ne yapmaya çalışıyor !!!

Önce bir arasan,belki başına bir durum gelmiştir.
Ya da ne bileyim telefonunu evde unutmuş mesajını görmemiştir..
Bunların hiç birisi değilse zaten fırçalamana gerek bile yok.
Onunla tartışman demek iletişim kurman demek.Bence durumu öğren ve seni tatmin etmezse
hayatından çıkar:4:

daha çok yeniyiz kendisiyle,hadi diyelim dün attığım msjdan sonra başına bişe geldi ve msj atamadı,peki diğer boş geçirdiği 5gün ne olacak..başına bişe geldiğinide sanmıyorum,kuvvetli ihtimal görüştüğü başka birinin olması,günahınada girmek istemem ama dedimya içime sinmeyen bişe için mücade etmem anlamsız olur

adam bana pek iyi niyetli gelmedi hemen el tutmak istemesi yakınlaşmaya çalışması bana çok itici geldi sonra da arayıp sormaması da hiç normal değil.sanırım senden umduğunu bulamadı ondan böyle davranıyor.yine de kesin konuşmamak lazım belki geçerli sebepleri vardır ama sen dikkatli ol canım erkek milletine güven olmaz

- elini tutmak istemesi, ben seni begendim sevgili olabiliriz anlamına gelir, tahmini 30 küsür yaşında olan adam neler neler yapmıştır bi kızın elini tutmak ona cinsel anlamda bişey katmaz
kızlar öyle cevaplar yazmışki: sanki sen ilk buluşmada gögüslerime saldırdı demişsin gibi.

- seni 5 gün aramamasının nedenide: elini tutunca sen ters yapmışsın oda begenilmeyip istenmedigini düşünmüş, isterse arar diye düşünüp aramamıştır MIŞ..............................

bu aynı ofiste çalıştıgım 3 erkegin yorumu.
ayrıca:
--biz bişey yapmasak : adama bak kaç yaşına gelmiş elimi bile tutamıyor, özgüveni yok , mal mıdır nedir dermişiz öyle demiyelim diye elimizi tutuyorlarmış

5gün mesaj atmaması taktik bence. Böylece aklınca birdahaki buluşmanda dahha '' rahat'' davranacağını hesaplıyor.
Bulunmaz hint kumaşı ya bunlar.
Garanti bu kızdan bana iş çıkmaz olmuştur.
Klasik erkek deyimidir...

bence düşünme baktın geliyor mu sana ne ala
denersin ama şuan ki pozisyon pek sıcak gelmedi
bana bekle ...

Back
X