- Konu Sahibi heytbengeldim
-
önce kafanı topla derim ben bile yoruldum okurken daldan dalaMerhaba arkadaslar. Hayatımla ilgili bir seyler yapmam lazım ama adım atmıyorum. 19 yasimdan beri surekli calistim gecen sene isten ayrildim kisa sureligine bir ise daha girdim orda yapamadim ciktim. Bu arada simdiki yasim 29. Yaklasik 3 aydirda calismiyorum. 2017 kpss hazırlaniyim diyorum maliye mezunuyum ama iki defa kpss calistim ve kendime güvenim kırıldı yapamam korkusu var. Acık öğretimden ikinci universiteye sosyolojiye basliyorum onun derslerinede calismam lazim.Yada hic kpss ugrasmayim iş buluyum diyorum 8 yıllık muhasebe deneyimim var. Yada gecen sene söz asamasindan dondügüm biri var tekrar barisalim diye surekli mesaj atıyor.hic isle gucle ugrasmayim evimin kadini cocuklarimin anasimi oluyum. Yada 5000 param var birazda babam destek olur ufak bir dukkan kiralasam 2000 tl kilot sudyen atlet ic camasirlari alsam iyi kötü idare ederim gibi. Bende bilemedim ne yapacagımi siz olsanız ne yapardiniz.
Evde durmuyorum fazla kafamı dagitacak şeyler yapiyorum kitap okurum cafede oturuyorum her gun dışarı cikarim. Son 1 2 gundur kafam karisti oncesi gayet iyiydim. Sanırım dedigin gibi en mantiklisi iş bulmakÖnce üni.ye çalış, sonra kpss ye.. Bu arada rahat edebileceğin, hafta sonu olmayan, yakınlarında bir iş bul..
Madem 9 senedir çalışıyorsun, boşa gitmesi onca yıl.. Olur da kpss yi kazanamazsan, işine devam edersin..
4600 gününü tamamlar, yaştan emekliliğe hak kazanmış olursun..
Maaşından da arttırabilirsen, 5000nin üzerine ekle birikim yap.. harcama..! Evlenirsen lazım olur..!!
Bir de, arada çık-dolaş.. vitrinlere filan bak, bir kahve iç, kafanı dağıt.. Bu kadar stres yapma..!
.
Aslinda hic boyle degildim her anını guzel yasamaya calisan huzur dolu insanim ama 1 2 gundur kafam karısıkö
önce kafanı topla derim ben bile yoruldum okurken daldan dala
Merhaba arkadaslar. Hayatımla ilgili bir seyler yapmam lazım ama adım atmıyorum. 19 yasimdan beri surekli calistim gecen sene isten ayrildim kisa sureligine bir ise daha girdim orda yapamadim ciktim. Bu arada simdiki yasim 29. Yaklasik 3 aydirda calismiyorum. 2017 kpss hazırlaniyim diyorum maliye mezunuyum ama iki defa kpss calistim ve kendime güvenim kırıldı yapamam korkusu var. Acık öğretimden ikinci universiteye sosyolojiye basliyorum onun derslerinede calismam lazim.Yada hic kpss ugrasmayim iş buluyum diyorum 8 yıllık muhasebe deneyimim var. Yada gecen sene söz asamasindan dondügüm biri var tekrar barisalim diye surekli mesaj atıyor.hic isle gucle ugrasmayim evimin kadini cocuklarimin anasimi oluyum. Yada 5000 param var birazda babam destek olur ufak bir dukkan kiralasam 2000 tl kilot sudyen atlet ic camasirlari alsam iyi kötü idare ederim gibi. Bende bilemedim ne yapacagımi siz olsanız ne yapardiniz.
Evet baya karıştı kafam.Bir şeylerin sırası sende karışmış gibi duruyor..Önce kafa sakinliğini kur ve gerçekten düşünerek adım at.
Beynim döndüMerhaba arkadaslar. Hayatımla ilgili bir seyler yapmam lazım ama adım atmıyorum. 19 yasimdan beri surekli calistim gecen sene isten ayrildim kisa sureligine bir ise daha girdim orda yapamadim ciktim. Bu arada simdiki yasim 29. Yaklasik 3 aydirda calismiyorum. 2017 kpss hazırlaniyim diyorum maliye mezunuyum ama iki defa kpss calistim ve kendime güvenim kırıldı yapamam korkusu var. Acık öğretimden ikinci universiteye sosyolojiye basliyorum onun derslerinede calismam lazim.Yada hic kpss ugrasmayim iş buluyum diyorum 8 yıllık muhasebe deneyimim var. Yada gecen sene söz asamasindan dondügüm biri var tekrar barisalim diye surekli mesaj atıyor.hic isle gucle ugrasmayim evimin kadini cocuklarimin anasimi oluyum. Yada 5000 param var birazda babam destek olur ufak bir dukkan kiralasam 2000 tl kilot sudyen atlet ic camasirlari alsam iyi kötü idare ederim gibi. Bende bilemedim ne yapacagımi siz olsanız ne yapardiniz.
En mantiklisi dedigin gibi is bulmak zaten yillarin deneyimi var. Kpss garanti degilki zaten iki defa hazirlandim iyi puan almama ragmen atanamadım. Tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum. Evlilik dersen hic icimden gelmeyen birsey elli yasima kadar bekar kalabilirim.Beynim döndü
Öncelikle işini seviyormusun?
Eğer seviyorsan yeniden iş bul bu arada sosyoloji derslerine çalış ikinci üni bitir
Yok özel sektör beni yoruyor dersen
Part tıme tarzı yada saatleri az olan bir işe girip kpss hazırlan
Evimin gadını çocuklarımın anası modundan çık bi kere
Karşındaki insan yanlış insan
Doğru insan çıktığında bunu seçenek olarak görmeyecek direk o yola gireceksin
Bu arada birikimini elleme
İlk seçeneği seçersen üstüne koyarsın seçmezsen olanı muhafaza edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?