• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerek ?

n3hiirr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
11
0
36
Belçika
Merhaba arkdaslar

3,5 yildir beraberiz artik yavas yavas resmiyete dokmeye calsiyoruz ama dun aksam biraz tartistik ztn bu son zmnlarda cok tartisiyoruz, durduk yere sacma sapan sebebten arazmiz bozuldu konu acildi bana guzelce soylesede yine kirildim turkcem zayif oldugu icin ne zmn bisey anlatmaya kalksam veya bisey sordugu zaman yarim kaliyo hep turkcem zayif diyip saklaniyosun bildigin kelimeleri kullanip anlatmak yerine anlatmamayi tercih ediyosun dedi

Bnde kirildm alindim tr’cem zayif oldugu icin beni yargiliyosn dedim oda bn sana sadece biseyler ogremtek isityorm nasil dusunursn seni kirmak bozmak istedgimi demek ki bana guvenmiyosun bana bagli degilsn dedi bnde evet ben sana onceden cok bagliydim ama simdi senin hareketlerin yuzunden okadar bagli degilim cunku mesela tartisiyoruz 1 hafta sonra ariyo e insan ister istemer soguyo 1hafta insan sevdiglye nasil konusmaz
Simdi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum

yardimci olabilecek biri yokmu dogru mu yaptim oyle soyleyerek bilmiyorum kirildi ztn o kesin ama ne yapmam gerek bilmiyorum ozurmu dilemem gerek veya onun aramasini mi bekliyeyim

Back