ne yapmam gerekiyor ?

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhabalar,

Belki de ilk kez bir konu açıyorum. Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum. 2008 yılından beri neredeyse tanıdığım samimi olduğum bir arkadaşım var. Genelde yaşadığımız olaylar vs.de birbirine çok benzemiştir birazda o bizi yakınlaştırdı aslında diyebilirim. Bu sebeplede genelde arkadaşlarımız ortaktır yada onun arkadaşlarını ben, benimkileri de o tanır. Konuşmalarında da biraz patavatsızdır aslında. Erkeklere dahi kullanılmayacak kelimeleri rahatlıkla sarfeder (abaza vs. gibi). İlişkilerini de açık açık toplantı yaparcasına herkese anlatır ( en ufak minik flörtlerini dahi) ancak dengesiz hareketleri sebebiyle genelde ondan hoşlanan erkekler geri çekilmiştir ancak arkadaşım peşlerini zor bırakır depresif haller alır. Zamanla beni de etrafımdaki arkadaşlarımdan uzaklaştırmaya çalıştığını farkettim. Mesela ikimizde mezun olduktan sonra yaklaşık 1 sene sonra ben işe başladım tamamen tesadüf eseri. Kimselere anlatmamı istemedi sebep olarak ise etrafımızdaki eski üniversiteden arkadaşlarımızın kıskanabileceği ve nazar değeceği bahanesiyle kimseye söylemememi ve faceden vs yazmamamı söylemişti. Bende saf aklım hiç sorgulamadım yaşcada benden büyük diye inandım. O sırada bir kurumun sınavına girmiştik ve ben kazandım mülakata vs o yerde de çalışmaya başladım. İki işte çalışıyorum şuan ama o arkadaşım iş bulamamıştı ve o sınavıda kazanamamıştı. Ardından bi sene geçti ve o da işe girdi (dönemsel) ve yaptığı işi şuan bende yapıyorum daha fazlasıyla hemde. yani benim yaptığım işlerin ufak bi parçasını yapıyor şuan çalıştığı yerde ve çoook rahat anlayacağınız. Maaşını ve işini abartarak anlatıyor. ve kendi işyerinde bir arkadaşını bana çok benzettiğini söylemiş ve o kişide erkek. benim fotoğrafımı göstermiş ve y kişi diyeyim y de beni çok beğenmiş o an tanışmak istemiş. biz tanıştıktan sonra birbirimize büyülenmişcesine aşık olduk ve şuan dahi hala çooooook iyiyiiizz...bayanların bekleyeceği tüm özelliklere sahip ve herkesin yanında resmen el üstünde tutuyo beni. ama o arkadaşım bizim mesajlaşmalarımızı görmek istediğini söylemiş sevgilime o da haliyle bu bizim özelimiz deyip göstermemiş. ardından sevgilim o arkadaşa şirkette bilmesi gerekmeyen boş insanlara anlatmamasını rica etmişti yanımda arkadaşımda tamam söylemem dedi. ancak ertesi gün hemen neredeyse herkese anlatmış. daha sonrasında da bana en başta süper şahane iyi biri vs diye anlattığı y kişisi için şuan sürekli tartışmalarını vs anlatıyor. tartışma konularını ikisindende dinliyorum yalan söyleyen yok aynı konuyu anlatıyolar ama sevgilim en çok arkadaşım patavatsız konuşmalarından rahatsız olduğu için tartışıyor. arkadaşımda söylediği kelimeleri hiç inkar etmiyor ama gerçekten yaptığı çok yanlış. Bu aralarda yeni adet edinmiş olacak ki gittiği gezdiği aldığı ne varsa herşeyini facede yazıyor. şunu aldım bunu aldım şuraya gittim bunu yaptım çok mutluyum vs gibi :) en sonda ben sevgilimin doğum gününde şirketine bişiler gönderdim perşembe günü. ertesi hafta pazarteside o arkadaşıma çiçek göndermiş biri şirketine ne tesadüftürki facede hemen fotoğrafını paylaşmış. halbuki sevgilim bana çıkmaya başladığımızın haftası teşekkür mahiyetinde çiçek göndermişti bir kez olsun bununla ilgili birşey dahi yazmadım ne facede ne başka yerde oturup konusunu bile yapmadım arkadaşımla sadece ufak bi değindik o kadar. neden böyle yapıyor anlamış değilim. biz çıkmaya başladıktan sonra çok az konuştuk telde hepsinde sevgilimle tartışmasını anlattı kötülemiyorum ama ne bileyim inanmıyorum samimiyetine diyor artık. ancak seevgilim kesinlikle böyle değil bence çünkü bana davranışları bambaaşkaa kesinlikle söylediği gibi değilki zaten arkadaşımın anlattıklarına bakarsamda sevgilimin yanlıış yaptığı bir durum yok. anlayamadığım bizi tanıştırdığı vesile olduğu için peşinde dolanmamızı mı bekliyor ? yada ben ne yapmalıyım bu konuda ? sevgilim o arkadaşımla iş harici görüşmüyor benim görüştüğümü en azından telde vs konuştuğumu biliyor ve asla bana konuşma dahi demedi. çünkü mantıklı şekilde ikisinide dinlediğimi biliyor. sizce ne yapmalıyım ? arkadaşımla uzaklaşmayı düşünüyorum

senin bu arkadasin dengesiz biri
boyle insanlardan uzak dur
benimde vardi boyle bir arkadasim (olmaz olasica)
benim yanimda x esimle kavga ederdi sacini falan cekerdi
onu bana kotulerdi sen bu adamdan daha iyilerine layiksin derdi.
x esim bana sicak davrandiginda kiskanir mudahale ederdi
kaba davrandiginda da yine ayni sekil ona kizardi
benim arkadasima oyle davranamazsin diye
ve bir gun oyle bir dengesizlik yaptiki benden x esimin foto.sunu istedi bu fotoda cok yakisikli cikmis dedi
sonradan ogrendim benide x esime kotuluyormus
ama beni cok seviyormus vs. vs.
velhasil kelam ben bu adamla bosandim ve bunlar kanka oldular

senin bu arkadasin dengesiz biri
boyle insanlardan uzak dur
benimde vardi boyle bir arkadasim (olmaz olasica)
benim yanimda x esimle kavga ederdi sacini falan cekerdi
onu bana kotulerdi sen bu adamdan daha iyilerine layiksin derdi.
x esim bana sicak davrandiginda kiskanir mudahale ederdi
kaba davrandiginda da yine ayni sekil ona kizardi
benim arkadasima oyle davranamazsin diye
ve bir gun oyle bir dengesizlik yaptiki benden x esimin foto.sunu istedi bu fotoda cok yakisikli cikmis dedi
sonradan ogrendim benide x esime kotuluyormus
ama beni cok seviyormus vs. vs.
velhasil kelam ben bu adamla bosandim ve bunlar kanka oldular

hakikaten allah korusun böylelerinden. ben sevgilime hediye gönderdiğimde kargo olduğu için sevk irsaliyesinide vermişler sevgilime haliyle fatura vs değil tabiiki ama arkadaşım görünce aa o böyle yapmaz aslında faturayı sana mı göndermiş vs gibi saçma salak şeyler söylemiş.

hakikaten allah korusun böylelerinden. ben sevgilime hediye gönderdiğimde kargo olduğu için sevk irsaliyesinide vermişler sevgilime haliyle fatura vs değil tabiiki ama arkadaşım görünce aa o böyle yapmaz aslında faturayı sana mı göndermiş vs gibi saçma salak şeyler söylemiş.
bence butun irtibatini kopert bu gibi insanlardan korkulur

Back
X