ne yapmam gerektigini bilemyiorum lutfen yardim!!

Onuda dusunmus neler dusunmemeıskı gazeeye gıtmeyıde dusunmus ama olamazkı 40 yasında ıs bulmasıda zo hayatımız daha dacıkmaz olur bılmeyorum cok kotuyum ne yapıcam ben((

bence mutlaka ısten cıksın hemen derım ben.. sızde gazetelerden ınternetten karıyer sayfalarına bakarak ıs bulunabılır. parasız mutluluk olmaz ama eger kocanız ayrılmayı dusunurse sızde mutsuz ve 2 cocugunuz mutsuz olucaktır.

unutmayın gozden uzak olan gonuldende ırak olur..

Son düzenleme:
Sana içini dökmüşse ve senden yardım istemişse gerçekten kendisini tebrik etmeliyiz. Nadir bulunan mert dürüst erkeklerdenmiş. Senden yardım istemiş açık açık. Sakın arkanı çevirme ona yardım et derim. İçten pazarlıklı kendini şehvete kaptıran biri olsaydı sana hiç lafını bile etmezdi. Yaşının 40 olması bana çok manidar geldi. Altında psikolojik sebepler olabilir. 40 yaş sendromu, ben hala gencim ve başka bayanları etkileyeblirim düşüncesi bilinç altında onun (tahminimce bu kız genç yaşta) genç bayanlardan hoşlanmaya yönlendirmiş olabilir.

En güzel ve doğru yol bir psikologtan yardım almanız. Yer değiştirmesi sadece kaçmasını sağlar. İnsan ulaşamadığını arzular. Onun için iş değiştirmesini önermem.

Gazze ne alaka anlayamadım eşiniz bir yardım derneğinde falan mı çalışıyor?

Çekip gitmek isteyecek kadar deli gibi aşık olmuş herhalde bir insan başka bir insanı beğenebilir Allah sahibine bağışlasın diye düşünür ama aklından atamaması kötü uzaklaşması lazım keşke o bayan eşinizi terslese bakışını falan farkedip böylece cesareti kırılır.

sen ona nasıl yardım edecekmişsin anlamadım seninle bunu paylaşmış olması bana göre doğru olmamış başka bir çözüm bulmalıydı.bu saatten sonra aylardır başka bir kadını düşünmüş etkilenmiş ve bunu sana anlatarak gururunu kırmış bir kocaya ne kadar güvene bilirisn artık bilemiyorum.çok zor ALLAH yardımcın olsun dilerim çok yara almadan atlatırsınız bu durumu.

Gazze ne alaka anlayamadım eşiniz bir yardım derneğinde falan mı çalışıyor?

Çekip gitmek isteyecek kadar deli gibi aşık olmuş herhalde .

Kendi kontrolünü sağlayabilen ve mantığıyla hareket edip kötü durumdan uzaklaşmaya çalışan biri de olabilir ki eşiyle açık konuşmasından bana yardım et demesinden ben bunu anlıyorum.

Ne desem bilemiyorum çok zor bir durum..
Eşinize kızmak istedim kızamadım da..
Ama bence de o işte çalışmaya devam etmesi sizin için katlanılmaz olur..
Kadının özelliklerini bilmek isterdim neyden etkilenmiş size benzer özellikler mi taşıyor
merak ettim açıkçası. Yani evinizde huzursuzluk yoksa,hiç bir sorun yoksa bir erkek
kalbinde karısı varken başka bir kadından nasıl etkilenir anlam veremedim:50:

bence eşiniz size bir mesaj vermek istiyor, evet gerçekten hoşuna giden birisi olmuş olabilir ama sadece o kadardır.

eşiniz sizden birşeyler bekliyor, ne bileyim kendinize çeki düzen vermenizi istiyor, onu cinsel olarak daha çok mutlu etmenizi tatlı dilli olmanızı fln bekliyor olabilir canım.

yoksa niye gelip söylesin, başka türlü davranırdı.

Benim esimde Is arkadasina asik oldu ve beni ve cocuklarimizi birakip gitti simdi o asik oldugu bayanlada evli cocuklarida oldu. Dunyada hersey oluyor bir erkek baska bir kadina asik olursa karisinida evinide cocuklarinida birakip gidebiliyor kadin istedigi kadar baksin kendisine en guzel kadin bile aldatiliyor malesef... Allah kimsenin basina vermesin hicbir kadina yasatmasin

sana dürüstçe söylemesi çok güzel bir şey bence
hem de yardım istemiş kapılıp gitmemiş beraber bu durumu aşabileceğinizi düşünmüş
eşin gerçekten çok hakikatli bir insanmış
anlaşılan o ki siz eş olmanın haricinde çok iyi dost olmuşsunuz...
bu durumu aşabileceğinizi düşünüyorum

ayrıca uzun süren evliliklerin bence hepsinde bu durum yaşanıyordur ama eşin haberi olmuyordur
çünkü artık iki sevgiliden öte iki arkadaş olunuyor dolayısıyla o ilk zamanlardaki heyecan tekrar yaşanmak isteniyor
sadece erkeklerin değil kadınların da yaşadığı bir durum bu...

beraber daha fazla özel vakit geçirin bence
eski heyecanınızı tekrar diriltmeye çalışın
umarım başarılı olursunuz.....

ben de aşabileceğinizi düşünüyorum.. şunu merak ettim kadının buna bi davranışı mı olmuş acaba böyle hislere kapılmış yoksa durup dururken böyle hislere kapılcak bi adam değil bence yoksa gelip söylemezdi.. bi kadının en büyük düşmanı yine bi kadın iştee

Cevap yazıp ılgılenen tm rkadaslara tesekkur ederm..su ancok zor bır surecten gecyor maalesef evlılgımız. Bazı arakdasların dedıgı gıbı esım ok mantıklır ınsandır .. Bır duyguya kaplmıs ıste umarım ıs tz zamanda atlatrız bndekendını salan kadınalrdan degılımdır ama ıstgalıba evlılıgımız sınanıyor bır sekılde esımı sevıyorum yuvam ıcınde yapmayacagım bısey yok..esımı tekra kendıme asık etmek ıcın ne yapmgerkıyorsa yapcam ınarm kalbını gene bana donduru r ıns..

O şekilde düşünürsek çok mutsuz oluruz. Düşmez kalkmaz bir Allahtır. Kimbilir kınadığı bir şey başına geliyordur hanfendinin ne de olsa hadislerde kınadığın bir şeyi yaşamadan ölmezsin deniliyor.

Her an beni aldatacak gene başka birini sevecek korkusuyla da yaşanmaz. Ama gerçekten daha sonra gene birini sevdim diye yanınıza geliyorsa ya hastadır eşiniz ya da kusura bakmayın niyeti bozmuş çakaldır.

Erkeklerin sevkat gostermeyi severler , garip ama siz magdur rolu oynarsaniz vefa gosterirler . Gurur yaparsaniz gururunuzla avunursunuz . Bu hatayi yapmayin magdur rolu oynayin gerekirse ben seni istiyorum deyin dayanamaz erkek yuregi.

Ama ben sensiz de yaparim mesaji giderse , cok acimasizlasir . Hic istenmeyen sonuclar alirsiniz . Lutfen hayatta sizin gururunuzdan cok daha onemli seyler var .

Burada bol keseden atan burnu buyuk insanlar cikarsa lutfen kulak asmayin . Gerceklik farkli . Gururunuza egonuza ben duygusuna yenilmeyin .

Back
X