- 4 Nisan 2015
- 439
- 578
- 103
Arkadaşlar merhaba. 2 aydır arkadas cevresinden bir çocuk var. Ortak bir ders için grup olarak bir araya geldik o zamandan beri ara ara yazısırız. Aynı bölümdeyiz. Benim eski konularımı okuyan bilir zaten yeni yeni kendime geliyorum kimseyi pek görecek halim yok açıkçası. Fakat bu çocuk böyle ağırbaşlı hoş son zamanlarda beğendiğim bir çocuk. Yakın çevrem ısrarla bana bir ilgisi olduğunu fakat benim ilgisiz yahut sert tavrımdan dolayı yanaşmadığını söylüyor. Ben de son zamanlarda bir ilgisi oldugunu farkettim bunun sebebi hikayelerime yanıt vermesi, konusmak için bir bahane sunması vs. Şimdi böyle söyleyince bu mu senden hoşlandıgına işaret diyeceksiniz ama konusma tarzını vs bilmediğiniz için çok sıradan şeyler gibi geliyor haklı olarak. Not isterken “bi kahve ısmarlarsan bu işi çözebilirim” gibi böyle dokundurmalar yapıyordu. Çok sık konusmuyorduk yani nasıl diyeyim ortada bir sabah aksam konusma yok 2-3 günde bir bir şeyi bahane ederek bana yazar ya da instagramdan bir şey gönderir vs olay bu sekilde.
Her neyse sonuca geleyim. Dün itiraf sayfasında biri bana itiraf yapmıs. Bu çocukta bu itirafın ekran alıntısını bana atarak “ hayırlı olsun diyelim mi ?
” dedi. Cümle aynen böyle sonuna gülücük koymus falan. Anlamadım ne yapmak istiyor ? Ben öyle her hareketten nem alan insan değilim belkide hoslanmıyordu sana ilgisi yoktu sen öyle görmüssündür diyeceksiniz ama hakikatten değil. Yani hareketleri bir erkeğin normal arkadas olarak gördüğü bir kıza yapacagı hareketler değil ya da yazısmaları felan. Açıkçası hosuma da gitmisti cocuk böyle yapınca bi garip oldum gercekten. Bu nedir hiç böyle bir şey yaşayan var mı ya da erkek psikolojisinden anlayan bir akıl versin yahu. Ben de ona göre tavrımı koyayım bari
Her neyse sonuca geleyim. Dün itiraf sayfasında biri bana itiraf yapmıs. Bu çocukta bu itirafın ekran alıntısını bana atarak “ hayırlı olsun diyelim mi ?