- 8 Şubat 2016
- 31
- 4
- 16
- Konu Sahibi nadya_nadya
-
aman kendileri pişirip kendileri yesin.Selam kizlar
Ben kaynanam ve eltilerim ayni apartmanda oturuyoruz.benim derdim bunlarin butun gun bos bos oturup insanlarin dedikodularini yapmalari dalga gecmeleri (ben dahil) insanin yuzune laf carpmalari kendileri cok mukemmelmis gibi herkesi yargilamalari..o kadar bunaldim ve pisman oldum ki gencligimin en buyuk hatasi onlarla ayni binada oturmak oldu.kocamla bir yere gezmeye gitsek hemen surat asiyolar birbirlerine bakip siritip birseyler fisildiyorlar.hicbirine guvenmiyorum hic ozelimi bile acmiyorum.istedikleri sey onlarin istedigi gibi olayim her gttigim yere (hergun yuzyuze oldugumuz yetmiyormus gibi) onlari davet etmem.cok bunaldim onlarin yuzunden hicbiryere cikasim gidesim yok kocam bile bunaldi onlardan( kaynanam onlardan daha beter cocuk gibi ..
Ooo dusmek ne kelime ..Uzak duruyorsun anladigim kadariyla ve oylede devam et diyen desin onlarin birbirine düsmesi yakindir bak demedi deme
Ugrasiyolar benimle yok bizden uzak duruyor yok bizimle bir degil yaa o kadar biktim ki anlatamamBence kendi hallerine bırak,takma.
Agzimdan cikan bir kelimeyle gunletce dalga geciyorlar ..konusurken siritiyolar acikta birsey varmis gibi ..Yani dua edin onlarida uyarin Allah (cellecelaluhu)rizasi icin zira yaptiklari hem cok gunah cirkin dunya onlardan ibaret degil kusmeyin icinizde ferah olsun tinlamayin eger guzellikle anlamiyorlaraa anlatirdim ciddi ciddi mesela,dedikodumu yapiyor ölu eti yemis gibi oluyorsunuz les sofrasindan kalktiniz derdim ..kas goz isaretiyle insanlarla alay edenlerin vay haline diyor Allah azzevecelle Kuranda kul hakkidir bu cok gunah sizide uzmus belirtin uyarin soyleyin aciyin merhametle yaklasin derim
Cehalet paraylami? Siz kalitenizi bozmayin cok kotu yaptiklari onlarin kisilikleriyle alakali cok yorar bu insanlar dil acisi fenadir ama hallerinden korkarim ben Allah hidayet versin ha bizde akkasik degiliz ama boyleside yapilmaz ne var yani gulunecek soylesinler bizde gulelim degilmi?Agzimdan cikan bir kelimeyle gunletce dalga geciyorlar ..konusurken siritiyolar acikta birsey varmis gibi ..
canım çok sayıda arkadaşlar edin iki güne bir bitane arkadaşına git. arkadaşınıda evine çağır. eğer eltin ve kaynanan evde misafir varken gelirse kapıyıda açma duymadım de. kurslara katıl gez eğlen evde pek durma. inan bu yaptığın onları aşırı çatlatır. bu arada yakındır eltinle kaynanan birbirlerine girerler. eşinde eve geldiğinde güler yüzle bugün şunu yaptım bunu yaptım diye mutlu mutlu anlat adam evine ve sana daha çok baSelam kizlar
Ben kaynanam ve eltilerim ayni apartmanda oturuyoruz.benim derdim bunlarin butun gun bos bos oturup insanlarin dedikodularini yapmalari dalga gecmeleri (ben dahil) insanin yuzune laf carpmalari kendileri cok mukemmelmis gibi herkesi yargilamalari..o kadar bunaldim ve pisman oldum ki gencligimin en buyuk hatasi onlarla ayni binada oturmak oldu.kocamla bir yere gezmeye gitsek hemen surat asiyolar birbirlerine bakip siritip birseyler fisildiyorlar.hicbirine guvenmiyorum hic ozelimi bile acmiyorum.istedikleri sey onlarin istedigi gibi olayim her gttigim yere (hergun yuzyuze oldugumuz yetmiyormus gibi) onlari davet etmem.cok bunaldim onlarin yuzunden hicbiryere cikasim gidesim yok kocam bile bunaldi onlardan( kaynanam onlardan daha beter cocuk gibi ..
Selam kizlar
Ee tamam iste onlarda anlamis. Acik acik deyin evet sizle bir degilim. Hayata bakis acimiz uyusmuyor pek ortak noktamiz yok o yuzden sıkılıyorum ortaminizdan diyebilirsin. Esinde arkandaymis bunu demelisin.Ugrasiyolar benimle yok bizden uzak duruyor yok bizimle bir degil yaa o kadar biktim ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?