Ne yapmaya çalışıyor?

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Gerizekalı bir arkadaşım seneler sonra beni aradı, sebebi de facebooktan hayatımdaki güzel bir olayı belirtmem. Ne zaman yurtdışında gitsem ya da birşey başarsam çocuk beni arayıp ya da facebooktan mesaj atıp "niye kendini zorluyorsun k bu kadar? ne yapacaksın ki onu başarıp?" vs deme gereği duyuyor. Kız olsa kıskanıyor beni diyeceğim ama erkek :KK14: Hayır üstüne bir de evli. Hani benden hoşlanıyor bu nedenle desem o da değil.

aman engelle gitsin.sanane ?? de sende,, hiç muhattap olma bence

Ya zaten bu sefer öyle yapacağım, aman kendini beğenmiş demesinler diye fazlasıyla müsamaha gösterdim. Gerçekten tuhaf ve rahatsızlık veriyor.

param varki gidiyorum de :KK70: takma çıkar hayatından:KK49:

Hayır gezmeye gitmiyorum zaten, iş için uzun süreli kalmayı kabul etmiştim. Niye kendini bu kadar zorluyorsun ki rahat rahat yaşamak varken falan diye facebooktan yazdı. Yine buna benzer bir şey yazdım facebooka, seneler sonra arama gereği hissetti. Hayır bir de cins. Aradı açmadım işim vardı. Geri döndüm, meşgule attı falan. Gerizekalı işte

terslemezsen anlamayacak belli. sanane ulen de belki anlar :)

Ay canım bir de cins, aradı açmadım (onun olduğunu bilmiyordum çünkü noyu silmiştim) geri döndüm meşgule attı, şimdi de aramıyor. Açmadım diye cinslik yapıyor muhtemelen, çünkü bu tip cinslikleri de var :KK47:

Back
X