- Konu Sahibi çerkez kxixzxix
inanır mısın her erkek flört zamanı pamuk gibi yumuşak oluyor ama evlendiğinde gerçek yüzleri çıkıyor ortaya daha 3 aylık evli olmama rağmen bazı şeylerin gerçekten erkek egemenliğinde olduğunu çok sert bir biçimde gördüm değişir mi bilinmez ama gitgide kopmaya başladık herşeye onlar karar verebilir sanki bizim bi tercih hakkımız yok onlarım gözünde ya evlilik öyle birşey mi gerçekten yoksa şanssızlar grubunda mı yer alıyorum bilemiyorum...ayy sana yardımcı olcam derken kendi derdimi döktüm bacım işte herkes birşeyler çekiyo yani eşinde...
Yengem 15 senelik evli sen şu anda çok şey bekliyorsun ondan diyor.ılgi,romantizm,aşk ama erkekler anlamıyorlar.10. seneden sonra artık hiçbirşey istememeye başlıyorsun çünkü kendin bitiyorsun ondan sonrada onlar sana düşüyor ama nafile diyor.Çok mu abartıyorum bilemiyorum.Belki bu da dertmi diyor insanlar ama tek istediğim kanatlarının altında huzur duyduğum,her zaman yanımda olduğunu hissetiren bir eş.Çok şey mi istiyorum.
Eşiniz zaten sizin kişiliğinize önem verse böyle davranmaz sanırım o otur deyince oturacak, kalk deyince kalkacak birini istiyor, sigara ve kilo önce sizin sağlığınızı ilgilendiriyor bunları gözönünde bulundurarak sizi uyarabilir. tatlı dille söyleyebilir çünkü yasaklar her zaman caziptir. o yasakladıkça siz bırakmak istemezsiniz.
Tatlı dil ne kadar önemli değil mi...Ve yasaklar ne kadar cezbedici.
Ya aynen öyle....islerine nasil geliyorsa iste...
Canim ne denirki?
Allah sabir versin....Evlilik zor sanat...
Biraz önemsememeye calis onu ve yaptiklarini.....belkide üstüne gittikce simariyor kendini bir halt sanmaya basliyor....
Sen kendini biraz geri cektiginde belki o adim atmaya baslar... umarim
Öyle yapmaya çalışıyorum.Umarım düzelir.Umarım bende hatalarım farkına varır ve düzelirim.Çünkü çok seviyorum eşimi.Onsuzluğu tahayyül edemiyorum.
Yengem 15 senelik evli sen şu anda çok şey bekliyorsun ondan diyor.ılgi,romantizm,aşk ama erkekler anlamıyorlar.10. seneden sonra artık hiçbirşey istememeye başlıyorsun çünkü kendin bitiyorsun ondan sonrada onlar sana düşüyor ama nafile diyor.Çok mu abartıyorum bilemiyorum.Belki bu da dertmi diyor insanlar ama tek istediğim kanatlarının altında huzur duyduğum,her zaman yanımda olduğunu hissetiren bir eş.Çok şey mi istiyorum.
Eşiniz zaten sizin kişiliğinize önem verse böyle davranmaz sanırım o otur deyince oturacak, kalk deyince kalkacak birini istiyor, sigara ve kilo önce sizin sağlığınızı ilgilendiriyor bunları gözönünde bulundurarak sizi uyarabilir. tatlı dille söyleyebilir çünkü yasaklar her zaman caziptir. o yasakladıkça siz bırakmak istemezsiniz.
Tatlı dil ne kadar önemli değil mi...Ve yasaklar ne kadar cezbedici.
Ya aynen öyle....islerine nasil geliyorsa iste...
Canim ne denirki?
Allah sabir versin....Evlilik zor sanat...
Biraz önemsememeye calis onu ve yaptiklarini.....belkide üstüne gittikce simariyor kendini bir halt sanmaya basliyor....
Sen kendini biraz geri cektiginde belki o adim atmaya baslar... umarim
Öyle yapmaya çalışıyorum.Umarım düzelir.Umarım bende hatalarım farkına varır ve düzelirim.Çünkü çok seviyorum eşimi.Onsuzluğu tahayyül edemiyorum.