NE YAPMAM LAZIM

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Merhaba hanimlar
Dun betahg 26 cikti testte bugunde kontrolum vardi doktorum bir bebis geliyor :anneadayı: galiba dedi ama kesin diyemem daha kesemiz yok varsada suan kana anca karismis dedi 7-13 gun arasinda cok kucuk dedi :emir_bebek:haftaya kan bakalim tekrar dedi.Benim nelere dikkat etmem gerekiyor yemem icmem konusunda akla gelcek her konuda nelere dikkat etmeliyim ?

Cnm bol bol su iç ve gecede uyumadan yarım çay bardağı pekmez iç ve

Merhaba hanimlar
Dun betahg 26 cikti testte bugunde kontrolum vardi doktorum bir bebis geliyor :anneadayı: galiba dedi ama kesin diyemem daha kesemiz yok varsada suan kana anca karismis dedi 7-13 gun arasinda cok kucuk dedi :emir_bebek:haftaya kan bakalim tekrar dedi.Benim nelere dikkat etmem gerekiyor yemem icmem konusunda akla gelcek her konuda nelere dikkat etmeliyim ?
Su içmeyi ihmal etme bana doktorum israrla bol su tuket diyordu

Ay böyle bebiş haberleri alınca kendim gibi seviniyorum :rolleyes::rolleyes::KK9:çok güzel yaaa .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ,darısı bana,bizlere 🙏🙏🙏 şu aralar kendini çok yorma ,yukarılara uzanma dikkat et .Karnını okşa ,sev ,konuş ,benden de selam söyle 😬Ay aşk aşk bunlar :emir_bebek::anne:

Back
X