ne yapmam lazım?

__ysmn__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
265
1
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar hayatımda biri 2 seneye yaklaşık ayrıl barış idare ettik sorunlarda oldu ama hepsi haloldu diye biliyorum konuşmadığım kuzenlerini vardı oda knouşmuyordu aslında keske konuşsaymışız keske çok yanlış tanımışım yanlış anlaşılmış olaylar felan birazda millet karıştırmış ortalığı neyse kuzenleriyle aram çok çok iyi arkadaşım gibiler allah razı olsun hepte yanımdalar erkek arkadaşım sinirli biridir herkez bilir ama yanyanayken asla sinirlenmez kavga etsekde güleriz babası felçli ve tek erkek 2 ablası var biri evli ailesini tanıyorum herkezi erkek ark. evin direği olarak görüyorlar bencede görsünler tek erkek herşeye o koşuyor küçük yaşta altına arabasını vermişler hiç birşeyini eksik etmemişler ne güzel ve buraya kadar hiç bir sorun yok hatta annesini çok severim ama hiç bir zaman samimiyet verdiğimi sanmıyorum çünkü çok sıcak kanlıyımdır çok konuşurum espriliyimdir. herkez tarafından çok sevilirim. gelelim soruna erkek arkadaşımla sorunlarım olduğunda aileme asla bahsetmem kendisi çok kıskançdır ama bende inadımdır asla vazgeçmem istediğimden ağlayıp sızlasamda fedakarlıkda çok yaparım yeri geldiğinde çokşükür oda hediyelere süprizlere bayılır kimsenin yapmadığını yaptı sağolsun ama sinirlidir parlayınca kimseyi görmez ve çok kıskançtır. belki bilirsiniz okula gidemedim babam istemediği için herşey yoluna girdi dersane yazdırdılar hedeflerim var sadece okumak erkek arkadaşımda ilkten gayet destek oldu ama son dakika arıza cıkarmayı tercih etti aklım sende kalıcak felan biliyorum diyip bir yığın kelime tükketti buluşucakdık buluşmıcam dedi ve sabah oldu ben hazırlandım bekliyorum gelen yok ve sahilde 1 saat bekledim gelip alması için inat etmişti ablasına mesaj attım bekar olana aramız iyi diye bilirdim kendisi şeker hastası bide hormon gibi sorunlarımı ne varmış dengesizlik var diyordu erkek arkadaşım neyse mesaj attım abla kalksın bekliyorum diye tamam canım dedi. sonra mesaj geldi kalkmıyor diye. ya börek yaptım sevdiğinden dersane gidicem diye yapıyor gelsin bekliyorum dedim gelen mesaj şuydu banane naparsan yap ablası attı hiç cevap vermedim karşılık vermedim normalde altta kalmazdım sonra erkek arkadaşım geldi sarıldı felan. bir an yaptım dedi üzüldüm sadece dedi sonra neyse dedim ablanın yaptığı ayıp felan sadece sana kızmış ona şikayet ediyorsun diye neyini görmüşte konuşuyor demiş erkek arkadaşıma bu yaptığı 2 inci oluyor anlamıyorum dengesizliğini ve gördüğü yerdede öyle sarılıyorki görmeniz lazım kafam karışıyor bir öyle bir böyle biri şimdi ne yapmam lazım (:

Back