• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaya çalışıyorlar ?

irazcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
601
2
46
Kahramanmaraş
mrb arkadaşlar..öncelikle belirteyim sınıf öğretmeniyim.geçen hafta yaptığımız sene başı toplantıda eğitsel kulüpleri paylaşmıştık..ben kütüphaneciliği almak isteim geçen yıl ki kulübümdü.neyse çarşamba günü öğleden önceki son ders rehberlik dolayısyıla kulüp..derse girmeden önceki tenefüsteyiz bi arkadaş fotokopi getirmiş verdi üzerinde eğitsel kulüpler ve öğretmenleri yazıyo...baktım benim ismim yok dedim benim ismim kulüübüm niye yazmıyo??o ara müdür geldi sizi koordinatör olarak görevledirdik işte arkadaşların tutanaklarını her hafta sen toplıcaksın ..dosya tutcen vs..dedim neden ???okulda kitaplık külübü var kütüphaneye gerek yok dedi..acaip sinirlendim ufacık okulda bi müdür bi müdür yardımcısı akşama kadar oturuolar..bana da kendi görevlerini yaptırıolar..ya sabır diyorum ama artık sabrıda kalmadı..ne yapabilirim bu kanuda öğretmen arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum..

memurlar.net'teki "okullarımızda eğitim öğretim "forumuna sor hocam. orda çok cevap yazan oluyor. ben lisede çalışıyorum, bilmiyorum.:72:

Konu içeriği nedeniyle "Öğretmenlik ve genel paylaşım" başlığına taşınmıştır.

Back
X