Ne yapmam gerek?

echoo

Her şey güzel olacak elbet.
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
885
289
648
İstanbul
Merhaba arkadaslar aklımı karıştıran seyi en kisa sekilde anlatmaya çalışıcam.
Lise sonda aşık olduğum arkadaşım 5 yıl aradan sonra benimle irtibata gecti.ilk 3 ay flörtten sonra iliski yasamaya başladık.bu benim ilk iliskimdi.bu arada ikimizde 24 yasına gircez bu ay.öncelikle başta cok iyiydi.facebooktan sohbete başlamıştık sonra telefondan görüştük.hemseriyiz zaten liseden de arkadastık bana deger verdigini gösteriyordu.ilk basta karsilik vermedim hislerine sonra bende kayıtsız kalamadım.ama sorun şu ki bı türlü görüşmek istemedi benimle hep oyaladı.hani daha onceden tanımasak birbirimizi anlayacağım ama nebileyim işi bahane etti köye gitti yok ablası evlendi felan.neyse zamanla ilgisi azaldı.seviyo ama gizli seviyo diyelim ama benim hosuma gitmiyordu bu durum.ilgisini sevgisini hissetmek istediğim icin düşüncelerimi acik acik söyledim ona küsmemeye calistim derdimi anlattım.seviyorum ama karakterim bu diyodu.bi kac kere konusmadim onunla adım attı barışmak icin.
Yani ara demesem aramak aklına gelmez.zar zor buluşmaya ikna ettim.dusunun 9ayda 2 kere benim zorumla görüştük.sevmese neden barışmak icin adım atsın diyorum.ona göre iliski sorunsuz ben kapris yapıyorum.guya onu değiştirmek istiyomuşum.oysa sadece sevgililik gorevlerini yerine getirmesini istiyorum.
Kendimi beğenmiş olarak düşünmeyin beni ama egitim,maddiyat,dış görünüm olarak ondan daha iyi durumdayım. Mesela o cok donuktur bense neşeli konuşkan biriyimdir.her girdigim ortamda dikkat cekerim.Annem ve arkadaslarim beni bu kadar ihmal eden ve üzen biriyle olmamı istemiyorlar.
En son olay artik canıma tak dedirtti.onun oturduğu semtte bı dersaneye aksam dersine gittim ve 10da çıkacağımı söyledim.bana sunduğu cözüm:derse girme! Girmek zorunda oldugumu söyledim.hic birsey söylemedi.oysa arabası var ve onun evine yakınım ne bileyim gelip alabilirdi beni.ya da en azından hayatım gelirdim almaya ama misafir var diye bi bahane bile uydursa raziydim.hani bı dile getirseydi yani.otobus minibüs bulurum inşallah yazdıktan sonra bunun telefonu kapandı! Aksam yazdım aradım ama kapalı.ertesi gün telefonunun şarjının bittiğini ve uyuyakaldigini soyledi.acikcasi inanmıyorum kendi ayıbının farkında.merak bile etmedi o saatte dondüm mü ne yaptim diye. Bı. Kac gündür soğuk davranıyorum o da bana öyle zaten tribe triple karsilik vermek huyudur.
Diger bi problem Telefonunu yanımda hic ortaya çıkarmıyor.resimlerine bakalim diyorum tuş kilidini dahi acmiyo.öyle karıştırmak istemiyorum ama boyle yapması şüphe uyandırıyor.
Eğer bana karşı daha ilgili daha düşkün olsaydı ne bileyim üzüldüğümü bile bile aynı seyleri yapmasaydı ne bilim kısıtlamak kıskanmak yerine sahiplenseydi hic bı kriterime uymamasini görmezden gelebilirim.ama ben cok uzun zamandan beri onunla gelecek hayali bile kuramıyorum.keske bu iliski icin zorlamasaydı beni simdi sevgilimden ziyade lise arkadasımı kaybedicem.
İnsan büyüdükce birilerini kaybetmekten daha cok korkuyor.5-6 gün sonra dogum gunu ne yapacağımı bilmiyorum aramız bozuk arayıp ona neden tavırli oldugumu dahi sormuyor.ne yapacağımı bilmiyorum.

bu kadar umursamaz bu kadar bencıl bırı ıle hala ne yapman gerektıgını sorma bence...bellıkı gel gıtlerdesın onun tarafından....

dogum gününde ben olsam güzel bır ayrılma suprızı yaparım...gercı uzulecegını sanmıyorum ya neyse...

bıtsın ...sende rahat ol karşı tarafta...

İnsan üzülüyor.ilk sevgilimdi böyle olmasını istemezdim. Şu an ikimizde mesafeliyiz nereye kadar gider bilemiyorum
Yorumunuz icin teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…