- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
- Konu Sahibi Beriberiberil
Umarim basardıgım gunlerı de gorurumHayır günah değil. Siz ayrı bir bireysiniz annenizin her istediğini yapmak zorunda değilsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim basardıgım gunlerı de gorurumHayır günah değil. Siz ayrı bir bireysiniz annenizin her istediğini yapmak zorunda değilsiniz.
31 yasındayım adım atarken annem ne der? Diye hala dusunup dogru duzgun karar veremeyen Bı yapım var. 1kızım var 2 aylık da hamileyim. Meslegımde mudurluk konumunu sınavla kazandım ancak yapabilir miyim hıc bilmiyorum. O kadar calıstım kazanmak ıcın ama annemin beni bisey beceremez konumuna sokması bunu alıskanlık edinmem hep engel oldu tum ıslerıme. Onun bunu istememe sebebi yogun olacagım ve onu ihmal edeceğim dusuncesı. Psikologa gitmek istiyorum yakın zamanda. Aslında annem genel olarak bneım tum ıslerıme yorum yapan mudahale etmeye calisan biri. Tatilde ne yapacagıma parayı nereye harcayacagıma cocuguma nasıl davranacahıma her seye mudahale etmek istiyor. Izın vermeyince Baska sebepler bulup aglıyor surat asıyor uzerımde baskı olusturuyor ve ben cogu zaman aman yeter ki sussun diye onun dedıgını yapıyorum. Hamilelik etkisi ile bu durum bende duygusal anlamda sorun yaratıyor onceden bu kadar takmıyordum sanki ama son zamanlarda son 2 aydır genel sorunum bu. Nasıl uste sinden gelırım nasıl bu durumu kafaya takmam nasıl kendım olurum bılmıyorum. Hayatimdan cıkarmak ya da gorusmemek gıbı secenek lerı vicdanı olarak yapmak istemiyorum.
Tek yapmanız gereken kendinize güvenmeniz ve annenizi daha az dinlemeniz.31 yasındayım adım atarken annem ne der? Diye hala dusunup dogru duzgun karar veremeyen Bı yapım var. 1kızım var 2 aylık da hamileyim. Meslegımde mudurluk konumunu sınavla kazandım ancak yapabilir miyim hıc bilmiyorum. O kadar calıstım kazanmak ıcın ama annemin beni bisey beceremez konumuna sokması bunu alıskanlık edinmem hep engel oldu tum ıslerıme. Onun bunu istememe sebebi yogun olacagım ve onu ihmal edeceğim dusuncesı. Psikologa gitmek istiyorum yakın zamanda. Aslında annem genel olarak bneım tum ıslerıme yorum yapan mudahale etmeye calisan biri. Tatilde ne yapacagıma parayı nereye harcayacagıma cocuguma nasıl davranacahıma her seye mudahale etmek istiyor. Izın vermeyince Baska sebepler bulup aglıyor surat asıyor uzerımde baskı olusturuyor ve ben cogu zaman aman yeter ki sussun diye onun dedıgını yapıyorum. Hamilelik etkisi ile bu durum bende duygusal anlamda sorun yaratıyor onceden bu kadar takmıyordum sanki ama son zamanlarda son 2 aydır genel sorunum bu. Nasıl uste sinden gelırım nasıl bu durumu kafaya takmam nasıl kendım olurum bılmıyorum. Hayatimdan cıkarmak ya da gorusmemek gıbı secenek lerı vicdanı olarak yapmak istemiyorum.
Artık ıyıce kafayı bozup bir gun ya onun dedıgı gıbı olursa ne olacak diye dusunuyorum bak ben demistım anne sozu dinlemedin diye baslar susmaz artıkTek yapmanız gereken kendinize güvenmeniz ve annenizi daha az dinlemeniz.
Aynı ısteben 27 yaşındayım. dün kargo geldikten ve ben teslim aldıktan sonra annem 'ellerini yıkadın mı?' diye sorunca artık birikmişliklerle büyük kavga ettim. artık papağan gibi şunu tekrarlıyorum böyle muamele yaptığında: 'benim yaşım kaç?'. cevap verene kadar devam ediyorum. belki işe yarar. marulu bile düzgün yıkayabildiğime inancı yok kendisinin.
İyi olmakla kimseye yaranılmıyor inan. Seni seven olduğun gibi seviyor zaten, aman iyi olayım diye istediği gibi davranınca kimse madalya vermiyor. Boşuna kendinden fedakarlık etme.Odaklanamadım resmen ona da haksızlık ediyorum diyorum sonra da kimseye iyi hanım dokunmuyor dıyorum
Hayata olumlu bakin, karamsar olmayın. Ve bence bir psikoloğa gidin. SevgilerArtık ıyıce kafayı bozup bir gun ya onun dedıgı gıbı olursa ne olacak diye dusunuyorum bak ben demistım anne sozu dinlemedin diye baslar susmaz artık
İnsallah basarabılırımHayata olumlu bakin, karamsar olmayın. Ve bence bir psikoloğa gidin. Sevgiler![]()
Sanırım narsıst yanı bunu da bu sekılde ogre mıs oldum. Sızın durumlarınız duzeldı mı babanızla cozum bulabıldınız mıeğer konuşarak sonuca varamıyorsanız, anlaşamıyorsanız ya görüşmeyeceksiniz ya da katlanacaksınız kafanıza takmayacaksınız. narsisist bi yapıysa düzelmesi imkansız mesela benim de babamla problemlerim vardı.
Daha cok annemin dıgerlerını cok taktığım soylemrz ama cocuguma yansımasından cok korkuyorjm yardım almayı dusunuyorum yakın zamandaBu kadar insanların etkisinde kalmanız hiç normal değil
Bu kişi anne Bile olsa
Bence yardım alın.
Yoksa çocuklarınıza hep başkalarından etkilenen Kişiler olur.
Kitap tavsiyesi ıcın tesekkur ederım edinmeye calısacagım"olgunlaşmamış ebeveynlerin yetişkin cocuklari" bu kitap işinize yarayacaktır, hemen okuyun. Bunun dışında çözüm onerim, kendinizle ilgili hiçbir şey anlatmayın, baska şeyler konusun
Umarım anneniz kısa zamanda büyür31 yasındayım adım atarken annem ne der? Diye hala dusunup dogru duzgun karar veremeyen Bı yapım var. 1kızım var 2 aylık da hamileyim. Meslegımde mudurluk konumunu sınavla kazandım ancak yapabilir miyim hıc bilmiyorum. O kadar calıstım kazanmak ıcın ama annemin beni bisey beceremez konumuna sokması bunu alıskanlık edinmem hep engel oldu tum ıslerıme. Onun bunu istememe sebebi yogun olacagım ve onu ihmal edeceğim dusuncesı. Psikologa gitmek istiyorum yakın zamanda. Aslında annem genel olarak bneım tum ıslerıme yorum yapan mudahale etmeye calisan biri. Tatilde ne yapacagıma parayı nereye harcayacagıma cocuguma nasıl davranacahıma her seye mudahale etmek istiyor. Izın vermeyince Baska sebepler bulup aglıyor surat asıyor uzerımde baskı olusturuyor ve ben cogu zaman aman yeter ki sussun diye onun dedıgını yapıyorum. Hamilelik etkisi ile bu durum bende duygusal anlamda sorun yaratıyor onceden bu kadar takmıyordum sanki ama son zamanlarda son 2 aydır genel sorunum bu. Nasıl uste sinden gelırım nasıl bu durumu kafaya takmam nasıl kendım olurum bılmıyorum. Hayatimdan cıkarmak ya da gorusmemek gıbı secenek lerı vicdanı olarak yapmak istemiyorum.