- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 113
- 32
- Konu Sahibi aysenurt3991
-
Yaklaşık 5aylık nişanlıym. Nişanlımla 2sene kadar flört ettikten sonra nişanlandk. Şimdilerde eşya bakıyoruz ve ben çok kararsz biriyim nişanlımda bu durumda bana yardımcı olmuyor. Nişanlım sinirli biri,eşya konusunda da bana bi türlü karar veremediğm için sinirleniyor. Bnde artık bunaldm, zatrn sürekli kavga ediyoruz ikimizde sabirsiz ve sinirliyiz. Nişanlım henüz olgunlaşamamş vr bütün yük benim üzerimde sadece eşya konusunda da değil herşeyi benim planlamam gerekiyor kendisi hiç yardmcı olmuyor ve ben artk katlanamıyorm napacağımı bilemiyorm. Kızlar bana yardmcı olun sizce boyle bi evlilik yürür mü
Hazirlık aşamasında stres mutlaka oluyor. Sen nasıl ona sinirleniyorsan o da sinirlenebilir. Bence sakin kafayla bir gün tum herşeyi bi tafafa bırakıp kendinize zaman ayırın. Sakinken konuşursanız anlaşabilirsiniz. Hazırlıktan önce nasıldı karakter olarak değistimi her zaman olan şeyler mi bunlar. Çünku bu dönemde insanın gözüne fazla batıyor böyle seyler. Ben çok büyütmeden keyfini çikarın derim.Yaklaşık 5aylık nişanlıym. Nişanlımla 2sene kadar flört ettikten sonra nişanlandk. Şimdilerde eşya bakıyoruz ve ben çok kararsz biriyim nişanlımda bu durumda bana yardımcı olmuyor. Nişanlım sinirli biri,eşya konusunda da bana bi türlü karar veremediğm için sinirleniyor. Bnde artık bunaldm, zatrn sürekli kavga ediyoruz ikimizde sabirsiz ve sinirliyiz. Nişanlım henüz olgunlaşamamş vr bütün yük benim üzerimde sadece eşya konusunda da değil herşeyi benim planlamam gerekiyor kendisi hiç yardmcı olmuyor ve ben artk katlanamıyorm napacağımı bilemiyorm. Kızlar bana yardmcı olun sizce boyle bi evlilik yürür mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?