- Konu Sahibi sterilMikrop
sevgilimle 1 yıl kadar beraberliğimiz vardı sonra ara vermeye karar verdik. ama bn onu merak ediordum arıordm ama numarasını değiştirmişti. farklı illerdeydik. ona ulaşabilmemi sağlayacak tek kişi kardeşiydi. kardeşi de bnle yaşıt. facebook ta ekledim kardeşini. ama o bizim çıktığımızı bilmiyordu. bende söylemedim. tanıştık. ağzından laf almaya çalışıyordum abinden bahset braz die fln. sonra hesabımı dondurdm. kardeşiylede konusamadım bidaha. aradan 4 ay sonra barıştık sewglmle. 3 haftadır falan konuşuyoruz...geçen gün kardeşin nasıl ddim nie soruysn ddi bnde anlattm snle ayrldığımzda böyle byle oldu konuştum bn onla ddm. uzun süre cvp yazmdı. sonra dedim saçmalama yksa kardeşnden mi kıskandn ddm. kızdı bna bnden izinsiz kardeşimde olsa ailemden kimseyle konuşmucaktn ddi. bnde ayrıydık o zmn snden nsl izin alcaktm fln ddm. cwp yazmdı . askerde şu an. 3 gündür attığım mesajlar 200 ü geçti belki. suçsuz olduğum halde defalarca özür diledim ama nafile.o kadar aradım açmadı. 1 tek mesaj dahi atmadı. bugün msj yazdm tmm rahat ol artık aramycam ne halin warsa gör bıktım artık bir cwap yazmaktan acizsn ddm hiç ses soluk yk. napmalym bn şmdi ? gercekten aramayı bırakaym mı