Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım anlatıklarına bakınca kendi fikrim kesinlikle senden hoşlanıyor ama oda senin gibi emin degil bence senin hareketlerine göre davranıyo ki sonunda yanlış bişe yapmayayım diye
bilmiyorum. bende çekingen bi tipim sanırım biraz. yani bende aynı onun gibi onun hareketlerine göre davranıyorum. Yüz yüzeyken son günlerde herşey iyi gidiyor şimdilik. Konuşuyoruz falan, hatta ben tek iken özellikle yanıma gelip konuşuyor... Ama mesaj atmamasını kafama fazla takıyorum sanırım. Peki ben bu durumda ona nasıl davranmalıyım? nasıl yaklaşmalıyım? Bana bi fikir verebilir misiniz rica etsembu arada cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim :)[/Q
bence sen nasıl davranıyosan öle davranmaya devam et soguk davranma sana açılcaktır yakında mesaj atmamasına gelirsek bizim erkeklerden istediklerimizde kolay şeyler degil şimdi mmsj atmak için ölüyodur ama senin tepkinden korkuyodur canım aranızdaki gecen şeylerin biticeginden korkuyo olabilir bence sen bu günlerin tadını cıkar en güzel zamanlar anlatıklarına okudugumda kesinlikle bişeler hissediyo dedim :) istediğin kadar konuşabiliriz canım yeni bişe olursada msj at :)
bak görürsün :) bende cok merak ettim
resmen söylemiş cnm :) senden de bişeyler görmüş iinş güzel olur cnmdün kendisinden bahsetti bana :) beni artık iyi tanıyosun dedi, bikaç özelliğim kaldı bilmediğin onlarıda zamanla öğrenirsin artık dedi :) evlilik hakkındaki düşüncelerini söyledi şakayla karışık :) şimdilik takılıyoruz öyle yahaber vereyim dedim canım :) ama bugun hiç mesajlaşmadık
![]()
resmen söylemiş cnm :) senden de bişeyler görmüş iinş güzel olur cnm
ayy ınsallah ya :) bende buradakı benım gıbı soru soranlara cevaplar verıyorum ama kendıme gelınce kalıyorum :) kelın ılacı olsa mısalı.... bakalım ne olacakhaberlerımı eksık etmıcem hemen gelıp yazacagım buraya ınsallah :))))
aynen öle :) bekliyorum haberlerini
ya ben ne farkettım onunla mesajlasırken sankı bırbırımızı kırk yıldır tanıyo gıbı samımıyız. ama yuzyuze gelınce bısey oluyo bıze.... konusuyoruz ama goz goze gelemıyoruz konusurken. gozlerımız bırbırıne degınce kacırıyoruz. ben utandıgımdan bakamıyorum. oda bakamıyooff. bunu farkettım. neden acaba
bıde kotu bısey olduonun kardesı gelecektı whatsappa kardesıyle olan fotografını koydu. gene aynı sekılde whatsapta durum guncellemesınede <3 boyle kalp ıseretı yapmıs
aynı zamanda o fotograf facebookta da eklı ordada fotonun ustunde kalp ısaretı var. bugun bız dersten sonra yuzyuze gorustuk ama mesajlasmadık hıc. sevgılı mı yapmıs bu sımdı anlamadım ? yoksa kardesı ıcın mı o kalp ısaretı. ayy suan cok kotuyum sanırım yaa :'((
guzel dusuncelerınız ıcın cok saolun :)) umarım tum bunların sonunda hayal kırıklıgı yasamam.... hıc bırımız yasamayız umarım :) ama k_l_b_k canımm bence suan ıkımızde aynı durumdayız gıbı :) hayırlısı olsun hepımız ıcın :)
o zaman begenme sende canım. benımkınınde cok arkadası var.. ama ben soyle yapıyorum. mesela o benım 2 3 seyımımı begenır ben onun 1seyını begenırım. tutarım yanı kendımı zorlada olsaönde degılım bence ıkımızde aynı durumdayız suan :) herseyı onların elıne bırakmıs durumdayız. bakalım ılk mesajı kım atacak
![]()