Ne yapmalıyım?

Schatzili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
18
11
3
Merhaba.Fikrinizi almak istediğim bir konu var.Eşimle 4 senelik uzak mesafeden ilişkinin ardından bir ay önce evlendik.Kendisi Alman ve internet üzerinden tanıştık.Ikimiz de bilgisayar oyunu oynamayı seven insanlarız ama onunki beni artık rahatsız etmeye başladı.Eşim evden internet üzerinden çalışıyor sabahtan akşama kadar işle meşgul günün geri kalanında oyun oynuyor.Ben sinirlenip bir şey söylemedikçe asla kalkmıyor.Defalarca konuştum biz artık evliyiz birlikte zaman geçirelim Vs ama oyun da oynamak istiyorum diyor.Ben çalışmıyorum ve bütün gün evde yalnızım açıkçası evlilikten beklentim bu değildi.Sizce abartıyor muyum?Ne yapmalıyım?

Beraber oynayın yavaş yavaş aklını çelin belliki bağımlılık yapmış. Aktiviteler bulsanız red mi eder?

Sen de oyna diye ısrar etti oyuna başladım ama hoşuma gitmedi.Sürekli beraber oynayabileceğimiz oyunlar bulalım diyor oyun istemiyorum benimle vakit geçir diyorum napcaz ki yapcak bir şey yok tavrına giriyor.Bir plan yaptığımda da çalışmam lazım diyor odaya bi giriyorum oyuna başlamış:)
Ben de okul dönemimde bu şekilde sürekli oyun başındaydım ama artık evliyiz değişsin istiyorum ve bu beni gün geçtikçe kendisinden uzaklaştırıyor.Defalarca konuştum fayda etmedi.

Eğlence eksik adamın hayatında .
Oyuna karşı çıkmıyor gibi davran birlikte oyna
Yavaş yavaş başka etkinlikler kat.
Zamanla oyundan kopar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…