Ne yapmaya çalışıyor ??

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
207
40
48
Kızlar iki hafta once sevgilim tarafından terkedildim her zaman ki gibi. Bırakıp gitmek onun adetidir zaten. Çocuk oyuncağına dönen bi ilişkimiz vardı. Kendisi 30 yaşında ama hala çocuk. Ayrıldıktan sonra whatsapp resminde bizim fotomuz vardı onu hemen kaldırdı fakat Aradan 14 gün geçmesine rağmen instagramdan fotolarımızı hala silmedi. Beni takipten çıktı ben hala takip ediyorum. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Amacı ne ? Hem aramıyor hemde aktif olarak kullandığı sosyal medyada hala biz varız?

Siz neden bırakmıyorsunuz ki takibi.
Yapmaya çalıştığı şey,hala size ilgisi olduğu anlamı ise,çok mu önemli cidden.
Çocuk gibi diyorsun,zırt pırt ayrılıyor da,o kadar önemli değilsin gözünde.
Yedekte tutuyor,net.

Kızlar iki hafta once sevgilim tarafından terkedildim her zaman ki gibi. Bırakıp gitmek onun adetidir zaten. Çocuk oyuncağına dönen bi ilişkimiz vardı. Kendisi 30 yaşında ama hala çocuk. Ayrıldıktan sonra whatsapp resminde bizim fotomuz vardı onu hemen kaldırdı fakat Aradan 14 gün geçmesine rağmen instagramdan fotolarımızı hala silmedi. Beni takipten çıktı ben hala takip ediyorum. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Amacı ne ? Hem aramıyor hemde aktif olarak kullandığı sosyal medyada hala biz varız?
O çocuksa sen de oyuncak olmuşsun farkında mısın.Canı isteyince kurup oynuyor,istemeyince bırakıyor.İnstagramda resimlerini kaldırmamış olması da sana göre sevgi belirtisimi

Sizi oyuncak yapmasına izin vermeyin.
Ayrıl barış şeklinde seyreden bir ilişkiden beklentiniz olmasın.
Yolunuza bakın..

Hiçbir şey yapmaya çalışmıyordur aklına gelmemiştir silmek. Unutmuştur. Bu kadar anlam yüklenecek bir şey Yok. Sadece bu aralar duygusal davranıyorsundur

Çocuk aşk yazsa bana aşık diyeceksiniz yapmayın yahu nerden umutlansam diye düşünüyorsunuz ayrılmış işte ergenmişte cidden dönsün mü istiyorsun?

Daha iyisini bulsa resimimde isminde kalmazdi,yedekte tutuyor sana.

Hadi o oynuyor diyelim de siz kendinizi niye oyuncak yaptınız?

Zekanın, tavırların hiç yaşla alakası yoktur ne yazık ki.
Bunun sebebini sor ona,
Sen ayrıl o halde hiç olmazsa kesinleşirmiş olun biriniz

Back
X