Ne yapmam gerekiyor şimdi Boğaziçi işletme sadece hayalde kalmaması için ?

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
73
Merhaba kızlar, ben tıbbi dökümantasyon mezunuyum. Atanmak için şuan kpss hazırlanıyrum. Ve ayrıca DGS için hazırlanıyorum. Boğaziçi işletme için ama şöyle bir durum var atanmadan okula başlayamam çünkü maddi olarak bi desteğim yok. Sizce ne yapmalıyım. Dgs ile geçiş yapınca hazırlıkta kayıt dondurulabiliyor mu? en azından atanınca devam ederim. Çünkü seneye kadar bilgilerim uçar gider bu yıl en sağlıklısı olacaktır. Yada farklı önerileriniz var mıdır ? Akademik yaşam benim için bir tutku kızlar ne olur yardımcı olun bu bilinmezden bi çıkıyım

şimdi gerçekçi olalım kpss ile boğaziçi hedefi biraz uçuk olur. yani tabi bilemem yine ama zor olur yinede
kayıt donduruluyor tabi.
atandıktan sonra çok daha iyi hazırlanabilirsin

Cok gercekci olmak gerekirse, universite sınavında puanı tıbbi dokumentasyona yetmis bir insanın bogazici isletmeyi dgs dahilinde kazansa bile-cok basit bi sınav- mezun olacagını sanmıyorum. Cunku egitim dili ingilizce ve bolum tamamîyle matematige dayalı. Matematiginiz cok iyi olsaydı universite sınavında da basarılı olurdunuz. Yani 2 sene once yapamadiginiz integralin kat kat fazlasını bogazicinde yapabileceginize inanıyor musunuz?

Kaydini dondurabilirsin tabiki

Son düzenleme:
şimdi gerçekçi olalım kpss ile boğaziçi hedefi biraz uçuk olur. yani tabi bilemem yine ama zor olur yinede
kayıt donduruluyor tabi.
atandıktan sonra çok daha iyi hazırlanabilirsin

Teşekkürler fakat zaten kpss içerisinde dgs konularını barındırıyor. okul puanıda etkiliyor. Çok şükür puanım da yüksek:). Boğaziçi imkansız değil. Şuan bilgilerim tazeyken girmem mantıklı bir yıl daha bekleyerek girmemek için uğraşıyorum. Hazırlık oluyor ilk yıl kayıt dondurma varsa ( inşallah vardırr :) ) Verdiğiniz bilgi ve tavsiyeler için teşekkürler.:)

Ben 2 yıllık bölümü puanım yettiği için değil belli özel sebeblerden dolayı seçtim . Tüm öğretmenlik psikoloji dallarına puanm yetmesine rağmen. Yabancı dille ilgili bi sıkıntım yok . İntegral türev istatistik vs. benim çok zevk alarak çözdüğüm konular ki zaten işletmede akademik yaşantı olarak hayatımın tüm alanını kaplasın istiyorum :)

ben seneye bilgilerim uçar gider dediğiniz için yorum yaptım tabi. alt yapınızın olduğunu söylemişsiniz
çünkü dgsye bende girdim kpss gibi değil kesinlikle
hele ki benim girdiğim yıl dgs soruları ales tarzıydı mantığa dayalı
özveri istiyor yani 2 sınav zor olur diye söyledim
hakkınızda hayırlısı....

Aslında söyledikleriniz de çok mantıklısınız fakat dgs ile geçiş yapan ve integralli matematikleri bırakın bütün mühendislik derslerini iyi notlarla geçen arkadaşlarımı görünce sizin bu tez biraz çürüyor bu insanın çaba ve azmine bağlıdır, e tabi az biraz da zekasına. Fakat konu sahibini şu nokta da uyarabilirim, ingilizcesi az ise o okul bitmez benden söylemesi, ona göre adımını atsın sonra psikolojisi bozulmasın, baknz ben

ve dondurabiliniyor diye biliyorum...Donduramazsan da kayıt yapıp gitmezsin devamsızlıktan kalırsın birşey olmaz (en azından bizim okulda bişi olmuyor)

Oo o zaman cok iyi, basarılar diliyorum insallah hedefinize kavusursunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…