kızlar eşimin ailesi şehir dışındalar ,2-3 haftalığına yanımıza gelecekler,gelsinler severim kendilerini ,anlaşaırız sorun olmaz kızımıda çok seviyorlar deli oluyorlar resmen ona buraya kadar herşey normal,tek derdim kayınpederimin dışarıda kızımı gezdirirken dikkatli olmaması,geçen yıl onlara gittiğimzde kızımı alıp parka götürdü kızım daha yeni 3 yaşındaydı ozamanlar,sen kızımı bırak parktta taa yolun öbür tarafındaki parka gazete almaya git birde bunu anlatıp gülüyor içim gitti ya o an biri gelip alabilirdi yada kızım dedesinin peşinden gidip yola çıkabilirdi ALLAH korudu,hala kafası eski zamanlarda saldım çayıra mevlam kayıra bişey olmaz diye düşünüyor,başka zaman yine parka götürdüğünde kızım salıncakların önünden geçerken o hızla başka bir çocuk sallanırken kafasına çarpmış kızım düşmüş birde yere kafasını vurmuştu o anda yine dedesi yanındaydı güya o ilgileniyordu ..terleyince ben hemen üstünü değiştirirm sırtına bez koyarım rüzgar çoksa kulaklıklarını takarım onların umrunda olmaz ,kızım dondurma delisi ve azıcık bişey yese hemen boğazları şişiyor şimdi onlardanda isteyecek ve eminim onu üzmemek için alacaklar,su sğukmuş ılıkmış bakmadan verecekler çünkü rahatlar bişey olmaz bu kadar düşme üstine diye hep söylenirler zaten..şimdi gelecekler ve ben çalışıyorum kayınvaldemle kayınpederim bakacak gündüz,eminim yine alıp alıp parka götürecek kızım eğlensin diye ama çok korkuyorum bişey olacak diye,şimdi uyar diyeceksiniz ama uyardım uyarsamda aynı bişey olmaz diyor,şimdi annem bakıyor kızıma onlar varkende gel sen bak diyemem ayıp olur..kayınvaldemle konuşcam gelince sende çık onlarla yalnız bırakma dicem ama illaki onunda kendine göre işleri olacak ve gitmediğide olacak..napıcam ben nasıl dayanıcam nasıl duracağım düşünmekten aklımı oynatcam ya...ya kızıma bişey olursa ,ciddi ciddi oturup konuşsam çokta alıngan hemen tasını tarağını topar giderler bu kezde eşimle papaz olurum offff ,kızım şimdi 4 yaşında çok şükür kendini korumasını biliyor az çok ama etrafta kötü insanlar dolu neler duyuyoruz ben kızımla dışarı çıktığımda gözümü ondan alamıyorum tedirgin oluyorum şimdi nasıl dedesiyle yollarım dışarı..