorsa da bosanmayı önerdim bakalım ne olacak

Hayırlısı olsun..Hemen cevap verir mi :26:

Tabi siz bilirsiniz ama bu konuları maille, telle, smsle konuşmasanız daha iyi olur. Sonuçta insanlar güvenilmez,yazılı her kelimenizi size karşı kullanabilirler. Bir de kavga etmeden yüz yüze iki yetişkin olarak konuşmak daha iyi olur.

Back
X