Merhaba kızlar, ben tıbbi dökümantasyon mezunuyum. Atanmak için şuan kpss hazırlanıyrum. Ve ayrıca DGS için hazırlanıyorum. Boğaziçi işletme için ama şöyle bir durum var atanmadan okula başlayamam çünkü maddi olarak bi desteğim yok. Sizce ne yapmalıyım. Dgs ile geçiş yapınca hazırlıkta kayıt dondurulabiliyor mu? en azından atanınca devam ederim. Çünkü seneye kadar bilgilerim uçar gider bu yıl en sağlıklısı olacaktır. Yada farklı önerileriniz var mıdır ? Akademik yaşam benim için bir tutku kızlar ne olur yardımcı olun bu bilinmezden bi çıkıyım
şimdi gerçekçi olalım kpss ile boğaziçi hedefi biraz uçuk olur. yani tabi bilemem yine ama zor olur yinede
kayıt donduruluyor tabi.
atandıktan sonra çok daha iyi hazırlanabilirsin
Cok gercekci olmak gerekirse, universite sınavında puanı tıbbi dokumentasyona yetmis bir insanın bogazici isletmeyi dgs dahilinde kazansa bile-cok basit bi sınav- mezun olacagını sanmıyorum. Cunku egitim dili ingilizce ve bolum tamamîyle matematige dayalı. Matematiginiz cok iyi olsaydı universite sınavında da basarılı olurdunuz. Yani 2 sene once yapamadiginiz integralin kat kat fazlasını bogazicinde yapabileceginize inanıyor musunuz?
Teşekkürler fakat zaten kpss içerisinde dgs konularını barındırıyor. okul puanıda etkiliyor. Çok şükür puanım da yüksek:). Boğaziçi imkansız değil. Şuan bilgilerim tazeyken girmem mantıklı bir yıl daha bekleyerek girmemek için uğraşıyorum. Hazırlık oluyor ilk yıl kayıt dondurma varsa ( inşallah vardırr :) ) Verdiğiniz bilgi ve tavsiyeler için teşekkürler.:)
Cok gercekci olmak gerekirse, universite sınavında puanı tıbbi dokumentasyona yetmis bir insanın bogazici isletmeyi dgs dahilinde kazansa bile-cok basit bi sınav- mezun olacagını sanmıyorum. Cunku egitim dili ingilizce ve bolum tamamîyle matematige dayalı. Matematiginiz cok iyi olsaydı universite sınavında da basarılı olurdunuz. Yani 2 sene once yapamadiginiz integralin kat kat fazlasını bogazicinde yapabileceginize inanıyor musunuz?
Ben 2 yıllık bölümü puanım yettiği için değil belli özel sebeblerden dolayı seçtim . Tüm öğretmenlik psikoloji dallarına puanm yetmesine rağmen. Yabancı dille ilgili bi sıkıntım yok . İntegral türev istatistik vs. benim çok zevk alarak çözdüğüm konular ki zaten işletmede akademik yaşantı olarak hayatımın tüm alanını kaplasın istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?