Ne yapmaya çalışıyor ben gerçekten anlamadım

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Arkadaşlar merhaba. 2 aydır arkadas cevresinden bir çocuk var. Ortak bir ders için grup olarak bir araya geldik o zamandan beri ara ara yazısırız. Aynı bölümdeyiz. Benim eski konularımı okuyan bilir zaten yeni yeni kendime geliyorum kimseyi pek görecek halim yok açıkçası. Fakat bu çocuk böyle ağırbaşlı hoş son zamanlarda beğendiğim bir çocuk. Yakın çevrem ısrarla bana bir ilgisi olduğunu fakat benim ilgisiz yahut sert tavrımdan dolayı yanaşmadığını söylüyor. Ben de son zamanlarda bir ilgisi oldugunu farkettim bunun sebebi hikayelerime yanıt vermesi, konusmak için bir bahane sunması vs. Şimdi böyle söyleyince bu mu senden hoşlandıgına işaret diyeceksiniz ama konusma tarzını vs bilmediğiniz için çok sıradan şeyler gibi geliyor haklı olarak. Not isterken “bi kahve ısmarlarsan bu işi çözebilirim” gibi böyle dokundurmalar yapıyordu. Çok sık konusmuyorduk yani nasıl diyeyim ortada bir sabah aksam konusma yok 2-3 günde bir bir şeyi bahane ederek bana yazar ya da instagramdan bir şey gönderir vs olay bu sekilde.

Her neyse sonuca geleyim. Dün itiraf sayfasında biri bana itiraf yapmıs. Bu çocukta bu itirafın ekran alıntısını bana atarak “ hayırlı olsun diyelim mi ? :D” dedi. Cümle aynen böyle sonuna gülücük koymus falan. Anlamadım ne yapmak istiyor ? Ben öyle her hareketten nem alan insan değilim belkide hoslanmıyordu sana ilgisi yoktu sen öyle görmüssündür diyeceksiniz ama hakikatten değil. Yani hareketleri bir erkeğin normal arkadas olarak gördüğü bir kıza yapacagı hareketler değil ya da yazısmaları felan. Açıkçası hosuma da gitmisti cocuk böyle yapınca bi garip oldum gercekten. Bu nedir hiç böyle bir şey yaşayan var mı ya da erkek psikolojisinden anlayan bir akıl versin yahu. Ben de ona göre tavrımı koyayım bari

Kıskandığı için yollamış olabilir. Kahveyi ısmarlayın da o da rahatlasın, siz de.

Kahveyi ısmarladım canım çoktan. Ama gülmesi kahkaha atar gibi yani afedersin g...tlık gibi sinirimi bozdu. Ben acıkcası ilgi duydugum birine bunu yapmam.

Kahveyi ısmarladım canım çoktan. Ama gülmesi kahkaha atar gibi yani afedersin g...tlık gibi sinirimi bozdu. Ben acıkcası ilgi duydugum birine bunu yapmam.
Herkesin ilgi gösterme şekli farklı ama ya. Mesela ben birinden hoşlanınca direkt kaçıyorum. :KK48:Zaman verin biraz, eğer ilgisi devam ediyorsa konuşursunuz. Konuşunca da bunu sorarsınız “amaç neydi?” diyerek.

Sen de biraz daha sıcak davranabilirsin, belli ki ilgisi var. Gülücük yollaması falan olayı değiştirmez, merak ettiği için sormuş. Hayır benim ilgilendiğim bir var o da sensin de gitsin :)

Sen de biraz daha sıcak davranabilirsin, belli ki ilgisi var. Gülücük yollaması falan olayı değiştirmez, merak ettiği için sormuş. Hayır benim ilgilendiğim bir var o da sensin de gitsin :)

Canım tam olarak anlayamadan söyleyemem arkadas olarak da kaybedebilirim. Bir de bu cümleyi söylediğin andan itibaren tavır değişiyor çoğunda

Cisse
Arkadaşlar merhaba. 2 aydır arkadas cevresinden bir çocuk var. Ortak bir ders için grup olarak bir araya geldik o zamandan beri ara ara yazısırız. Aynı bölümdeyiz. Benim eski konularımı okuyan bilir zaten yeni yeni kendime geliyorum kimseyi pek görecek halim yok açıkçası. Fakat bu çocuk böyle ağırbaşlı hoş son zamanlarda beğendiğim bir çocuk. Yakın çevrem ısrarla bana bir ilgisi olduğunu fakat benim ilgisiz yahut sert tavrımdan dolayı yanaşmadığını söylüyor. Ben de son zamanlarda bir ilgisi oldugunu farkettim bunun sebebi hikayelerime yanıt vermesi, konusmak için bir bahane sunması vs. Şimdi böyle söyleyince bu mu senden hoşlandıgına işaret diyeceksiniz ama konusma tarzını vs bilmediğiniz için çok sıradan şeyler gibi geliyor haklı olarak. Not isterken “bi kahve ısmarlarsan bu işi çözebilirim” gibi böyle dokundurmalar yapıyordu. Çok sık konusmuyorduk yani nasıl diyeyim ortada bir sabah aksam konusma yok 2-3 günde bir bir şeyi bahane ederek bana yazar ya da instagramdan bir şey gönderir vs olay bu sekilde.

Her neyse sonuca geleyim. Dün itiraf sayfasında biri bana itiraf yapmıs. Bu çocukta bu itirafın ekran alıntısını bana atarak “ hayırlı olsun diyelim mi ? :KK70:” dedi. Cümle aynen böyle sonuna gülücük koymus falan. Anlamadım ne yapmak istiyor ? Ben öyle her hareketten nem alan insan değilim belkide hoslanmıyordu sana ilgisi yoktu sen öyle görmüssündür diyeceksiniz ama hakikatten değil. Yani hareketleri bir erkeğin normal arkadas olarak gördüğü bir kıza yapacagı hareketler değil ya da yazısmaları felan. Açıkçası hosuma da gitmisti cocuk böyle yapınca bi garip oldum gercekten. Bu nedir hiç böyle bir şey yaşayan var mı ya da erkek psikolojisinden anlayan bir akıl versin yahu. Ben de ona göre tavrımı koyayım bari
Birşeyler hissediyor olabilir. Bi zamanlar biri de bana bak bu şarkı çok güzel dinle bakalım anlayacak mısın demişti ben salak anlamadım tabi :) Ama böyle belirlisiz çok kötü yaa adam gibi söyleyin olsun bitsin. Acabalarla savaşmak daha zor.

Itiraf sayfasi dediginiz yer neresi :)
O nasil gordu.
Evet benden gecmis evladimi hisseden uye ahahah

Aranizda henuz birsey yok. Artik o itiraf neyse bilmiyorum ama cocuk merakindan catlamiş ve size sormak istemis ama bunu kiskandigini belli ederek yada hesap sorar gibi yapamaz sonucta. Tabiki gulerek bu sekilde sorar. :) hayirli olsun diyelim mi? Olayin aslini duymak istiyor sadece. Siz de hemen gavat ettiniz adami. :KK70:

Aranizda henuz birsey yok. Artik o itiraf neyse bilmiyorum ama cocuk merakindan catlamiş ve size sormak istemis ama bunu kiskandigini belli ederek yada hesap sorar gibi yapamaz sonucta. Tabiki gulerek bu sekilde sorar. :) hayirli olsun diyelim mi? Olayin aslini duymak istiyor sadece. Siz de hemen gavat ettiniz adami. :KK70:

Hahahaha çok güldürdünüz beni ya :D yahu ne bileyim hani böyle de söyleyince sinirim bozuldu eger yapabileceğimiz bir şey varsa desteğe hazırım yazmıs simdi bu gvatlık değilde nedir ama

Hahahaha çok güldürdünüz beni ya :KK70: yahu ne bileyim hani böyle de söyleyince sinirim bozuldu eger yapabileceğimiz bir şey varsa desteğe hazırım yazmıs simdi bu gvatlık değilde nedir ama
Belliki kiskancliktan patlamis bu soyledikleriylede senin nabzini olcuyor sen hele bi deki umrumda deil o itiraf bak nasl sevinecek.zaten ne destegi yapabilir dugun masrafimj karsilayacak.cok belli sinirlendigi kiskandigi:)

Bence itiraf anonimse kendisi yazip size de zarf atmis olabilir tepkinizi olcmek icin :)) ya da kiskanmistir kim oldugu hakkinda bilginiz var mi diye de laf almaya calismis olabilirr

Ya o gülmesi şey gibi bence 'hahaha seninle sevgili olmak istiyormuş çok saçma :rolleyes:
haha saçma di mi sence de :KK53: birşey söyle :110: birlikte platonik hayranınla dalga geçelim de rahatlayayım' :KK17:'

İtirafı attığında Ben laf çarpardım. Yüzüme söyleyecek cesareti olmayan adamı ne yapayım gibilerinden falan oda eşek değilse anlardı. Hoşlanıyorsa da gelir konuşurdu. Bence hoşlanıyor ve tepkini ölçmek için saçma sapan şeyler yapıyor gibi geldi. Bilemedim erkek kafası işte

İtirafı attığında Ben laf çarpardım. Yüzüme söyleyecek cesareti olmayan adamı ne yapayım gibilerinden falan oda eşek değilse anlardı. Hoşlanıyorsa da gelir konuşurdu. Bence hoşlanıyor ve tepkini ölçmek için saçma sapan şeyler yapıyor gibi geldi. Bilemedim erkek kafası işte

Burdan itiraf eden erkekten cok bişey beklemiyorum dedim zaten :)

Belliki kiskancliktan patlamis bu soyledikleriylede senin nabzini olcuyor sen hele bi deki umrumda deil o itiraf bak nasl sevinecek.zaten ne destegi yapabilir dugun masrafimj karsilayacak.cok belli sinirlendigi kiskandigi:)

Umarım dediğin gibidir

Back
X