ne yapmaya çalışıyor şimdi bu .?

off off o kadar doldum ki dayanamadım mesaj attım ama rahatladım içimdekileri dökünce. doğru mu yaptım yanlış mı yaptım siz karar verin. yolladığım mesajıda aynen yazayım buraya.. => neden bu kadar bencilsin? birazda beni düşünsen emin ol birşey kaybetmezsin. benim yerime koy kendini şimdi.nerdeyse 5-6 gündür attığım mesajların sayısını unuttum ona rağmen tek bir cevap yok arıyorum onuda açan yok.. nasıl ulaşıcam ben sna yanına geleyim desem askerdesin. sivilde olsan inan gelirdim bir şekilde.ama şu an gerçekten çaresizim.ne yanına gelebiliyorum ne sana ulaşabiliyorum aslında ulaşıyorum ama geri gönen yok. sn olsan ne yapardın ha ? söylesene. ya çırpınıyorum kaç gündür konuş diye hiç mi vicdanın senin yok senin ya :( dedim

cevap geldımı dur ben soylıyım hayır.
atma msj atmasını ıstıyosan vazgec yapamıosan bıle vazgecmıs rolu yap bukadarını yap yoksa daha cok msj atıp cevap alcagın varsa bıle alamazsın

konu sahibi benim. yeni üyelik almak zorunda kaldım =)............................

kevser_64,
banlanırken ki mesajda size bir mail adresi yazıldı ve o mail adresinden iletişime geçmeniz istendi, kafanıza göre üyelikler alıp kaldığınız yerden devam edemezsiniz.
Önce kevser_64 kullanıcı adı kaç kişi tarafından kullanılıyor ona açıklık getirmeli, sonra kimler üye olacaksa ayrı ayrı üyelikler alıp yönetime onaylatmalısınız...

Son düzenleme:
Back