- 6 Eylül 2025
- 9
- -12
- 1
- 23
- Konu Sahibi yanlizkiz77
Tiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?