Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kafayı yemiş gibiyim.

Ceren001

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
4
0
6
Adana
Ben hayatım boyunca yapacagım en büyük hatayı bu yaşta yaptım. Birini çok sevdim ve onunla ileriye gittik şuan beni çok takmıyo ama bırakmıyorda.. Kaçmayı düşünüyoruz annem istemiyor onu ablamda. Kendisine aşık değilim ama seviyorum. Mecburiyetten onla kaçmayı düşünüyorum. Esrar içiyor ne yaptığını bilmiyor bütün arkadaşlarım ondan nefret ediyor. Bi gün iyi bi gün kötü çözemiyorum onu. Sizce ne yapmalıyım artık piskolojim bozuldu. Abi'm duyarsa beni öldürürler. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve çok korkuyorum onada güvenmiyorum ama seviyorum ve evlenmek zorundayım ((

canım hiçbişey için mecbur değilsin.....esrar kullanan birisinden sana ne kadar fayda gelirki önce bunu düşün..
hata insanlara mahsus seni o şekildede kabul edecek çok iyi bir insanda karşına çıkabilir ileride..

şimdi sana ne dememizi bekliyorsun anlayamadın
hani adamın kafa yerinde bak arkadaşlarında sevmediğine göre ondan adam olmaz desek ne çıkacakki
sen zaten tanıdığın çözdüğün bir adamla sonunun ne olacağını bile bile devam etmek istiyorsun ne sakat bir gelecek
yol yakınken dön
dönki yaşayacakların yaşadıklarını arattırmasın

Son düzenleme:
Niye mecbursun k ? Birakin bu kara cahil dusuncelerini..Guzel bir gelecek istiyorsan yapacagin sey belli..
Ondan ayrilip hayatina devam etmek.
Hadi evlendin diyelim
Simdiden boyleyse zamanla o sevgiyide kaybedersin boyle birine karsi
Sonra bosanmak istersin ama dersin ki ah ah ailem beni uyardi ben dinlemedim ne yuzle doncem ? Oyle armut gibi kalirsin kusura bakma.
Ama evlenmessen seni herseyinle kabul eden adam gibi birini illaki bulursun zamaninda. Secim senin hayat senin bol sans !!!!

onu sevdiğini düşünüyorsun ama bence bu sevgi değil korkudan ona bağımlı olmuşsun.
kendin için bir iyilik yap ve bu adamdan kurtul.

Konu sahibesi kac yasindasin?

1. Sen de mi esrar iciyorsun, kafan yerinde mi senin? Evlilik gibi bir kavrami esrar icen bir adamla nasil bagdastiriyorsun? Etrafina bak, evlilik sorumlulugu tasiyan insanlari bir gor, sence o kisi buna hazir mi? Sen hazir misin?

2. Gecmisi gecmiste birakir, hata yaptigini dusunuyorsan da ders cikarir gecersin. Bu adamla bu yuzden evlenmek zorunda degilsin. Seni takmayan , deger vermeyen adami sevsen ne, sevmesen ne, ayril gitsin.

3. Bu adamdan sana hayir gelmez, seni de bataga ceker. Bir an once ayril ve kurtul. Yarin obur gun uyusturucu batagina seni de ceker , inan bana o zaman bu derdini hatirlamazsin zira daha buyuk dertlerin olur.

Tamam mi?

Çok korkuyorum ama seviyorum da. Beni çokda üzüyo bilmiyorum ne yapabilirim

sende kendimi gördüm sanki benide çok üzen değer kıymet vermeyen bi sevgilim vardı lise yıllarında 5 yıl birlikteliğimiz olmuştu...ve aramızda yaşananlar vardı...ailem istemiyordu mezhep ayrımından dolayı ve ona güvenememişlerdi...
ama artık yaptıklarını söylediklerini hakaretlerini çekmek zorunda olmadığımın farkına karşıma eşim çıkınca anladım şükür 1,50 yıllık evliyim beni üzmedi desem yeridir.

sen benle 5 yıl çıktın seni kim alır ki demezlermi bu kız 5 yıl sevgilisi vardı ayrıldı diyen bi tipti işte...
benden sonra çok çekmiş ahım tuttu sanırım..illa kaybedince anlaşılıyor değer ama çok geçti artık onun içinde...

Neden evlenmeye mecbursun!?? Onunla bir halt yedin diye evlenmezsen öldürüyorlar mı? Pes!! Evlilik öncesi ilişki yaşayanları bir yere toplayıp sabun mu yapıyorlar! Biz mi bilmiyoruz!!

cehalette bir yere kadar!! esrar parasını nasıl bulacaksın kaçıp evleneceğin adama.. sen çalışırsın akşam eve esrar alır gelirsin,o da akşama kadar dumanlı kafayla takılır.. Kendine layık gördüğün hayat buysa durma kaç..

iki damla kan senin hayatından daha değerli madem...ne diyim kızıyorum artık!

kimse hiç bir şey için mecbur değildir. bunu sakın unutma, olmasaydı iyiydi ama olmuş bi kere, hiç olmazsa ikinci bir hataya düşme sakın ha
sonra ben bu adam nasıl boşanacağım diye arayış içine girersin sonra bu kadar da çaresiz görme kendini, mutlaka bir çözüm yolu bulunacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…