ne yapmam lazım akıl verin

sindoom

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
71
4
18
Şanlıurfa
Merhaba kızlar bir kaç gündür çok kötüyüm ... 1 haftadir yeni bir işe girdim uzun zamandır calismiyodum.AVM de bir markanin bayan giyim magazasinda satis danismanligi yapiyorum ve ben nişanliyim çeyiz yapıyorum ihtiyaç sahibiyim.bu basladigim iş yerinde 3 tane kız var ve bana kafayi takmis durumdalar sürekli benimle ugrasiyolar.calistigim yerin müdürü benim arkadasimin kocasi ayrica ...bu durumu onunla paylastim bana merak etme bunlar ilk gelene böle yaparlar sonra düzelir dedi.bugün hıçkıra hıçkıra agladim onlar yüzünden beni çok dışlıyolar.bana bakip bakip gülüyolar.satişım onlardan çok çok iyi kiskanclik yapiyolar sanki.ben nasip bas edebilirim çok üzülüyorum ve kafamda takiyorum.aklima suan geliyor ve agliyorum halbuki onlarla iyi olmaya cabaliyodum taaaa ki beni müdüre cekistirirken yakalayana kadar.dedikoducular o mağazada hic tadım yok ne olur yardim edin

Canim her kendini bilmezi kafana takarsan her yerde, her zaman mutsuz olursun.
Sen isine bak, seninle arkadas olup olmamalari onemli degil.
Neticede oraya calismaya gidiyorsun.
İsine kostek olmuyorlarsa umursama
Satislarin da iyimis madem mudurun seni isinle degerlendirir
Endiselenecek ve uzulecek bir sey yok

Kimseyle iyi olmak zorunda degilsin. Seni torpilli diye kiskaniyor olabilirler veya satislarindan dolayi goze girdiysen ondan dolayida kıskaniyor olabilirler. Hic takma kafana biraz burnu havada dolas, pas verme. kudursun dursunlar. Güldukleri zaman karsilarina gec hayirdir bir durummu var diye sor onlar seni bozacagina sen onlari boz.

Merhaba kızlar bir kaç gündür çok kötüyüm ... 1 haftadir yeni bir işe girdim uzun zamandır calismiyodum.AVM de bir markanin bayan giyim magazasinda satis danismanligi yapiyorum ve ben nişanliyim çeyiz yapıyorum ihtiyaç sahibiyim.bu basladigim iş yerinde 3 tane kız var ve bana kafayi takmis durumdalar sürekli benimle ugrasiyolar.calistigim yerin müdürü benim arkadasimin kocasi ayrica ...bu durumu onunla paylastim bana merak etme bunlar ilk gelene böle yaparlar sonra düzelir dedi.bugün hıçkıra hıçkıra agladim onlar yüzünden beni çok dışlıyolar.bana bakip bakip gülüyolar.satişım onlardan çok çok iyi kiskanclik yapiyolar sanki.ben nasip bas edebilirim çok üzülüyorum ve kafamda takiyorum.aklima suan geliyor ve agliyorum halbuki onlarla iyi olmaya cabaliyodum taaaa ki beni müdüre cekistirirken yakalayana kadar.dedikoducular o mağazada hic tadım yok ne olur yardim edin

Belli ki seni oradan kacirtmaya calisiyorlar hic kulak ardi etme.

Yaptiklari cok cirkin. Hic umursama, ama arayi da sogutma. Cunku restlesirsen hep yalniz kalirsin ve her hareketleri batar. Sen yine seviyeni korumaya ozen goster. Iclerinden biriyle bile duvarlari kirsan gerisi gelir. Madem ihtiyacin var, biraz emek ver. Maalesef is hayati bu cirkinliklerle dolu. Isin yorgunlugu stresi yetmiyor bir de insanlarla ugrasiyosun. Allah kolaylik versin tum emekcilere.

Belli ki seni oradan kacirtmaya calisiyorlar hic kulak ardi etme.

Yaptiklari cok cirkin. Hic umursama, ama arayi da sogutma. Cunku restlesirsen hep yalniz kalirsin ve her hareketleri batar. Sen yine seviyeni korumaya ozen goster. Iclerinden biriyle bile duvarlari kirsan gerisi gelir. Madem ihtiyacin var, biraz emek ver. Maalesef is hayati bu cirkinliklerle dolu. Isin yorgunlugu stresi yetmiyor bir de insanlarla ugrasiyosun. Allah kolaylik versin tum emekcilere.
Allah razi olsun TSK ederim ben çok cabaliyorum ama bu gidişle sanki isi birakacam gibi geliyor

Çalışma çağına gelmiş bayanların arkadaşlarıyla işyerinde toplanıp birilerini gülerek çekiştirmesine anlam veremiyorum. Sanki işyerinde çalışan değil ortaokulda öğrenci gibi garip hareketler nasıl sergiliyorlar gerçekten anlamıyorum ya. Biraz dişini göstersen? Mesela onlarla iyi olmaya çalışma artık çünkü denemişsin ve sonuç alamamışsın. Muhatap olma bence. Sanırım ben olsam gülerim ya o hallerine çünkü bunlar ergenlik çağından kalma hareketler. Komik duruma düşüyorlar. :)

sen işini yap sanane onlardan..

iş arkadaşlarınla aranı ıyı tutmak zorunda degılsınkı,masefeli ol..

zaten kısa sure sonra senın cekıstırmekten vazgecıp,kendı aralarında düelloya başlarlar..

Allah razi olsun TSK ederim ben çok cabaliyorum ama bu gidişle sanki isi birakacam gibi geliyor

hiçde işini bırakma aksine daha da çok sahip çık bazısı böledir sonradan gelen sevilmez sen işini yap ne kadar zor olursa olsun görme onları

gül geç...çıldırırlar..
sen onları önemsedikçe bunu anlayıp daha fazla yükleniyolar..
ergenliklerini senle yaşıyolar demekki..
en son ilkokulda yaşamıştım bu tarz saçmalıkları..

Canim her kendini bilmezi kafana takarsan her yerde, her zaman mutsuz olursun.
Sen isine bak, seninle arkadas olup olmamalari onemli degil.
Neticede oraya calismaya gidiyorsun.
İsine kostek olmuyorlarsa umursama
Satislarin da iyimis madem mudurun seni isinle degerlendirir
Endiselenecek ve uzulecek bir sey yok

Köstek oluyolar işte winner sistemi kullanıyoruz satislarimi üstlerine gecirebiliyolar.ben sessiz sakin duruyom orda zaten müşteri konusunda çok dilbazim satisi eğlenerek yapiyom hatta musterim cikarken beni öpüp tekrar görüşürüz diyo bunlarda sonra bi aceyiplesip musterimle yaptigim konusmayi taklit ediyorlar acayip sinirlerin bozuluyor sonra

Köstek oluyolar işte winner sistemi kullanıyoruz satislarimi üstlerine gecirebiliyolar.ben sessiz sakin duruyom orda zaten müşteri konusunda çok dilbazim satisi eğlenerek yapiyom hatta musterim cikarken beni öpüp tekrar görüşürüz diyo bunlarda sonra bi aceyiplesip musterimle yaptigim konusmayi taklit ediyorlar acayip sinirlerin bozuluyor sonra

Sende desene canım onlara, gelin size nasıl insan gibi davranılır, müşteriyle nasıl iletişim kurulur diye söyle..

hiçde işini bırakma aksine daha da çok sahip çık bazısı böledir sonradan gelen sevilmez sen işini yap ne kadar zor olursa olsun görme onları

Bugun görmemezlikten geldim sadece işime odaklandim içlerinden biri gelip bana dediki hayirdir neden surat yapiyosun bi sorunun var diye.saf ayagina yatiyo sanki bu kadar sorun cikaran onlar değilmiş gibi.bende dedimki yooo gayet iyiyim bugün bi sorunum yok bundan boyle sadece işime bakiyorum bu halime alissaniz iyi edersiniz dedim

Back
X