Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

deathberry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
10
5
36
Kızlar ben çok salakça bir şey yaptım ve hoşlandığım oğlana açıldım. Beni reddetti ve ben de biraz kontrolü kaybettim, ne yaptığımı söylemeyeceğim. Aradan bir hafta geçti çocuk kimseye anlatmamış gibi görünüyordu ama anlatmış. Arkadaşlarının alay konusu oldum resmen. İlk başlarda aldırmıyordum ama olay çok büyüdü ve hiç duymaması gereken birinin olaydan haberi oldu. Ben gidip olayı herkese anlattığı için çocuğu tehdit etmeyi düşünüyorum. Yine de emin olamıyorum, o yüzden yorumlarınız bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Ne yaptığını yaz bence
Nasıl olsa anonimsin seni hiçbirimiz tanimiyoruz . ama ben senin adına üzüldüm kotu bi durum cidden

Sonuna kadar inkar edin bari bir daha da böyle saçmalıklar yapmayın yapacak başka birşey yok..
İşte bunlar hep dizilerden:KK51:

Karşılık vermediğim sürece alaylarına devam edecekler. Birazcık korksalar benim için yeterli.

Kaçmasına sebep oldum diyelim. Öpmedim ama şimdi düşünüyorum. Madem herkes biliyor ve alay ediyor, çocuğu kendi ihtiyaçlarım için kullanırsam kaybedecek bir şeyim olmaz

Neyle tehdit edeceksin ve ne için? Tehdit bir şeyin yapılmasını engellemek için yapılır söylemiş zaten artık etsen ne olur.

Size karsilik vermeyen birisi sizin ihtiyaclariniza cevap verir mi?

Bu tarz seyleri onaylamiyorum ama durumu kurtarmak adina... guzellikle soyle boyle seyler kulagima geldi bunlar alay konnusu yapilmaz en azinda adaam bildigim yapmaz yapanlada isim olmaz vsgibi seyler soyle arkasinda dur durumu soran olursa buna benzer seyler soyle raht davran bir dahada muhatap.alma kensini degersiz hissetsin sende hakikaten kpat gitsin coluk cocukla ne isin var

Yaptığın şeye dayanarak sen de onu zor durumda bırakacak bir laf yay. Mesela tutup öptüysen çocuğu "aman pek de kötü öpüşüyormuş zaten" de, veya "öf ağzı kokuyor onun" de. (Yanlış anlama. Yalan söyle demiyorum kesinlikle. Ama yaptığın şeyle ilgili onu vurabileceğin bir şey varsa kullan bunu.

Sanırım çocukla konuşmayı deneyeceğim (tehdit olmadan), daha da kötü bir hal alırsa ben de söylediğiniz gibi dedikodu yayarım. Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Back
X