Merhaba arkadaşlar şuan bırının aklına cok ıhtıyacım var . Aklım karısık canım sıkkın .benım aılem sınopda nısanlımın kı kastamonuda nısanımız sıkıcı oldu nısanım aıle arasında sinopda oldu . Fakat nısanlım gelirken ne çiçek ne çikolata aldılar ne bır hediye aldılar ne bır takı taktılar . çayını içtiler yemeklerini yediler. Sohbet ettiler gittiler. Bir yakınımız olmadıgından fazla tüm hizmetlerini ben yaptım . Hakkını helal et bile demedıler çok üzüldüm 7 ay oldu nısanlanalı hala uzuluyorum . 10 kardeşler digerleri de ne bır hedıye ne bır tebrık yok...üzüldüm açıkcası insanı çok sahiplenmiyorlar .. şimdi dügünümüzde olmayaycak cok borcları varmış.sıkıntıları varmış sadece nikah olacak..eşyaları borç ile aldık . Taksitli olarak . Daha ödemeye baslayalı 3 ay oldu . Evlenince sürekli borc ödeyecegız nişanlım da ailesınden nikah gunu almak ıcın onay beklıyor hala..çok sıkıcı ya altı üstü bir nikah ....
Bir gün veremıyorlar su zaman evlenın dıyemıyorlar neyse onu da bırakalım . Ben ceyiz olarak çok bişi almayı dusunmuyorum acıkcası ben calısıyorum dıye rahatlar bayramdan sonra belkı yaparız nıkahı dıyor nısanlım.ama borçu beraber odeyecegımız ıcın . Ceyız cok almayı dusunmuyorum sızce neler alayım ne yapayım .. Bir de artık cok sınır oluyorum..............
Bir gün veremıyorlar su zaman evlenın dıyemıyorlar neyse onu da bırakalım . Ben ceyiz olarak çok bişi almayı dusunmuyorum acıkcası ben calısıyorum dıye rahatlar bayramdan sonra belkı yaparız nıkahı dıyor nısanlım.ama borçu beraber odeyecegımız ıcın . Ceyız cok almayı dusunmuyorum sızce neler alayım ne yapayım .. Bir de artık cok sınır oluyorum..............