- 1 Şubat 2016
- 5
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Misafirizhepimiz
Ben memleketine uzak bir yerde üniversite öğrencisiyim.Bu ikinci üniversitem.Burada biriyle tanıştım 2ay görüştüm 5aydirda birlikteyiz.Daha başlarken ciddi başladık yanı evliliğe niyetle.Yaşımızda ben 24 o 26.Konu şu geçmisimiz konuşulduğunda ben bilmesi gerekeni anlattım hayatımda bir uzun iliskim oldu ve onunla ilk ünivesitemde tanışmıştık oda orada öğrenciydi.ve bu şahıs su anki üniversitemin olduğu memletten oralı yanı.Bende su an iliski içerisinde olduğum insana o şahsın benm memleketimden olduğunu söyledim.niye böyle bisey yaptım çünkü o şahıs bana ihanet etti ve kötü bi insandı (uyusturucu vs)adımın onla yanyana geçmesini dahi istemiyorum yanı benm için pişmanlık. Bu okuduğum yer küçük yer olduğu için bunu öğrenebilir mi sizce biz ayrilali da 4sene oldu ve o şahıs hala benm ilk üniversitede başka bi bölüm okuyor.ve ben bunu sevgilme soylemeyecegim istemiyorum.yani sizce bu duyulabilir mi eğer böyle olacaksa ayrilacagim yok ise devam edeceğim.
Bu arada niye söylemiyorsun bunu sevgiline diye soranlar olacaktır gerçekten o sahis iyi biri değil yanlış birşey yasamadim fakat adımın onla geçmesini istemiyorum sadece.
Ne yapmalıyım ??
Bu arada niye söylemiyorsun bunu sevgiline diye soranlar olacaktır gerçekten o sahis iyi biri değil yanlış birşey yasamadim fakat adımın onla geçmesini istemiyorum sadece.
Ne yapmalıyım ??