• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyımki çok çaresizim

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba öncelikle
bir sorunum var ve ne yapacağım bilmiyorum yüreğime öküz oturdu sanki.
7 senedir işyerin de çalışmaktayım işim muhasebe güya muhasebe ama yapmadığım bir iş yok.
bunyem de patronun ortak olduğu 4 firma ve onlarında işi ve patronları var.
dün aksam üzeri dışardaydım patron aradı diğer firmanın teli çalınmış ara kapattır dedi.
bian afallaldım cünkü kullananın adını söylediği için diğer firmanın sandım toparlayamadım kafayı.
bağırmaya başladı işte değilim adapte olamadım neden bağırıyorsunuz dedim zaten sen sürekli böylesin özelde sorunların var işe yansıtıyorsun falan dedi doğru olabilir bu ara canım sıkkın ama işimde çok yoğun yani kim olsa yapacağı hataları yaptım ekstra bir hata yok

şimdi sorun şuki kendimi bunca laftan sonra hala orada çalışmaya çalışarak gurursuz hissediyorum
ve bu adam sürekli bana aynı şeyi yapıyor çocuk gibi azarlıyor çıkayım desem bu saatten sonra zor geliyor ve çocuğum var zor durumda kalırım
konuş demeyin konuştum aynı cevapları aldım ne yapayım sizce

bence sımdılık o yerde calısmaaya devam et ama ama ama ıs aramaya baslamalsın .. suankı ısınden daha iyi kafana yatkın bi işe kabul alındıgında kendı ısınden cıkabilirsn.. sonucta patron dıye saygısızlık etmesıne hıc gerek yok.. guvenme padisahım senden buyuk allah var demişler

bence sımdılık o yerde calısmaaya devam et ama ama ama ıs aramaya baslamalsın .. suankı ısınden daha iyi kafana yatkın bi işe kabul alındıgında kendı ısınden cıkabilirsn.. sonucta patron dıye saygısızlık etmesıne hıc gerek yok.. guvenme padisahım senden buyuk allah var demişler

teşekkür ederim ama işte çalışırken iş bulmak zor ayrıca yaş kriteride var

merhaba öncelikle
bir sorunum var ve ne yapacağım bilmiyorum yüreğime öküz oturdu sanki.
7 senedir işyerin de çalışmaktayım işim muhasebe güya muhasebe ama yapmadığım bir iş yok.
bunyem de patronun ortak olduğu 4 firma ve onlarında işi ve patronları var.
dün aksam üzeri dışardaydım patron aradı diğer firmanın teli çalınmış ara kapattır dedi.
bian afallaldım cünkü kullananın adını söylediği için diğer firmanın sandım toparlayamadım kafayı.
bağırmaya başladı işte değilim adapte olamadım neden bağırıyorsunuz dedim zaten sen sürekli böylesin özelde sorunların var işe yansıtıyorsun falan dedi doğru olabilir bu ara canım sıkkın ama işimde çok yoğun yani kim olsa yapacağı hataları yaptım ekstra bir hata yok

şimdi sorun şuki kendimi bunca laftan sonra hala orada çalışmaya çalışarak gurursuz hissediyorum
ve bu adam sürekli bana aynı şeyi yapıyor çocuk gibi azarlıyor çıkayım desem bu saatten sonra zor geliyor ve çocuğum var zor durumda kalırım
konuş demeyin konuştum aynı cevapları aldım ne yapayım sizce

Çocuğun varmış..O yüzden çok net bişey söyleyemiyorum ama kimsenin seni çocuk gibi azarlayıp sana bağırmaya hakkı yoktur.
Herkes haddini bilsin, insan olsun.

kızlar psikolojik şiddet artarak devam ediyor bugün eften püften sebepten sen sorumsuzsun dedi :14:
çok sinirlendim krize girdim resmen rezil oldum ofiste bağıra bağıra ağladım:14:
iş baksam yaşım geçti ve alacağım ücret çok az 7 senedir buradayım emeklerime yanıyorum

Back
X