Ne yapmalıyım????

Tatlis123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
38
6
16
Kızlar ben bir çocuktan hoşlanıyordum ve bunu en yakın kız arkadasim biliyordu hatta her şey onun yakıştırmasıyla başlamıştı benimle ilgili muhabbetlerden konu açarak hiç konuşmadığı çocukla baya ilerletti su an baya yakin kanka gibi takılıp o şekilde hitap etseler de içimde şüphe var ne yapmalıyım lütfen akıl verin bu arada hala hoslanip hoşlanmadığımı bilmiyorum ama konuştuklarında falan cok kiskaniyorum

Seninle ilgili muhabbetle nasıl konu açtı ki?

Hoşlanıp hoşlanmadığına bile emin değilsen, hoşlanma bence yol ver gitsin

olumlu bakmak istiyorum. güzel bir arkadaşlığa, belki ömürlük bir dostluğa vesile olmuşsunuz.

Selamun aleykum canım. Yani iyi yönden bakarsak arkadaşın hala o çocukla senin aranı yaparak seni mutlu etmeye çalışıyor olabilir. Kötü tarafına bakarsak seni kandırıp çocukla işi ileriye taşımaya çalışıyor da olabilir. Hayat bu, güven pek kalmadı olur mu olur... ama sen arkadaşından uzaklaşma, devam ettir arkadaşlığını. Arkadaşlığını bitirirsen ve yukarıda söylediğim iki ihtimalden ilki çıkarsa durum hiç hoş olmaz. Çocuğu da boşver salla gitsin. Olacağı varsa o sana gelir zaten. RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin canım ...

Valla iki ihtimal var. Sen en iyisi uzak dur. Kıza artık hoşlanmadığını o kadar ilgini çekmediğini falan söyle bakalım konuşmaya devam edecek mi..

Çok teşekkür ederim...

Strateji mi yaptı bu arkadaşınız acaba? Tepki ni ölçmek için aslında kendi hoslaniyoduda? ?? Yinede arkadaşınızı en iyi siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…