• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

selen125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
11
1
1
30
Sevgilimle iki bucuk yıllık bi iliskim var sevgilim ilgimden rahatsızmıs cok sıkıyormusum onu cok trip atıyormusum mesela o gun bulussak bulustuktan sonra eve gidince hemen mesaj atıyorum bazen bana sen bana kızmak icin trip atmak icin arıyorsun diyo ama ben hic farkında degilim nasıl bir yol izlemleliyim

maalesef erkeler o kadar ilgiyi sevmiyorlar, sende biraz rahat ol ,hemen buluşmanızın ardından msj atma , bırak o seni merak etsin

Arkadaş Aşkta ki şu denklemi anlayın...Aşk çiçek gibidir..az su verirsen kurur..ilgisiz olmayın ama..senin ki gibi dibine boca edersen suyu o zamanda kök çürür..sıkmayın birbirinizi...Sonra bura ağlama duvarına dönüyor..İşte seviyordumda üstüne titredim de sıkılmış bitti..işin yoksa bide ayrılık hikayesi oku burda:KK34:

Çocuğa nefes aldır bence. Siyam ikizleri değilsiniz sonuçta, buluştuktan hemen sonra niye mesaj atıyorsun ki?
Sen sıkılmıyor musun bu kadar dip dibe olmaktan?

sevgilin ne yapman gerektiğini söylemiş:)
çok sıkmayacaksın. buluşmanın ardından hemen mesaj atmak ne kadar gerekli olabilir ki.

Back
X