Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

seni hiçbirimiz tanımıyoruz ki ne bu gizem ? anlat ki sana yardım edebilelim değil mi ? ne yaptın ,sevişmek mi istedin ? öptün mü ? soyundun mu ? tokat mı attın ? tükürdün mü ne yaptın ? hepsi olabilir,kontrolsüz davranmışsın ,kim hatasız yaşıyor ki hayatını ? doğru düzgün anlat ,çözüm bulalım

seni hiçbirimiz tanımıyoruz ki ne bu gizem ? anlat ki sana yardım edebilelim değil mi ? ne yaptın ,sevişmek mi istedin ? öptün mü ? soyundun mu ? tokat mı attın ? tükürdün mü ne yaptın ? hepsi olabilir,kontrolsüz davranmışsın ,kim hatasız yaşıyor ki hayatını ? doğru düzgün anlat ,çözüm bulalım

sevişmek istedim diyelim

Çok karektersiz miş bence seni daha fazla hırpalamadan ondan uzak dur şimdi arkadaşları ona uygunsuz akıl vermiştir artık kızdan ne isterse yapar gibi vs, buna o fırsatı verme değerin olmayacak bunu bil kolay kazanılan kolay kayıp edilir

sevişmek istedim diyelim
sonuna kadar inkar politikası uygula.. zaten bu tazr şeyler çabuk unutulur,sakın kabul etme .. anasını satayım onlar sevişmek isteyince şehvetli biz sevişmek isteyince yelloz oluruz zaten.. dediğim gibi eğer tehdit edersen durumu kabullenmiş olursun ,kendine bi hayali sevgili yarat,çevrene de saçmalamayın sevgilim var mümkün mü böyle bişey de .. o okadar düştüyse yüz yüze geldiğinizde bile sen şizofren misin ,nasıl bi insanın haysiyetiyle böyle açıkça oynarsın falan diye damardan gir

sonuna kadar inkar politikası uygula.. zaten bu tazr şeyler çabuk unutulur,sakın kabul etme .. anasını satayım onlar sevişmek isteyince şehvetli biz sevişmek isteyince yelloz oluruz zaten.. dediğim gibi eğer tehdit edersen durumu kabullenmiş olursun ,kendine bi hayali sevgili yarat,çevrene de saçmalamayın sevgilim var mümkün mü böyle bişey de .. o okadar düştüyse yüz yüze geldiğinizde bile sen şizofren misin ,nasıl bi insanın haysiyetiyle böyle açıkça oynarsın falan diye damardan gir
Valla ben bu senaryoyu ayakta alkışlarım :KK28:

umursamıcaksınız ,tehdıt le olmaz bu işler daha komık duruma duseblırsnız cnku.çevrnızden böyle duyumlar alıcaksnız karşılık vermeyn tiye almadan geçin yanlarından zamanla siz karşılık wrmedıkce ustelemezler zaten

Ne yaptığınızı bilseydik keşke.Ama tehdit olayını duyurabilir.

Bir dahada bir erkek senl seviyorum demeden sen deme
değerin olmaz , geçerli olan erkeğin çabalaması emek vermesi
yani sen markettem sevgi alıyorsun gibi gidip alamazsın

19 yaşında elin adamına daha sevgili bile olamamışken sevişmek istediğini söylüyosun adam kabul etmeyince suçlu oluyor. kusura bakmada sevgili olsanız hadi neyse de daha bişeyler olma ihtimali bile yokken adama bu şekil yaklaşırsan hiç bir ciddiyetin olmaz

Back
X