• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım ?

tobefit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
174
164
33
merhaba arkadaşlar bir sorum olcak size, cok yakın arkadasım ve eski sevgilisi ile alakalı.

arkadasım cok sevmesine rağmen ailevi sorunlar nedeniyle ayrılmışlardı hala deli gibi seviyo ama böylesinin daha iyi olduğuna kendini ikna etmiş barışmıyor.

dün eski sevgilisi mesaj attı arkadasımın ne kadar üzüldüğünü ben görüyorum yine de cevap yazmadı öyle kötü görünce eski kız arkadasıyla konusmak onun bu durumunu anlatmak istedim ama durdurdum kendimi. onların iyiliğini istiyorum yine bir arada olsunlar istiyorum. Birbirlerinden ayrı ikisi de cok mutsuz. ama iki kişinn ilişksinne müdahale etmek ne kadar doğru bilmiyorum. Arkadasımın kararına saygı mı duymalıyım yoksa eski kız arkadasıyla konusmalı mıyım bilmiyorum. Bu arada kız beni tanımıyo yanlış anlar mı diye de düşünüyorum.

siz olsanız ne yapardınız bana akıl verin ltfen :(

Ben olsam karışmazdım, bana düşmez çünkü. Ters tepebilir böyle şeyler.

eski kız arkadaşıylamı görüşüyomuş arkadaşınızın sevgilisi?
hem kıza ne diceksinizki arayıp. arkadaşımın sevgilisiyle arasına girdin cık bakim ordan mı diceksiniz :confused:

eski kız arkadaşıylamı görüşüyomuş arkadaşınızın sevgilisi?
hem kıza ne diceksinizki arayıp. arkadaşımın sevgilisiyle arasına girdin cık bakim ordan mı diceksiniz :confused:
Arkadaşı erkek sanırım, eski kız arkadaş dediği de bu ayrıldığı ama sevdiği insan işte.

Karışma bence, hoş değil. Kabak başına patlayabilir.

Arkadaşı erkek sanırım, eski kız arkadaş dediği de bu ayrıldığı ama sevdiği insan işte.

Karışma bence, hoş değil. Kabak başına patlayabilir.

evet arkadasım erkek. ilişkileri biteli uzun zaman oluyo ikisinin de hayatında kimse yok.

Ben olsam karışmazdım, bana düşmez çünkü. Ters tepebilir böyle şeyler.

bende ters tepmesinden korkuyorum,sadece hala seni çok seviyo dün meseajını görünce cok üzüldü diye mesaj atmak istedim , ama kız tanımadığı için nasıl bi tepki verir bilemedim

Ayrildigim sevgilimin tanimadigim bir kiz arkadasinin bu sebepten bile olsa beni aramasi hosuma gitmezdi.

Onun yaptirdigini dusunurdum.

Kizin ne ustune vazife derdim.

O kadar seviyorsa ve tekrar bir araya gelmek istiyorsa neden kendisi soylemiyor derdim.

Hem bazi ayriliklarda sartlar olgunlasinca, iki taraf da birbiri olmadan yapamayacaklarini anlayinca tekrar bir araya gelirler.

Erken mudahale ederek bu surecin yasanmasini engelleyebilir, onlari sonsuza dek ayirabilirsiniz.

Olgunlasmayan bir kelebegin kozasini yirtarsaniz ucamayip ölür ya, o hesap...

Ayrildigim sevgilimin tanimadigim bir kiz arkadasinin bu sebepten bile olsa beni aramasi hosuma gitmezdi.

Onun yaptirdigini dusunurdum.

Kizin ne ustune vazife derdim.

O kadar seviyorsa ve tekrar bir araya gelmek istiyorsa neden kendisi soylemiyor derdim.

Hem bazi ayriliklarda sartlar olgunlasinca, iki taraf da birbiri olmadan yapamayacaklarini anlayinca tekrar bir araya gelirler.

Erken mudahale ederek bu surecin yasanmasini engelleyebilir, onlari sonsuza dek ayirabilirsiniz.

Olgunlasmayan bir kelebegin kozasini yirtarsaniz ucamayip ölür ya, o hesap...

doğru söylüyorsun bende böyle aranmak istemezdim sanırım.

ama en yakın arkadasını üzgün görüp bişey yapamamak çok kötü. erken müdahale mi onu da bilmiyorum cünkü bi yılı gecti nerdeyse. keske elimden baska bişey gelse

arkadaşınız için iyi bişey yaptığınızı sanarken belki kötü bişey yapacaksınız!
aileler arası anlaşmazlık ilerde de sorun yaratıyor ve bu da ilişkiyi zedeliyor hep.onlarda bunun farkında ki demek çok sevmesine ragmen yınede barısmak istemiyor.
ayrıca k.bakmayında aşk herşey demek değıl,aşık oldum deyıp korukorune gıtmek yanlış mantıklı da olmak lazım.o yuzden siz bencede hiç karısmayın,yapabileceğınız sadece arkadasınızı teselli etmek
kolay gelsin

doğru söylüyorsun bende böyle aranmak istemezdim sanırım.

ama en yakın arkadasını üzgün görüp bişey yapamamak çok kötü. erken müdahale mi onu da bilmiyorum cünkü bi yılı gecti nerdeyse. keske elimden baska bişey gelse

Erken mudahaleden kastimi anlamamissiniz.

Dun eski sevgilisinin mesaj attigini, onun da uzuldugu halde cevap yazmadigini soylemissiniz.

Siz bir yil erken mudahale midir diye dusunuyorsunuz ama o zaman hala gelmemis ki daha dun mesajina donmemis kizin...

Ama bir yandan da uzulmus, kizdan sogumamis hala, yani o zamanin gelmesi hala muhtemel.

Birbirleri olmadan yasayamayacaklarini, baskasiyla yapamayacaklarini anlayip uzun ayriliklardan sonra bir araya gelenler var.

O yuzden iliski uzmanlari ayriliktan sonra arayip sormayin derler zaten.

Size gore bir yil gec olabilir ama on yil ayri kalip bu boyle olmayacak diye baskalariyla evlendikten sonra o kisilerden ayrilip tekrar birlesenler var.

O nedenle o zamani siz ya da ben tayin edemeyiz, erken mi gec mi olur bilemeyiz, belki gelir belki gelmez.

Ustelik hayirli olan ayrilmalariysa mudahale ederek bu sureci de daha sancili hale getirmis olursunuz.

Ask gibi ayrilik da iki kisiliktir.

Ayrica siz onlarin ortak tanidigi bile degil, erkek tarafinin haline uzulen bir arkadassiniz.

Yapacaginiz en mantikli sey ona destek olmak olabilir, otesi onlara kalmis.

iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan lafı vardır ya bence bunu felsefe edin...
Çünkü yarın bir gün kötü bir şey olunca kabak sana patlayacak..

Back
X