• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyim..

CannTANEM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
41
3
1
Eskişehir
Selam 26 yaşında ve 9 yıllık evliyim eşim aldatmıyorm diyo ama arabayla bi kızla gidip bira almışlar ve aramızda hiç birşey geçmedi diyor ... ne kadar güvenmeli sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne utanmaz adamlar var,Yarabbim sen koru!!!
İnsan bunu anlatmaya çekinir az biraz be!

Selam 26 yaşında ve 9 yıllık evliyim eşim aldatmıyorm diyo ama arabayla bi kızla gidip bira almışlar ve aramızda hiç birşey geçmedi diyor ... ne kadar güvenmeli sizce?

Nasil anlamadim ?
Kizin esinizin arabasinda ne isi var ?
Bu kiz kim ?
Biraz daha detayli anlatirmisiniz ?

Çok üstü kapalı anlatmamışmısınız sizce ?

Gidip bira alınca noluyor ki? Neden aldatmaya vardınız burdan? Bu sonuca nasıl ulaştınız ve kız kim?

Kiz karşı komşunun kızı ve burası küçük bir yer bana eşim bahsetmedi böyle bir şeyden ben ısrar edince anlatmak zorunda kaldı yapmadım diyor birşey ama bi tuhaflık var ben inanmıyorm madem alacaksa alsın rica etmişse o niye yanına binip gidiyor anlamadım

Ben buraya yeni üye oldum alışmaya çalışıyorm durmadan çıkış yapıyorm anlamadım gitti :/

Konuya bir cevap veremeyeceğim ama böyle anlatımlara uyuz oluyorum. Derdini anlatmak için açtıysan ve bizden yorum bekliyorsan her şeyi ayrıntısıyla en başta anlat işte. Niye milletin sormasını, ağzınızdan cımbızla laf alınmasını bekliyorsunuz anlamıyorum.:ssz:

Kiz karşı komşunun kızı ve burası küçük bir yer bana eşim bahsetmedi böyle bir şeyden ben ısrar edince anlatmak zorunda kaldı yapmadım diyor birşey ama bi tuhaflık var ben inanmıyorm madem alacaksa alsın rica etmişse o niye yanına binip gidiyor anlamadım

Tum olay buysa bir sey yok.
Kizin yasi tutmuyor veya cekinmistir almaya bunda ne var ?

Taksit taksit anlatiyorsunuz bizde anladigimiz kadar ancak bu kadar yorum yapabiliyoruz.

Eşimın üstüne çok gittim kendi anlattı ama ondan önce anlatmamış olması biraz ilgimi çekti ve evet bütün olay bu da gittikleri yer 25 km falan üstelik gece bilmem insan bi derdi sende gel gören yanlış anlar diye

burası küçük bir yer diyorsun ama 25 km. gitmişler bir bira almaya.
en yakın tekel bayii arabayla yarım saat mesafede mi?

kızın annesinin babasının haberi var mı? kaç yaşında kız?

birayı beraber içip eğlenmek için mi almışlar yoksa komsunun kızını yoldan gecerken almıs da surdan bira alayım eve göturcem gibisinden mi olmuş olay hiç anlayamadım olayı kızmayın ama :26:

Evet 17 yaşında evlendim ben şimdi ki yaşmla bakınca koca bir hata ama yapacak yok :(

komşunun kızıylamı bira almaya gitmiş memleketiniz nereki sizin:ssz:

Evet en yakın tekel öyle burda yok kiz 15 yaşında hayır annesi babasi habersiz bu konunun üstüne ben söyleyecektim ama eşim söyletmedi :(

Back
X