bundan 1 ay öncesine kadar,hayatımdaki insan beni facebooktaki ir arkaaşımla yalnış anladığından ve onu aldatmış olabileceğimden şüphelendiğimi yazmıştım..ama buna karşılık bana güvendiğini inandığını söylemişti..yalnız beyninde bir şüphe kaldığına eminim..tam bu olayın üzerine,amelitlı olan bacağından dolayı rapor alıp alesinin yanına izne gitmişti..bu süre içinde kafasını dinlemesi aısından onu izinli olduğu sürece aramadım.rahatsızlık vermek istemedim.. da aynı şekilde beni aramadı..10 günün ardından gelmiş olabileceğini düşünüp,cnm ayağın nasıl oldu iyimisin diye msj attım..karşılığında ise cvp vermedi.ardından facebookta gördüm ve ben çevrimiçi olunca çıktığını farkettim.dayanamayıp tekrar bu kezde faceden msj attım..sana rahatsızlık veriyorsam lütfen beni facedende msndende sil yazdım..karşılığında ise ne cvp verdi nede sildi..dün ise paylaştığı kandil msjını facebookta beğendim.ardından benim cep telefonuma kandil msjı geldi ondan..tabi bende cvp yazdım aynı şekilde..arkadaşlar haklı sebepleri olabilir ama yada beni artık hayatında istemiyor olabilir ama neden silmiyor?neden kandil msjı gönderiyor ama aynı zamnda araryıp srmuyorda ve facede başka bayanlarla rkadaşlığını gördükçe resmen deli oluyrum.hazmedemiyorum.ne yapayım bişey söylermisiniz.