Ne yapmaya çalışıyor, beni çok düşündürüyor :( lütfen yardım edin bana :(

canım anlatıklarına bakınca kendi fikrim kesinlikle senden hoşlanıyor ama oda senin gibi emin degil bence senin hareketlerine göre davranıyo ki sonunda yanlış bişe yapmayayım diye

canım anlatıklarına bakınca kendi fikrim kesinlikle senden hoşlanıyor ama oda senin gibi emin degil bence senin hareketlerine göre davranıyo ki sonunda yanlış bişe yapmayayım diye

bilmiyorum. bende çekingen bi tipim sanırım biraz. yani bende aynı onun gibi onun hareketlerine göre davranıyorum. Yüz yüzeyken son günlerde herşey iyi gidiyor şimdilik. Konuşuyoruz falan, hatta ben tek iken özellikle yanıma gelip konuşuyor... Ama mesaj atmamasını kafama fazla takıyorum sanırım. Peki ben bu durumda ona nasıl davranmalıyım? nasıl yaklaşmalıyım? Bana bi fikir verebilir misiniz rica etsem :( bu arada cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim :)

bilmiyorum. bende çekingen bi tipim sanırım biraz. yani bende aynı onun gibi onun hareketlerine göre davranıyorum. Yüz yüzeyken son günlerde herşey iyi gidiyor şimdilik. Konuşuyoruz falan, hatta ben tek iken özellikle yanıma gelip konuşuyor... Ama mesaj atmamasını kafama fazla takıyorum sanırım. Peki ben bu durumda ona nasıl davranmalıyım? nasıl yaklaşmalıyım? Bana bi fikir verebilir misiniz rica etsem :( bu arada cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim :)[/Q

bence sen nasıl davranıyosan öle davranmaya devam et soguk davranma sana açılcaktır yakında mesaj atmamasına gelirsek bizim erkeklerden istediklerimizde kolay şeyler degil şimdi mmsj atmak için ölüyodur ama senin tepkinden korkuyodur canım aranızdaki gecen şeylerin biticeginden korkuyo olabilir bence sen bu günlerin tadını cıkar en güzel zamanlar anlatıklarına okudugumda kesinlikle bişeler hissediyo dedim :) istediğin kadar konuşabiliriz canım yeni bişe olursada msj at :)

çok heyecanlandım bak şimdi :) En güzel zamanlar diyosun... Seninde dediğin gibi üzülüp canımı sıkmayayım o zaman :) yeni bi durumdada anında yazacam buraya :) içim rahatladı sanki. Çok sağol canım :)

bak görürsün :) bende cok merak ettim

dün kendisinden bahsetti bana :) beni artık iyi tanıyosun dedi, bikaç özelliğim kaldı bilmediğin onlarıda zamanla öğrenirsin artık dedi :) evlilik hakkındaki düşüncelerini söyledi şakayla karışık :) şimdilik takılıyoruz öyle ya :P haber vereyim dedim canım :) ama bugun hiç mesajlaşmadık :(

dün kendisinden bahsetti bana :) beni artık iyi tanıyosun dedi, bikaç özelliğim kaldı bilmediğin onlarıda zamanla öğrenirsin artık dedi :) evlilik hakkındaki düşüncelerini söyledi şakayla karışık :) şimdilik takılıyoruz öyle ya :P haber vereyim dedim canım :) ama bugun hiç mesajlaşmadık :(
resmen söylemiş cnm :) senden de bişeyler görmüş iinş güzel olur cnm

resmen söylemiş cnm :) senden de bişeyler görmüş iinş güzel olur cnm

ayy ınsallah ya :) bende buradakı benım gıbı soru soranlara cevaplar verıyorum ama kendıme gelınce kalıyorum :) kelın ılacı olsa mısalı.... bakalım ne olacak :P haberlerımı eksık etmıcem hemen gelıp yazacagım buraya ınsallah :))))

ayy ınsallah ya :) bende buradakı benım gıbı soru soranlara cevaplar verıyorum ama kendıme gelınce kalıyorum :) kelın ılacı olsa mısalı.... bakalım ne olacak :P haberlerımı eksık etmıcem hemen gelıp yazacagım buraya ınsallah :))))

aynen öle :) bekliyorum haberlerini

aynen öle :) bekliyorum haberlerini

ya ben ne farkettım onunla mesajlasırken sankı bırbırımızı kırk yıldır tanıyo gıbı samımıyız. ama yuzyuze gelınce bısey oluyo bıze.... konusuyoruz ama goz goze gelemıyoruz konusurken. gozlerımız bırbırıne degınce kacırıyoruz. ben utandıgımdan bakamıyorum. oda bakamıyo :( off. bunu farkettım. neden acaba :(
bıde kotu bısey oldu :( onun kardesı gelecektı whatsappa kardesıyle olan fotografını koydu. gene aynı sekılde whatsapta durum guncellemesınede <3 boyle kalp ıseretı yapmıs :( aynı zamanda o fotograf facebookta da eklı ordada fotonun ustunde kalp ısaretı var. bugun bız dersten sonra yuzyuze gorustuk ama mesajlasmadık hıc. sevgılı mı yapmıs bu sımdı anlamadım ? yoksa kardesı ıcın mı o kalp ısaretı. ayy suan cok kotuyum sanırım yaa :'((

cnm utanman gayet normal gözlerini kaçırması bence cok güzel birşey seven insan böyle yapar kalp işareti bence yüzde yüz kardaşi icindir ben senin anlatıkların kadar bilioyrum ama bencce aranızdakiller için bi şüphen olmasın :)

kardesı ıcın oldugunu ogrendım bugun evet :) ama bakalım. cok umutlu konusuyosun. rahatlatıyosun benı gercekten :) cok sagol canımm:54:

ya ben ne farkettım onunla mesajlasırken sankı bırbırımızı kırk yıldır tanıyo gıbı samımıyız. ama yuzyuze gelınce bısey oluyo bıze.... konusuyoruz ama goz goze gelemıyoruz konusurken. gozlerımız bırbırıne degınce kacırıyoruz. ben utandıgımdan bakamıyorum. oda bakamıyo :( off. bunu farkettım. neden acaba :(
bıde kotu bısey oldu :( onun kardesı gelecektı whatsappa kardesıyle olan fotografını koydu. gene aynı sekılde whatsapta durum guncellemesınede <3 boyle kalp ıseretı yapmıs :( aynı zamanda o fotograf facebookta da eklı ordada fotonun ustunde kalp ısaretı var. bugun bız dersten sonra yuzyuze gorustuk ama mesajlasmadık hıc. sevgılı mı yapmıs bu sımdı anlamadım ? yoksa kardesı ıcın mı o kalp ısaretı. ayy suan cok kotuyum sanırım yaa :'((

işte ben de böyleyim aylardır canım ay kimin için yazdı diye. benim ki bide edebi cümleler kullanır bazen anlaman ne dedi şimdi diye düşünür dururum.
kardeşi içinmiş :) okudum çok sevindim.
bence sizin durumunuz bizimkinde iyi olumlu canım. biz mesele onun okuldaki arkadaşlarıyla arkadaş değiliz çoğu zaman yanına gidemiyorum. ilk başlarda bizde sizin gibiydik hep bakarken yakalıyordum. ama şimdi konuştukça merakı gittimi ne pek yakalamıyorum bakışlarını gerçi ben de bakmıyorum ondan. seninki bence açılır çok geçmeden canım.
iyi haberlerrini alırız.

guzel dusuncelerınız ıcın cok saolun :)) umarım tum bunların sonunda hayal kırıklıgı yasamam.... hıc bırımız yasamayız umarım :) ama k_l_b_k canımm bence suan ıkımızde aynı durumdayız gıbı :) hayırlısı olsun hepımız ıcın :)

guzel dusuncelerınız ıcın cok saolun :)) umarım tum bunların sonunda hayal kırıklıgı yasamam.... hıc bırımız yasamayız umarım :) ama k_l_b_k canımm bence suan ıkımızde aynı durumdayız gıbı :) hayırlısı olsun hepımız ıcın :)

inşallah canım umarım istediğin gibi biridir ve seni üzmez. hislerinde karşılıklıdır inşallah. benim kibazen çok ilgisiz olabiliyor canım. nete ben onun resimlerini paylaşimlarını beğenirim o beğenmez. sen bir adım öndesin bana göre. zaten o kadar çok arkadaşı varki facede benim farkımda bile değildir. :(

o zaman begenme sende canım. benımkınınde cok arkadası var.. ama ben soyle yapıyorum. mesela o benım 2 3 seyımımı begenır ben onun 1seyını begenırım. tutarım yanı kendımı zorlada olsa :( önde degılım bence ıkımızde aynı durumdayız suan :) herseyı onların elıne bırakmıs durumdayız. bakalım ılk mesajı kım atacak :P

o zaman begenme sende canım. benımkınınde cok arkadası var.. ama ben soyle yapıyorum. mesela o benım 2 3 seyımımı begenır ben onun 1seyını begenırım. tutarım yanı kendımı zorlada olsa :( önde degılım bence ıkımızde aynı durumdayız suan :) herseyı onların elıne bırakmıs durumdayız. bakalım ılk mesajı kım atacak :P

yok beğenmiyorum uzun zamandır canım bişeyini. bilemiyorum belkide öyledir. sen atma bakalım o atcak mı deyelim bir bakalım. sonra telafi edersin atmasa bile. arayı açmazsın.

Back
X