Ne yapmam gerekk

monatella

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
241
33
18
29
Kizlar 20 yasindaym ve 17 yasnda evlendm 2 yasnda kizim var kiredi cekip ev aldikk kizimi anme birakip calsmak istiyorum ama esim izn vermiyoo onnun maasiylada tiki tikina geciniyozz kizlarr esimi nasill ikna edebilirim calismak icinn fikirlernz varmii:KK61:

cok kücük yasta evlenmissin canim ya.. meslegini eline almis olsaydin esin calisamazsin diyemezdi. esin suan ki durumunuzdan memnunmu ?

Daha önce hiç çalıştın mı
Çok erken yaşta evlenmişsin
Annen ne diyo bakarım diyo mu, size yakın mı
Bana kalsa ben iş bul başla derim ama eşini tanımıyorum duyunca ne tepki verir
Şimdi gaz verip huzursuzluğa sebep olmak istemem ama ben izin almayan bi tipim, sen normalde izin alıyosan birden yapman tepkiye sebep olur

Eşine çalışmak benim de hakkım,hem rahat ederiz borcumuz hemen biter deyince ne diyor :110:

İzin almak. .

Çocukken oyun oynayabilir miyim derdik..

Ne iş yapmak istiyorsunuz?
Saat kaçla kaç arası, hangi günler çalışacaksınız?
Kaç tl maaş beklentisi için çalışacaksınız?

Hazırda iş var mı yoksa eşiniz onaylarsa sonradan mı arayacaksınız?

evde yapabilecegin birsey yap :) benim hobim kanavice islemek. okulumun yogun stressi yaninda bana huzur veriyor. instagramdan ayni zamanda da satiyorum etrafimdakilere. sende yapabilirsin boyle birsey.

İzin vermiyorsa bırak o çalışsın didinsin:KK14:
İşe başlayacaksın bu sefer ev işlerine yardım etmeyecek çocuğun bakımına yardım etmeyecek bir de yemek yok diye söylenecek.

Kuzenmn eczanesi var gel dyoo yarn gitsm hemn gl derr ama esimi bi turlu ikna edemedm bnde evde cokk sikiliyornm:KK43:

Back
X