• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım??

Misafirizhepimiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
5
0
1
35
Ben memleketine uzak bir yerde üniversite öğrencisiyim.Bu ikinci üniversitem.Burada biriyle tanıştım 2ay görüştüm 5aydirda birlikteyiz.Daha başlarken ciddi başladık yanı evliliğe niyetle.Yaşımızda ben 24 o 26.Konu şu geçmisimiz konuşulduğunda ben bilmesi gerekeni anlattım hayatımda bir uzun iliskim oldu ve onunla ilk ünivesitemde tanışmıştık oda orada öğrenciydi.ve bu şahıs su anki üniversitemin olduğu memletten oralı yanı.Bende su an iliski içerisinde olduğum insana o şahsın benm memleketimden olduğunu söyledim.niye böyle bisey yaptım çünkü o şahıs bana ihanet etti ve kötü bi insandı (uyusturucu vs)adımın onla yanyana geçmesini dahi istemiyorum yanı benm için pişmanlık. Bu okuduğum yer küçük yer olduğu için bunu öğrenebilir mi sizce biz ayrilali da 4sene oldu ve o şahıs hala benm ilk üniversitede başka bi bölüm okuyor.ve ben bunu sevgilme soylemeyecegim istemiyorum.yani sizce bu duyulabilir mi eğer böyle olacaksa ayrilacagim yok ise devam edeceğim.
Bu arada niye söylemiyorsun bunu sevgiline diye soranlar olacaktır gerçekten o sahis iyi biri değil yanlış birşey yasamadim fakat adımın onla geçmesini istemiyorum sadece.
Ne yapmalıyım ??

Anlayamadım 4 yıl önce sevgili olduğunuz biriyle neden anılasınız ki çok mu popülerdiniz olduğunuz şehirde?
Ya da insanların işi gücü yok sizi mi konuşacak? Sevgilinize söylemişsiniz zaten neyin derdindesiniz anlam veremedim.

Neden geçmişi konuşuyorsunuz o zaman ikinizde geçmişi unutun yepyeni bir sayfa açın...
Benle ilgili herşeyi ne yaşadığını öğrenmek istedi bende anlattım ama geçmiş ilişkideki şahıs o memleketten olduğu için söylemek istemedim benm memleketimden di dedim yani bunu öğrenebilir mi o şahısla ayrilali seneler oldu.yanı sevglnmn goznde kötü izlenm de olmak istemyrm ck iyi biri cnkü ayrilirim daha iyi

Anlayamadım 4 yıl önce sevgili olduğunuz biriyle neden anılasınız ki çok mu popülerdiniz olduğunuz şehirde?
Ya da insanların işi gücü yok sizi mi konuşacak? Sevgilinize söylemişsiniz zaten neyin derdindesiniz anlam veremedim.
Yoo degildik ama normalde bunu takmazdim ama sevgilim benimle bir an önce evlenmek istiyor evlilik bu bende herşeyi incesine düşünüyorum kuruntu yapıyorum dimi

Sormuşsun ki : Yani sizce bu duyulabilirmi?öyle ise ayrılacağım. "
biz nereden bilelim? Küçük şehirlerde dedikodu nasıl yayılır uzmanı mıyız? Ne garip şeyleri takıyorsunuz yahu. Geçmişini anlatmışsın mesele kapanmış. Ya baştan doğrusunu de yada kapat gitsin meseleyi.

Sormuşsun ki : Yani sizce bu duyulabilirmi?öyle ise ayrılacağım. "
biz nereden bilelim? Küçük şehirlerde dedikodu nasıl yayılır uzmanı mıyız? Ne garip şeyleri takıyorsunuz yahu. Geçmişini anlatmışsın mesele kapanmış. Ya baştan doğrusunu de yada kapat gitsin meseleyi.
Doğru diyosun siz nerden bileceksinizde yanı genel bi soru bu yanı 4sene önceki adam çıkıp hayatimi karıştırır mi diye saçma bi kuruntu belkide bunuda benim aklıma arkadaşım soktu bende size sorayim dedim işte kusura bakmayın

Doğru diyosun siz nerden bileceksinizde yanı genel bi soru bu yanı 4sene önceki adam çıkıp hayatimi karıştırır mi diye saçma bi kuruntu belkide bunuda benim aklıma arkadaşım soktu bende size sorayim dedim işte kusura bakmayın
Yok estağfurullah ama bukadar dertlenip onun gözünde kotu duruma düşmek istememlere gerek yok. Olaki öğrendi olmaz ya oldu. Buradan olduğunu bilip huzursuz olma diye demedim dersin. Yani geçmiş gitmiş bir mevzu üzerinden yıllar geçmiş. Oda biraz aklı başındaysa böyle bir meseleye takılmaz. Şuan kimin yanında olduğuna bakar.

Yok estağfurullah ama bukadar dertlenip onun gözünde kotu duruma düşmek istememlere gerek yok. Olaki öğrendi olmaz ya oldu. Buradan olduğunu bilip huzursuz olma diye demedim dersin. Yani geçmiş gitmiş bir mevzu üzerinden yıllar geçmiş. Oda biraz aklı başındaysa böyle bir meseleye takılmaz. Şuan kimin yanında olduğuna bakar.
Doğru diyorsun başkası olsa bende aynini derdim insan kendinde olunca bazen düsünemiyo teşekkür ederim hayırlı geceler

Back
X