Ne yapmam gerekir.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Merhaba arkadaslar.esim yurt disinda 6 aydir.oglumla ben turkiye de kaliyoruz simdilik.esim is icin gitti. Oraya yerlesecegiz.biz de bir ara ziyaretine gittik.yanina da gitmisken umre yi ziyaret ettik.geldik. ve geldigimuz de esimin tarafi hic aramadi.herkez hayorlu olsuna geldi. Ve esimin abisi ile ayni sehirdeyiz. Bir kere bile aramadilar. Esimi gondermeye esimin aileside gelmedi.en azindan umre yaptiniz hayirli olsun demesini bekledim. Ve arabayla 10 dk mesafedeyiz.amcasi olarak 6 aydir hic arayip sormadi. Bugun kayinvalude gelmis.beni aradi. Ve yarin bize gelecekmis. Bende buyrun beklerim dedim.dedim ama beni 6 ay boyunca hic arayip sormayan eltimi ve esimi inanin gormek istemiyorum. Oyuzden aradim. Anne ben oglen sizi alayim dedim.aksama isim var .cocugu size birakip cikarim dedim. K.v.de de amcasida gormek istiyor aksam geliriz dedi. Ben simdi bu durumda ne yapayim.

Çok göresiniz yoksa müsait değilim diyin,yok olmaz diyemem diyorsanız gelsinler çaylarını verin içip gitsinler.

Hayır onlar gelmesin,demek cidden çok mu zor,
İşim var evde olmayacağım demek ya da.
Sizi zaten çok önemsemiyorlar ki 6 aydır aramıyorlar samimi de değilsiniz.
Eşiniz de yanınızda değil hani kardeşini de görecek desek.
Yeğenini de gerçekten görmek istediğine niyeyse hiç inanmıyorum,ya da ben çok ruhsuzun biriyim.
Ama en azından hayır işim var ya da onları görmek istemiyorum diyecek kadar dik duruşluyum

Musait degilim de. Ama biraz fazla buyutmussun gozunde Adamlarin tiynetini zaten cozmussundur simdi gormemissindir yuzlerini. Ben de kimseyi aramam umreden gelmis diye o ayri. Bir de gideceginiz yerler biraz zor yerler. Esin olmadan pek disari cikma sansin olmaz. Her taksiciye de guvenemezsin. Cok kolay gelsin canim.

Beni onemsemediklerini biliyorum. Oyle olsa en azindan umre den geldigim de ararlardi. Arada kayinvalide var.onun kirilmasini istemiyorum. Isim var dedim. Ama yiyenini gormek istiyormus amcasi. Eee 6 aydir nerde akli.annezi gelincemi ozluycegi tutmus. Ama tavrim kesin gelmelerini istemiyorum.

Musait degilim de. Ama biraz fazla buyutmussun gozunde Adamlarin tiynetini zaten cozmussundur simdi gormemissindir yuzlerini. Ben de kimseyi aramam umreden gelmis diye o ayri. Bir de gideceginiz yerler biraz zor yerler. Esin olmadan pek disari cikma sansin olmaz. Her taksiciye de guvenemezsin. Cok kolay gelsin canim.
Ama bizde aranip sorulur.hayirli olsun denir. Gorumcem gittiginde kayinvalidr bizi arayip arayin hayirli olsun deyin demiati.

Ama bizde aranip sorulur.hayirli olsun denir. Gorumcem gittiginde kayinvalidr bizi arayip arayin hayirli olsun deyin demiati.
O zaman iki yuzlu. Sen de yeni anlamamissindir iki yuzlu olduklarini o yuzden gozunde buyutmussun diyorum. Karakterleri kotu ise umre icin hayirli olsun dese ne demese ne. Bal gibi de biliyordur yaptigini ama yuzsuz. Sen de musait degilim demeye cekinme.

KV ye 6 aydır aklı nerdeymiş amcasının demek çok mu zordu?

Amaaan esim askerdeyken bir kisi bile arayip sormamisti oldun mu kaldin mi diye. Ana babasi dahil. Istemiyorsaniz kaynananiza soyleyin bence.

Ya aksam dugun var fln derain yada geldiklerinde mutfaktan cikmassin onlarda anlar heralde

Amaaan esim askerdeyken bir kisi bile arayip sormamisti oldun mu kaldin mi diye. Ana babasi dahil. Istemiyorsaniz kaynananiza soyleyin bence.
Tek olsam bu kadar takmazdim. Ama oglum gormek istiyordu. Ve ben bi tedaviden ciktim.bilmiyorum belkide ben duygusal yaklasiyorum.

Ama aksam oglumu teyzesine birakicam.bende spora gidicem. Ve anahtar yan komsuda anne. Siz alin eve girin ben gelirim diycem.

Kv sizi arayıp hayırlı olsun de demişse oğluna da deseymiş

Gayriihtiyari 6 aydır aklı nerdeymiş yeğen bugün mü aklına gelmiş derdim ben

Oğlumun amcası ile evlerimiz 10 dakika en son 6 aylıkken görmüştü bir de yılbaşında Kv de rastladık

Altı yıl sonra

Kv hep der gidin gelin o gelmiyorsa siz gidin diye he der geçerim

Boş verin sık ayın canınızı

Birak gelsinler esinle aran acikir ama geldiklerinde de sakayla karisik gulerek lafini soyle.ooo amcasi cocuk yasina girdi 6 ayda babasini gordu bi seni goremedi de.senin icine dert olacagina onlara olsun.kayinvalidende anlasin. Sakayla karisik sok laflari gitsin

Birak gelsinler esinle aran acikir ama geldiklerinde de sakayla karisik gulerek lafini soyle.ooo amcasi cocuk yasina girdi 6 ayda babasini gordu bi seni goremedi de.senin icine dert olacagina onlara olsun.kayinvalidende anlasin. Sakayla karisik sok laflari gitsin
Canim esimle konustum. Esim sen kendini nasil iyi hissediceksen oyle davran dedi. Esim ile kardesi de hic konusmamis. Esim yeni telini gondermis. Bi iki kezde vatsap yazmis.kisa cvp vermis. Ondansonra bende yazmadim dedi. Zaten o da yazmiyo dedi.

Canim esimle konustum. Esim sen kendini nasil iyi hissediceksen oyle davran dedi. Esim ile kardesi de hic konusmamis. Esim yeni telini gondermis. Bi iki kezde vatsap yazmis.kisa cvp vermis. Ondansonra bende yazmadim dedi. Zaten o da yazmiyo dedi.
Amannn belliki bunlar mesafeleliler birak yegenini gorsun gitsin sende 6 ay arama.sence boylesi daha guzel degilmi eltiyemi ihtyacin var boyle amcayami:KK70:

Kayınvaliden ısrar etmiş,
E senin isteğini anlamış,
Bence en sade şekilde ağırla mesafeli şekilde yani
İnsanlık görsünler. Belki utanırlar diyeceğim ama...
Eşinin hatrı için ağırlarsın 1 günden bişey olmaz boşver

Back
X