- 22 Ekim 2013
- 130
- 13
- 68
- Konu Sahibi goldenrose23
arkadaslar kafamda binbir şey var aşkta meşkte gözüm yok.. ailem klasik memur zihniyetinde atanmakan baska birsey bilmiyorlar gecen yil denedim olmadi stres uykusuzluk beni derinden etkiledi genel kultur kismini yetistiremedim aslinda sans.. 3 puanla kacti ama o tamamen sansti cok kisa surede hazirlanmistim bir ay.. her neyse bulundugum bolge kucuk biyer ve is konusunda ölü.. bende kendime uygun bir is istiyorum yani universiteyi dereceyle bitirip yuksek lisansa baslamisken gidip biyerlerde oylesine takilmak istemiyorum ingilizcem iyi olsa belki akademik olarak sansim olurdu o da zor ben istiyorum ki gideyim ankaraya istanbula bi sekilde tututanayim arkadaslarma da guveniyorum yani yanlarinda kalacagim kisiler var bi is bulurum sirkette kolejde vs. ama ailem yoook diyor tek bildikleri yook ben de onlara bagliliktan cok bagimli oldugumu fark ettim yani ozerk degilim korkuyorum uni okurkende her hafta sonu gidiyodum eve hic ayaklarimin ustunde duramayacakmisim gibi istiyolar ki otur evde atanamazsan biz bakariz sana ucretli ogretmenlik yap vs. ama istemiyorum ben ne yapacagim? hem ozguvenmi kazanip hem nasil ailemi ikna edecegim is kapilarida acilmiyo delirme noktasindayim!