ne yapmaya çalışıyor amacı beni deli etmekmi??

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
bundan 1 ay öncesine kadar,hayatımdaki insan beni facebooktaki ir arkaaşımla yalnış anladığından ve onu aldatmış olabileceğimden şüphelendiğimi yazmıştım..ama buna karşılık bana güvendiğini inandığını söylemişti..yalnız beyninde bir şüphe kaldığına eminim..tam bu olayın üzerine,amelitlı olan bacağından dolayı rapor alıp alesinin yanına izne gitmişti..bu süre içinde kafasını dinlemesi aısından onu izinli olduğu sürece aramadım.rahatsızlık vermek istemedim.. da aynı şekilde beni aramadı..10 günün ardından gelmiş olabileceğini düşünüp,cnm ayağın nasıl oldu iyimisin diye msj attım..karşılığında ise cvp vermedi.ardından facebookta gördüm ve ben çevrimiçi olunca çıktığını farkettim.dayanamayıp tekrar bu kezde faceden msj attım..sana rahatsızlık veriyorsam lütfen beni facedende msndende sil yazdım..karşılığında ise ne cvp verdi nede sildi..dün ise paylaştığı kandil msjını facebookta beğendim.ardından benim cep telefonuma kandil msjı geldi ondan..tabi bende cvp yazdım aynı şekilde..arkadaşlar haklı sebepleri olabilir ama yada beni artık hayatında istemiyor olabilir ama neden silmiyor?neden kandil msjı gönderiyor ama aynı zamnda araryıp srmuyorda ve facede başka bayanlarla rkadaşlığını gördükçe resmen deli oluyrum.hazmedemiyorum.ne yapayım bişey söylermisiniz.

Tepki koyuyor sana canım. Aslında benide en çok deli eden durumdur bir belirsizlik yaşamak. Ne birliktesinzidir ne de ayrı. Tuhaf bişey. Ama sen bence bir mesaj at. ızinli olduğun sürece seninle iletişime geçmek istemedim. Hem dinlen, hem kafanı topla istedim. Şimdi bi karar varmış olabileceğini düşünüyorum de. Gerisini bırak

evt belirsizlik zaten beni mahveden..ayrıca başka bayanlarla arkadaşlığını gördükçede deli oluyrum..benmi sileyim onu msnden faceden

onu aldattığını düşünüyor olmalı. bu fikirden sıyrılamamış o on gün içinde de. bu olayla inen egosunu şişirmeni bekliyor o yüzden silmiyor seni. attığın her mesaj ona ilaç gibi geliyodur.

bi yandan da bitmiş tabi o ayrı.

evt belirsizlik zaten beni mahveden..ayrıca başka bayanlarla arkadaşlığını gördükçede deli oluyrum..benmi sileyim onu msnden faceden

hayır tabi ki de silmeee.....bıraz daha dayan diyemeyecgım yeterınce dayanmışsın ama msj atma ara bence....son kez arıyorum de açınca ama msj la halledilecek bişi diil ki bu...özledim de bişi de ama aradıgında söle...görüşünce de söylersin cnm içinde ne varsa....ve o aramadıgı gunlerin hesabını onu karşına alınca sor....seni görmediği için kendısı özleyıp aramalı tabı ki ama belki başka sorunları da vardır yargısız infaz yapmayalım olumunekankayizsmile

beni silmiyor ama aynı zamanda,facede başka bayanlarlada arkadaşlığını görüyorum..kandil msjı attıyor.ne yapmaa çalıştığını anlamıyorum..hiç tepki yok yanii.ben aramayıda gururma yediremiyorum..ayrıca kardeşim elanın profili arkadaşlar..yorumlarınızı bekliyorum ona çok yarımcı olmuştunuz ne yapayım

ben de silmedim eski sevgililerimi faceden
sanki seni herkesten biriymişsin gibi hissettirmeye çalışıyor
kandil mesajı da herkese atılan bişi ayıp olmasın ii niyet olsun fln diye atmış olabilir
yani bişi demek istese çok kolay böyle herşeyden umutlanmamaya çalış bence
insana herşey umutlandırıcı geliyor böyle dönemlerde

Canım gurur yapıcak bişeyin yok, bence sen arayıp açıkca konuşmalasın sonra duruma göre silersin msn ve face'den böyle sessiz kalma isteği genellikle egodan geçer kendisini iyi hissetmek istiyor

Sil gitsin canım face den yaa. Son kes diceklerini söle doğru sensin nasılsa inanmak isterse inanır zorla inandıramazsın ki canım. Sil sonra face den. Sen de ekle bi kaç kişi. Gelir peşine o senin

nasıl yani eski öyleysee nden silmiyor beni

Erkekler biz bayanlar gibi silme falan bunları pek önemsemiyor.Yani sevmiyor olsa bile silmeyebilir.Ve kandil msjını toplu olark göndermediğine eminmisin? Aslında araya mesafeyi senin kattığını düşünüyorum yani ailesinin yanında kafasını dinlesin diye msj atmıyorsun.Bu çok yersiz geldi bana,ona hayatında olduğunu hissettirmelisin her dk her an.Plotonik takılıyomuş gibi çekingenlik yapmamalısın.Bu insan senin hayatındaysa sende oda bunu hissetmelisiniz.Ve bildiğim birşey var ki istisnalar dışında erkekler şüphelendikleri zaman sevdiklerinin üzerine daha çok düşer didiklerler.Gözüyle resmen aldattığını görmedikçe çekilip sus pus olmazlar tavır yapmazlar.Şüphe beyni yer ve seviyorsa kanıtlama çabalarına engel olamazlar.Her yönüyle iyi düşün mutlaka.Ve bence sen atak yap sil faceden ve msninden seviyorsa eğer neoluyor diye yada korkusundan cebinden ulaşacaktır.Eğer tepkisizse o zaman adamakıllı düşünmenin zamanı gelmiş demektir ve çekil derim.Herşey gönlünce olsun

cnm kandil mesajını toplu göndermediğine eminim çünkü ben facede onun kandil mesajını beğendim hemen ardından 5 dk içinde o bana telefondan mesaj attı..ben daha nce mesaj attım nasılsın diye cvp vermedi..faceden yazdım beni sil lütfen diye silmedide..ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum..istese adım atardı mutlaka diye düşünüyorum

evt ama ben faceden kandil mesajını beğenince bana cepten atıyr msj..ama tabi haklısınız istesede çoktan ulaşabilirdi faeden yada msnden yakalar konuşurdu..bende artık beyin olarak bitirdiğini ve onu aldattığımı düşünüyor..ama onunda faceden başka bayanlarla arkadaşlığını gördüçe ağzıma geleni söylemek stiyorum:((

cnm kandil mesajını toplu göndermediğine eminim çünkü ben facede onun kandil mesajını beğendim hemen ardından 5 dk içinde o bana telefondan mesaj attı..ben daha nce mesaj attım nasılsın diye cvp vermedi..faceden yazdım beni sil lütfen diye silmedide..ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum..istese adım atardı mutlaka diye düşünüyorum

Valla sağ gösterip sol vuruyor. Benimki böyle acayip triplere girdiğinde belirsizlik olayını yaşadığımda önce ağzıma geleni yazdığım ve bitti diye belirttiğim bir msj atmıştım,sonra msn şifresi vardı gidip kendimi silmiştim.Ondan sonrada kafamı dağıtmak için ne gerekliyse yapmıştım ve kafasında bitirdiğini tavrının açık olduğunu belirsizlik olmadığını bal gibide bitirdiğini düşünüp bende kendimi tuttum.Yazmadım msn de görmedi telde aramadım sormadım 2 gün sonra yavaşça kudurmuş şekilde geldi cvp yazmadım sonra bastırdı,şimdi o kovalayan taraf.Dou_You_Wanna nın dediğini yap sil umursama seven gelir

rüya canım şuan kelin merhemi olsa durumundayım hayatım mafoldumben

Konunu okudum bende öyle uzaktan bir ilişki yaşamıştım. Bir önceki ilişkim uzunca sürdü ve yemin ederim 24 saat telefona yapışıktık annem bıkmıştı onun herşeyiyle ilgileniyordum yemesi içmesi uyuması kalkması problem yoktu.O kadar bağlıydıkki inanamazsın netten tanışmıştık ve bir kez görüşmüştük o bu sebeplerden gelmiyordu gidemiyordum.Birgün hastalandı başka şehirde ameliyat olacaktı gel burada ol demiştim yok demişti.Ameliyat oldu narkozlu halde beni arıyordu annesi babası yoktu tek başına hayatta kalmış biriydi.Vee ben günlerimi böyle bir ilişkiye heba etmişken evlilik konusu yaparken onun için başka şehirde bile yaşamayı göze alırken.Gittiği şehirde abla dediği bir bayan vardı 34 yaşında benim sevgilim 25 yaşındaydı onunla görüşüyordu abla hitabı vardı ya kuşkulanmadım asla.Bu zamanla bunalıma girdi soruyordum sıkıldım burada durmaktan tanıdığım yok falan deyip duruyordu.Sürekli bir uyku sesinden bile belliydi depresyonda olduğu,Sonra bu ablasıyla yakınlaştığını o bunalımın aslında yeni aşk değişimi olduğunu ve onca zamanımı heba ettiğim canım sevgilimin alışkanlıktan dolayı benden kopamadığını ama o abla-sevgiliylede sürekli görüştüğünü anladım.Ama hep inkar etti benimle ilgileniyor yalnız kalıyorum sen yanımda yoksun sinemaya gidiyoruz vakit geçiriyoruz sadece dedi abla niye demiyorsun artık deyince ee samimiyetten işte derdi.Ben bitirdim tabi herşey kabak gibi ortadaydı ve şimdiki sevgilimle tanıştım.Vee aslında aşkın bu olduğunu onda yaşadığımın kronik bir hastalık olduğunu farkettim.Onada hak verdim zamanla ilişki aslında buydu görüşmek paylaşmak zaman geçirmekti.Ve o sadece alışkanlıktı. Sadece netten başlayan bir ilişki hikayesiydi umarım yardımcı olur tatlım.Muck

Canım fıkırmı ıstıosun ozaman..
Sana guvenmeyen bırıyle zaten bırlıkte olmanın anlamı.yok
sız onu dırek hereyden sılın bak neler oluo...
Sen koŞma o kossun..boŞunada kafanı yorma....

Back
X