Ne yapmam gerekiyor kızlar Nişanlımın teyzesi :(

evlilik 2 kişiliktir , bi 3.kişiye ihtiyaç yookk :19:
teyzeymiş,kaynanaymış mesafeni koru derim tatlım :51:
en güzeli seviyeli,mesafeli davranmakk :51:

Canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı teyzeden bendede vardı birde bekardı artık aradan 2 yıl geçince artık kıskançlığından yaptığını biliyorum. Ama maalesef başlarda hiçbirşey diyemedim senin gibi donakalıyodum sonrada niye mesafeyi koruyarak Birşey demedim ki diye kendimi yiyordum takii bana birgün sofrada herkesin içinde sizin niye hala cocuğunuz yok diyene kadar. O an hem utandım hemde çok kızdım ve bu siz dahil kimseyi ilgilendirmez herkes kendini ilgilendiren konularla uğraşsın lütfen dedim ve tabağını önünden aldım diğer yemeğe geçelim dedim mutfağa götürdüm tabağını mutfakta içimde inanılmaz bir rahatlama ve ağlama duygusu vardı kendimi tuttum ve ağlamadım tabii salonda buz gibi bir hava vardı döndüğümde o gündür bu gündür o eşimin teyzesi durduğu yeri bildi ve bana müthiş saygı gösteriyor keşke diyorum başta yapsaymışım hatta o günden beri herkesin bana olan saygısı arttı

Benimde hep ağzımdan çıkar gibi oluyor ama diyemiyorum desem rahatlıcam ama sınır koymaya başladım sanırım. Dün evimi görmeye geldi tekrar artık hep hesap et biz 5 kişiyiz sürekli yemeğe içmeye sendeyiz dedi şakayla karışık annemde yeni evlilere çat kapı gidilmez sen otur evinde dedi :) nası rahatladım anlatamam :D ama kesin yollu nişanlımı da kızdırmadan bi hal çaresini bulmam lazım. Seninde dediğin gibi benim çocuğum için de laf yapıyor hemen yap bi tane yaaa dedi ben 2 sene düşünmüyorum zaman geçiricem eşimle dedim ooo cokmus yaa hemen yap bi tane en iyisi o dedi gene bişi demedim gerçi.

Back