Ne yapmaya çalışıyor

Solomon2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
30
17
18
Hanımlar bir kaç hafta önce ayrılamıyorum diye konu açmıştım. 4 senelik bir ilişkiydi evliliğe doğru gidiyordu ve 2 gün önce ben ayrıldım. Kafam çok karışıktı, hala daha karışık.. Doğru mu yaptım ne yaptım bilmiyorum neyse bitti artık. Asıl sorun bu değil.

Konuyu açtığım gün eski erkek arkadaşım instagramdan mesaj atmış ve ben bunu 1 hafta önce gördüm (instagramı kullanmıyorum pek ve mesaj gelmiş bilmem ne olmuş bilmiyorum. Şans eseri gördüm.) Takip isteği de göndermişti bi kaç gün öncesinde onda da şok olmuştum mesajı görünce de şok oldum. 4 yıl sonra terk ettiğim insan mesaj atıyor. "Hala onunla mısın" diye. Neyse ben zaten o günlerde karmakarışıktım ve ne yapacağımı nasıl ayrılacağımı daha doğrusu ayrılmayı düşünmekle doğru mu yanlış mı yaptığımı sorguluyordum. Mesajına cevap vermedim.

2 hafta kadar sonra tekrar mesaj atmış. Çok güzel bir şarkının sözünü yazmış kısa. Ben yine şok. Dün gece mesajına cevap verdim. "Neden çıktın karşıma" diye. O da özür diledi ve bir daha rahatsız etmeyeceğini söyledi. Bende "neden diye sordum" dedim. İçimden geldi. Kusura bakma lütfen. Tekrarlamam gibi şeyler söyledi. Peki "kusura bakmadım" dedim. Teşekkür ettim yazmış.

Birbirimizi çok seviyorduk çok iyi anlaşıyorduk birlikteyken güzel vakit geçiriyorduk. Birbirimize çok benziyorduk karakter olarak. 19 yaşındaydık ve ikimizinde ilk uzun ilişkisiydi. Birlikte büyüdük diyebilirim. Kıskançlıktan biten bir ilişkiydi. Bana bir gün tak etmişti ayrılmıştım.

Olay bu. Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Sizden istediğim görüşlerinizi yazmanız. Ben böyle bir konuyu okusam taktik falan verirdim de işte terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya onun gibi oldu. İnsan kendi başına bir şey gelince o kafayla mantıklı düşünemeyebiliyor.

anladığım kadarıyla instagramdan yazan şuan ayrıldığından bir önceki sevgilin doğru mu:işsiz:

aklı sende kalmış, ama sen duygusal boşlukta olduğun için onunla olmayı düşünüyorsun tekrar. kafanı toparladıktan sonra gözden geçirmeni tavsiye ederim.

dünya üzerinde en imkansız olay mı ayrıldığını öğrenmesi. velev ki öğrenmedi, bi yoklayayım demiş.
İmkansız demedim ki. Öğrenemez dedim sadece öğreneceği bir tanıdığı yok instagramım ilk açtığımda açıktı herkese. Sonradan kapatmıştım teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için.

anladığım kadarıyla instagramdan yazan şuan ayrıldığından bir önceki sevgilin doğru mu:işsiz:

aklı sende kalmış, ama sen duygusal boşlukta olduğun için onunla olmayı düşünüyorsun tekrar. kafanı toparladıktan sonra gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Biraz karışık mı olmuş kusura bakmayın lütfen anlatamadıysam. İnstagramdan yazan eski sevgilim yani 2 gün önce ayrıldığım değil. Haklısınız karışık bir ruh halindeyim..

Biraz karışık mı olmuş kusura bakmayın lütfen anlatamadıysam. İnstagramdan yazan eski sevgilim yani 2 gün önce ayrıldığım değil. Haklısınız karışık bir ruh halindeyim..
bazen çocukluk aşklarının değerini sonradan anlayabiliyor insan ben bunun özel olduğuna inanıyorum. ama toparlanınca düşünmelisin bunları :)

doğru anladıysam karışık değil problem yok :)

Çok teşekkür ederim yorumunuz çok kıymetli.. basit bir şey olmadığını biliyorum. Ama basit değilse neden kendini gösterip geri çekiyor. Ben son mesajına cevap vermedim. Dediğiniz gibi kafamı biraz toplamam lazım. Akışına bıraktım.

Uzun süren bir ilişkiyi yeni bitirmişsin
Bu konu da kafa yorman bile gereksiz
Ne yapma çalışıyorduysa da boşver gitsin

bazen çocukluk aşklarının değerini sonradan anlayabiliyor insan ben bunun özel olduğuna inanıyorum. ama toparlanınca düşünmelisin bunları :)

doğru anladıysam karışık değil problem yok :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz çok kıymetli.. basit bir şey olmadığını biliyorum. Ama basit değilse neden kendini gösterip geri çekiyor. Ben son mesajına cevap vermedim. Dediğiniz gibi kafamı biraz toplamam lazım. Akışına bıraktım. Size yazmıştım bunu ama becerememişim

Kimseyi bulamamış eskileri bir yokluyor sevdiğinden falan değil sen takılma yoluna bak.

Uzun süren bir ilişkiyi yeni bitirmişsin
Bu konu da kafa yorman bile gereksiz
Ne yapma çalışıyorduysa da boşver gitsin
Mantık hızla uzaklaşıyor. Şu an duygusal bir dönemdeyim ve kalbimle hareket ediyorum. Yapmamam lazım ama işte.. boşverdim bakalım ne olacak.

Çok teşekkür ederim yorumunuz çok kıymetli.. basit bir şey olmadığını biliyorum. Ama basit değilse neden kendini gösterip geri çekiyor. Ben son mesajına cevap vermedim. Dediğiniz gibi kafamı biraz toplamam lazım. Akışına bıraktım. Size yazmıştım bunu ama becerememişim
o istiyor zaten sizi yokluyor sadece. rica ederim ne demek :)

Back
X