• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

aysenurt3991

Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
593
1.043
113
32
Yaklaşık 5aylık nişanlıym. Nişanlımla 2sene kadar flört ettikten sonra nişanlandk. Şimdilerde eşya bakıyoruz ve ben çok kararsz biriyim nişanlımda bu durumda bana yardımcı olmuyor. Nişanlım sinirli biri,eşya konusunda da bana bi türlü karar veremediğm için sinirleniyor. Bnde artık bunaldm, zatrn sürekli kavga ediyoruz ikimizde sabirsiz ve sinirliyiz. Nişanlım henüz olgunlaşamamş vr bütün yük benim üzerimde sadece eşya konusunda da değil herşeyi benim planlamam gerekiyor kendisi hiç yardmcı olmuyor ve ben artk katlanamıyorm napacağımı bilemiyorm. Kızlar bana yardmcı olun sizce boyle bi evlilik yürür mü

İşin zor gibi
Şimdiden kavga ediyorsanız ilerisi için tehlike çanları çalışıyo

Düğün hazırlığı döneminde sinir stres tahammülsüzlük olabilir ama öncedende bu şekilde davranıyorsa zor..

Yok bee :KK14: benim esimde ayynen senin nisanlin gibiydi.. butun dugunu ben planladim..butun esyalari kendim dusunmek zorunda kaldi. Hicbirseye yardim etmedi.. bari fikir ver diyordum hangisi olsun? Ben bilmiyorum sen sec diyordu :KK43: cok uzulurdumm. Hatta bir kere nisan atmayi dusundum bu yuzden.. cunku cok yiprandim o donem.
Sonra duzeldi.. simdi tam tersi butun yuku benim uzerimden alir, benim dusunmedigimi o dusunur :KK51: ne desem yapar ne istesem alir sagolsun.. o kotu gunleri unutturdu bana..
Sordugum zaman niye oyle yaptin dedigim zaman bilmiyordum der, yeterince olgun degildim, dusunemiyordum ve cabuk sıkıliyordum der..
Onemli degil simdi boyle tatli ya onemli olan o :KK74:

Yaklaşık 5aylık nişanlıym. Nişanlımla 2sene kadar flört ettikten sonra nişanlandk. Şimdilerde eşya bakıyoruz ve ben çok kararsz biriyim nişanlımda bu durumda bana yardımcı olmuyor. Nişanlım sinirli biri,eşya konusunda da bana bi türlü karar veremediğm için sinirleniyor. Bnde artık bunaldm, zatrn sürekli kavga ediyoruz ikimizde sabirsiz ve sinirliyiz. Nişanlım henüz olgunlaşamamş vr bütün yük benim üzerimde sadece eşya konusunda da değil herşeyi benim planlamam gerekiyor kendisi hiç yardmcı olmuyor ve ben artk katlanamıyorm napacağımı bilemiyorm. Kızlar bana yardmcı olun sizce boyle bi evlilik yürür mü

Alışverişe bir arkadaşınızla, annenizle veya kuzeninizle filan çıksanız? En son kesin kararı verince de nişanlınızla gidin.

Ben de hiç sevmem kararsız insanları, gezmekten sıkılırım, bunalırım, en sonunda sinirlenirim.

Siz madem kararsız olduğunuzun farkındasınız, başkaları ile gidin bakmaya.

Her şeyi benim planlamam gerekşyor derken neyi kastettiniz ki? Gelinlik modeli mi? Nikah şekeri mi? Davetiye mi? Nedir sizi bu kadar strese sokan?
Yardımcı olmuyor demişsiniz, ne konuda yardım bekliyorsunuz? Çiçekli davetiye değil de böceklisi olsun desin diye mi bekliyorsunuz?

Biraz sorumluluktan kaçıyorsunuz gibi algıladım nedense. Erkeklerin uğraşmaktan sıkıldıkları bazı şeyler vardır, perde modeli gibi, davetiye modeli gibi. Siz biraz üstlenİn sorumluluğu, kendinizi üzmekten ve sinir olmaktan kurtulursunuz.

bende sevmem kararsız insanları 7yaşındaki kızım okadar kararsızki bacak kadar boyuyla onun kararsızlığıyla uğraşıyoruz bazen fenalık geliyor içime saçımı başımı yolasım geliyor sizde nişanlınıza böyle hissettiriyor olmayasınız belki ondandır bütün yükü sizin omuzlarınıza atması

Hazirlık aşamasında stres mutlaka oluyor. Sen nasıl ona sinirleniyorsan o da sinirlenebilir. Bence sakin kafayla bir gün tum herşeyi bi tafafa bırakıp kendinize zaman ayırın. Sakinken konuşursanız anlaşabilirsiniz. Hazırlıktan önce nasıldı karakter olarak değistimi her zaman olan şeyler mi bunlar. Çünku bu dönemde insanın gözüne fazla batıyor böyle seyler. Ben çok büyütmeden keyfini çikarın derim.

Back
X