Ne yapmam gerekir.

Ben agir bir tedaviden ciktim. Tedavinin halen yan etkilerini yasiyorum. En azindan bi aramalarini bekledim. Kayinvalide nin zoruyla evime gelip oglumu gormelerini istemiyorum. Yapmacik insanlardan nefret ediyorum.

Kararliyim evde yokum diycem.yarini oyle atlaticam. Kayinvalide bir sekilde gelicek. Ve daha sonraki gunler gelmek isterlerse buyursun gelsinler ev de durmuycam.

Ben agir bir tedaviden ciktim. Tedavinin halen yan etkilerini yasiyorum. En azindan bi aramalarini bekledim. Kayinvalide nin zoruyla evime gelip oglumu gormelerini istemiyorum. Yapmacik insanlardan nefret ediyorum.
Bak şimdi herkesi kendin gibi görme öyle olmalarını isteme.
Mesela ben :KK53:
Bebeğim karnımda öldü eşimi arayıp başın sağolsun demişler ben o sırada türkiyedeyim tabi.
2. Kez yine bebeğim evde kanlar içinde düşük yaptım gözümün önüne bir minicik ama gözleri elleri ayakları bile vardı. Neyse psikolojik olarak delirmiştim.
Hala da gözümüzden gitmiyor.
Yine eşimi aramışlar o zaman beraberdik eşimle.
3. Çocuğum doğdu doğacak arıyorlar şu ismi koy bu ismi felan.

Bütün hamileliğimi hastane acillerinde geçirmiş,
1 buçuk ay erken Doğum yapmış,
Bütün bu süreci yanlız geçirmiş ben :KK54:
Valla ister ararlar ister aramazlar.
Çokta bir tarafımda yani.
Bütün bunlara rağmen eşinin ailesine telefonlar tabletler bilgisayarlar gönderdiğini düşün?
He bide abisinin yatak odasını yedilemişti anasının zoruyla (ihtiyacı yok herşeyleri var sırf cimrilikten)
Eşin nasıl diyorsa senin isteğin nasılsa öyle yap.
Ben öyle yapıyorum :KK45:

" hic gelmediler sormadilar" cumlesini kurup neden dertsiz basiniza dert edinmek istersiniz?
Farkindamisniz her gun her gun sizi aradi varsayalim sirf sizi cok sevdikleri icn, oda bayar ya.
Bumudur istedginiz?
" yok canim o kadarda demedim"diyeceksiniz.
Ama insanlar her zaman sizin istedginiz gibi davranmaz. Ben kendime bile hakim olamiyorum bazen, baskalarini hic saymiyorum. Ardindan " neden boyle yaptimki ya ben"diyorum.
Size " hergunmu arasin ve sizin eve gelsin, yoksa hicmi aramasin aynen konudaki gibi tek tuk gelsin" diye sorsam.
Ve " ortasi olsun" secenegini yasaklasam.
O zmn bende 2. Secenegi secerdiniz.
..
Su an o hayati yasiyorsunuz, tebrikler..

Back
X