Ne yapmam gerekir, yardimci olur musunuz?

fashiondesigner

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
38
5
8
Arkadaslar merhaba.
Sevgilimin beni sevdigine eminim, mutluyuz, kavga etsek bile ikimizde uzun sure kin tutan kisiler degiliz, hatta kavgaliyken bir iki gun konusmasak bile yine ilk arayan o olur. Fakat bir iki kiz arkadasi var ve Snapchat'te favorilerinde goruyorum arada konusuyolar. Bu benim ister istemez kiskanmama sebep oluyo. Gereksiz yere tartisma yaratmama kiziyo hala kiymetliliginin farkinda degilsin normal arkadaslarim, herkesi tek tek sorucak misin boyle diyo. Kotu bisey yapacak birisi olmadigini biliyorum ama arkadasca da konussa kuruntu yapiyorum. Ki kendisi cok kiskanc biri erkek arkadaslarimi cok fazla kiskaniyo ve bu yuzden resmiyim onlarla da. Ama benden bunu isteyip kendisinin yapmasina da sinirlenmiyo degilim. Kavga da yaratmak istemiyorum boyle ergence kiskancliklarla ama.. Umursamazdan gelirsen zaten kotu bisey yapmiycaktir, siktiginda bunalir daha cok senden kacar diyenler de oluyo.
Sizinde fikirlerini almak istedim.

hayatımızda özel bir insanın olması kendimizi diğer insanlara kısıtlayacağımız anlamına gelmiyor.. sen bu hassasiyeti gösteriyorken onun '' arkadaşlarıma karışma bana güvenmiyor musun '' düşünceleri bencillikten başka birşey değil canım..

iki tarafında birbirine karışmaması gerektiğini düşünüyorum, bu konuda onun üstüne gitmeyerek ama kendinde arkadaşlarınla konuşmaya devam edersen bence çözüme ulaşırsınız.. konuyu o açacaktır sende başkalarıyla konuştuğun için..
ben bu olgunluktayım senin kız arkadaşların olabiliyorsa benim de erkek arkadaşlarım olabilir görüntüsünü vermen lazım..
arkadaş arkadaştır tabiki belirli saatlerde konuşulmak kaydıyla..

Back
X