ne yapmaya çalışıyor ? fikirlerinze ihtiyacım var :S

dropbydrop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
72
1
96
İstanbul
öncelikle merhaba herkese fikirlerinze ihtaycm var
ben 2,5 yıllık evlym. evlenmeden önce ailemn oraya yeni bi gelin geldi nyse onunla o zamandan beri tanışıyoruz cok olmasada samimi sayılırdık.ben evlendm yine aynı şehirdeyim ama evlendkten sonra pek görüşemedk.. ama son zmanlarda biraz samimi olduk bebişler dogdu yaz geldi rahat raht gorusebldk son zmanlrda... ama sanki bazn beni kullanıomus gbi hissediorum nie dersenz

*bi hastane için işi düştü hiç üşenmeden hallettm yardmcı oldm.doktr tekrar gelmesni istemş yine geldi ama bu defa bana hiç hber bile vermedn gitmş evine :S halbuki anlaştk yine oturmaya gelicekti bana ztn ilk hastane işi için geldgndede ilk defa evime gelmşti.sonradan aradı resmen sallıo. anlaşılıo cunku yalan söledii.(tabiki gelmk zorunda degl ama bn öye bşy düşünmedgm için kırıldım )

*bu son zmanlardaki samimiyetmze dayanark herseyimide anlatmştm cok sorun yasadm eşimle ve ailesyle dertleşck bri arıo insn.. ama o bna ser verio sır vermio ufak tefk anlatıo bnde bn anlattgm için kendmi kullanlmş gbi sanki kuyumu kazıomus gbi hissediorm.

*gecen kardesleri gelmş bnde annmlerdeydm orda bi samimi arkads daha var kahvaltya cagrmş onu bide foto koymşlar faceye nispet yapar gbi .. yanlş anlaşlmasın kıskanmıorm ama bn onu herseye katıorm ama o bi tuhaf.. hatta annem bana bi tunik almş cok begendi annemde bilseydm onada alırdm dedi yani bz böle düşünürken o nie böle yapıo anlam vereblmş dglm

* aradgı zmn muhabbet braz uzayınca pat die suratıma kapatıo sonrada msj atıo yok dakika btti yok sarj btti hep mi bana denk gelir ??

şimdi yazacaklarımı çok iyi oku arkadaşım..
en erken zamanda ondan kop...uzaklaş..çok ciddi söylüyorum..kendine bir uğraş bul..onu daha az ararsın böylece..mümkünse yeni bir arkadaş bul..aranı bozma hemen..en kısa zamanda eşinle aranın iyi olduğundan sana yaptığı süprizlerden falan bahset..yoksa aranız açılırsa bunları kullanır..dikkatli ol..asla küsme..ve EN ÖNEMLİSİ KİMSEYE SIRRINI VERME...GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ,..ÇOK SIKILIRSAN BURAYA YAZ..İNAN ÇOK YARDIMCI OLUYOR..

valla bilemedm ben bu sır konusunda gercekten hata yaptgma inanıyorum artık.yani beni kıskanıyor desem benden eksiği yokki veya bnm ondan fazlamda yok... anlamış degilim :44:

Arkadaşlarım eşim dostum bana birçok sırlarını verirler bilirlerki bana verilen sır benimle beraber ölünceye kadar mezara giderler çünkü beni çok iyi tanıyorlar ama ben asla ve asla sırrımı hiç arkadaşıma söylemem benim yapım geregi eger çok konuşmak istiyorsam kardeşimle,annemle ve babamla dertleşirim onlar benim dert ortagımdır şimdi ben arkadaşlarıma sırrımı söylemiyorum diye onları kullanmış mı oluyorum tabikide hayır.Konu sahibi arkadaşım sizde kolay kolay sırrınızı kimseye söylemeyin arkadaşınızın huyunu suyunu sen bizden daha iyi bilirsin eger sen bu arkadaşınla kavga etmiş olsan bu arkadaşın senin sırlarını hemencik ortaya döker mi bunları çok iyi düşünmen gerek.

Kahvaltı olayına gelince o arkadaşının düşüncesizligi senin annen bile onu düşünürken seni çağırmaması ayıp olmuş ben olsam ben de kırılırdım ne var yani sofraya alt tarafı bir tabak fazla koyacak.Telefon olayına gelince eger benim suratıma çat pat telefon kapatan birisi olsa bidaha onu aramam eger bir işi varsa o arasın beni sizde bidaha aramayın eger bir işi varsa o arasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…