• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calistin simdi sen?

Woops

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
106
33
18
Kizlar merhabalar ya bi erkek biseyler hissettigi kisiye annem bana kiz bulmus haberin olsun hadi bunu kafanda kur tarzi seyler soyler mi neden yapar boyle biseyi ? Daha once de kizlardan vs bahsederdi ama altinin bos olduguna eminim ki bunun da oyle cunku daha 2 gun once oturduk annesiyle oyle bisey olmasi imkansiz ve daha askerligi var. Ama niye boyle soyleyip kurmami istiyor sogutmak mi istiyor sizce ilgi mi bekliyor ?

Ha bi de bak agir konusuyorsun dedim umrumda degil dedi sonra bikac espri yapti guya kendince sonra kapatiyorum dedim tamam ama bunlari kur dedi gorurusuruz dedi bb dedim kapattim ve hic aramadi ben de aramadim

Kendini hint kumaşı sanmış arkadas.. Totosunu iyi kaldirdiniz herhalde. Umursamayin. Belli ki kafasında birileri varmış yoksa bunu kafanda kur nedir? Hasta mi ne.Üstüne düşmeyin.Umarim uzulmezsiniz.

Kendini hint kumaşı sanmış arkadas.. Totosunu iyi kaldirdiniz herhalde. Umursamayin. Belli ki kafasında birileri varmış yoksa bunu kafanda kur nedir? Hasta mi ne.Üstüne düşmeyin.Umarim uzulmezsiniz.
Yok bu onun orjinal 4 yillik hali herzaman kurar ve kurdurur sagolsun

tüm kızlarda giyinmiş süslenmiş bekliyor sevgilin gelsin görücü olarak
gitsin evlensin böylelerini tutmayın hayatınızda lütfen
kültürlü seviyeli nerde ne konuşacağını bilen biri olsun hayatınızda
böylelerini salın gitsinler ki vazgeçsinler bU huylarından düşmeyin peşlerine

Haklisiniz 4 yildir cabaliyorum ama duramiyorum maalesef iste:KK43:

Aslinda anliyorum sizi bazen vazgecmek zordur insanlar icin özelikle kadinlar. Ama 4 yil gercekten cok uzun bir süre. Anladigim kadariyla siz beyfendiyi seviyorsunuz. Eger karsi taraf bunun farkindaysa ve buna ragmen o sözleri etmissen size ve sevginize saygisi yoktur bana göre :(

Aslinda anliyorum sizi bazen vazgecmek zordur insanlar icin özelikle kadinlar. Ama 4 yil gercekten cok uzun bir süre. Anladigim kadariyla siz beyfendiyi seviyorsunuz. Eger karsi taraf bunun farkindaysa ve buna ragmen o sözleri etmissen size ve sevginize saygisi yoktur bana göre :KK43:
Cok haklisin aslinda ben de beklentim oldugu icin uzulmuyorum bunlari haketmedigim icin uzuluyorum ve uzuldugumu de soyledigimde sallamiyor 1 hafta sonra icine batiyor

t657
Cok haklisin aslinda ben de beklentim oldugu icin uzulmuyorum bunlari haketmedigim icin uzuluyorum ve uzuldugumu de soyledigimde sallamiyor 1 hafta sonra icine batiyor

Anliyorum uzucu bir durum. Karsi tarafin egosu beya sismis belliki deger veren insan böyle mi yapar, üzmekten korkar. Yinede siz bilirsiniz ama sizin icin en iyisi sanirim beyfendiyle iletisimi kesmek olur. O zamanda o sizi arar gibime geliyor

t657

Anliyorum uzucu bir durum. Karsi tarafin egosu beya sismis belliki deger veren insan böyle mi yapar, üzmekten korkar. Yinede siz bilirsiniz ama sizin icin en iyisi sanirim beyfendiyle iletisimi kesmek olur. O zamanda o sizi arar gibime geliyor
Haklisiniz tesekkur ederimm yorumlariniz ilginiz icin

Back
X